Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
9 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur bringer dig uden for den gængse turiststrøm. Trek gennem grønne te plantager i de tågede Knuckles bjerge. Hop på en cykel gennem lokale landsbyer på små grusveje. Raft på Kelani River og få adrenalinen i sving. Du bor i skønne omgivelser og kombinerer aktiviteterne med afslutning på en af øens skønne strande.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst Colombo lufthavn
Velkommen til Sri Lanka – et af de skønneste lande i denne del af Asien med en virkelig charmerende befolkning. Ved ankomst bliver du mødt af vores repræsentant fra ”Go Beyond” og kørt til Negombo ca 20 minutter fra lufthavnen. Efter du har checket ind og slappet lidt af byder vi på en byrundtur, hvor du kan opleve lidt stemning fra den hollandske kolonitid, lidt templer og kirker. Du kan også nyde stemningen på det livlige fiskemarked og den hektiske bazar. Overnatning i Negombo
2. dag: Negombo – Kandy
Efter morgenmad og en kop varm srilankansk kaffe går turen mod de smukke bjerge. På vejen kan du stoppe ved Pinnawala elefant børnehjem og se når de prægtige dyr tager bad i floden. Du ankommer til Kandy, et af UNESCOS World Heritage Sites og bliver om eftermiddagen introduceret til den flotte by på en byrundtur. Du får set den smukke sø og det hellige tempel, der eftersigende huser en af Buddhas tænder. Sidst på aftenen inviteres du til at opleve byens kulturelle show med dansere der bevæger sig til lyden af trommeslag krydret med fyrværkeri og ildshow. Køretid i dag ca to-tre timer. Overnatning i Kandy
3. dag: Kandy – Dagstrek – Kandy
I dag skal du ud i det blå med din færdigpakkede morgenmad. Målet er Knuckles bjergkæden med de tågedækkede bjergtoppe og grønne teplantager. Du bliver kørt knap 50 kilometer ud til startpunktet for dit trek, som bringer dig gennem pygmæskov, krydderimarker og langs de grønne teplantager, hvor kvinder i farverige klæder hilser dig velkommen. Hvis du er heldig, støder du på forskellige hjorteracer, Makakaber og diverse firbensarter. Du kan inden du vender næsen hjemad nyde et afkølende bad i et smukt vandfald. Trekket er ca. 16 km og køretid er ca. en-to timer. Overnatning I Kandy
4. dag: Kandy – Kitulgala
Efter gårsdagen aktive dag starter dagen i dag langsomt, hvor du kan nyde en af områdets lokale tesorter mens du vågner. Du kører herefter til Kitulgala, hvor du skal overnatte i et af områdets simple eco lodges, hvor du får følelsen af at være i et med dine omgivelser. Nyd eftermiddagen og glæd dig til aftenens middag som serveres på lodgen. Køretid ca. to timer. Overnatning i Ecolodge, Kitulgala
5. dag: Kitulgala – White Water Rafting
I dag mærker du adrenalinens sus mens du padler gennem flodstrømningerne. Turen er for de eventyrlystne og går gennem spændende og udfordrende rapids, men der bliver også tid til at nyde den smukke natur og livet langs floden. Turen tager ca. fire timer. Du kan slappe af og nyde området om eftermiddagen. Overnatning i Ecolodge, Kitulgala
6. dag: Kitulgala – Mountainbike/Cykeltur fra Hatton til Kitulgala
I dag vil du nyde friheden på to hjul mens du kører ad grusstier langs frodige teplantager og kurvede bjergveje. Du kommer gennem små lokale landsbyer og får oplevet lokallivet langs ruten. Distancen er ca. 45 km / 6 timers cykling Overnatning i Ecolodge, Kitulgala
7. dag: Kitulgala – Bentota
Fra action og eventyr i bjergene til sol og strand ved havet. Efter en uge med masser af aktiviteter er det nu tid til at slappe af ved den skønne bredde Bentota strand. Køretid ca tre-fire timer. Overnatning: Bentota.
8. dag: Bentota
Start dagen i dit eget tempo f.eks. med en svømmetur i det skønne hav. Senere på dagen er der arrangeret en halv dags flodsafari, hvor du nyder de smukke omgivelser og kan få en naturlig omgang fiskespa. Overnatning: Bentota.
9. dag: Bentota – lufthavnen:
Efter morgenmaden er det tid til at rejse hjem eller videre på din tur.

Overnatninger

8 nætter på hotel/guesthouse/Eco Lodge

Bemærkninger

Minimumsalderen for deltagelse på turen er 12 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Vores ture på Sri Lanka foregår i små grupper. Normalt er der 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er to rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Hvis du ønsker en privat tur kan dette arranges mod mindre ekstra betaling - forhør dig hos din rejsekonsulent.

DECEMBER - APRIL

Prisen er inklusiv

  • Transfer til/fra lufthavnen
  • 8 nætter på hotel/guesthouse/ecolodge
  • 8 x morgenmad, 1 x frokost, 3 x middag på Eco Lodge.
  • Transport med chauffør der taler begrænset engelsk
  • Aktiviteter: River safari i Bentota med fiske spa, trekking tur i Knuckles Bjergene, White Water Rafting, Mountain bike/Cykle tur - alle ture er med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Oversøiske flybilletter
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikring
  • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top