Søg
Søg
Mød de begejstrede og nysgerrige børn i Sri Lanka
Elefanter Sri Lanka
Fiskere Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka
Sigiriya rock i Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka
Oplev de smukke strande flere steder på Sri Lanka - her i Negombo

Sri Lanka på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Sri Lanka er en frodig, bjergrig ø, dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke hvide strande. Her vrimler det med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Med en flybillet og ankomstpakke får du en super god ramme til din rejse på egen hånd i Sri Lanka.

Vi kan arrangere din rejse, sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse. Så bestil dine flybilletter til Sri Lanka igennem Jysk Rejsebureau og få oven i købet en masse viden og erfaringer.

Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Sri Lanka.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Læs mere om Sri Lanka

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Sæson

Sri Lanka har et tropisk klima. Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september. Sri Lanka er blandt meget andet en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt. Derfor kan du altid finde et område i Sri Lanka, som er perfekt for din strandferie. Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Strand, Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Sri Lanka, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Negombo, Sri Lanka
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Negombo. Her får du både lokalt byliv, hvor du oplever det ægte Sri Lanka, samt en masse udflugtsmuligheder. Negombo er en større kystby cirka en halv times kørsel fra hovedstaden Colombo.
Overnatning på hostel i flersengsværelse.

3. dag: Negombo
Oplev Negombo, som blandt andet har farverige markeder og en dejlig strand. Du kan også tage ind til Colombo og opleve en travl og spændende storby. (M)

4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Sri Lanka. (M)

Sri Lanka er en farverig ø og har utrolig meget at byde på. Frodige bjerge dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke hvide strande. Det vrimler med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Landets kultur og historie går mere end 2500 år tilbage, men er alligevel spillevende. Dans, musik og teater er tæt forbundne, og mange ældgamle danse og ritualer praktiseres stadig af de livsglade srilankanere.
Et bud på seværdigheder i Sri Lanka:
  • Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet

  • Besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter lang Buddha statue.

  • Tag entog tur til den charmerende by Nuwara Eliya med bygninger fra kolonitiden og smukke omgivelser.

  • Komme tæt på elefanter, bøfler og, hvis du er heldig, den vilde leopard i evt. Udawalawe Nationala Park, Yala Nationala Park eller Sinharaja Rain Forest
  • Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer eks.Kalutara, Bentota, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn ayurveda massager samt dykkerture.


Overnatning på hostel.

Overnatning:
2 overnatninger på hostel i Negombo på flersengsværelse


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Sri Lanka. Ring og hør om flere priser/flymuligheder.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Colombo t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på hostel i Negombo) inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Udgifter til visum
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 8.225,-
Knuckles Range området, Sri Lanka

Hike, mountainbike og raft i Sri Lankas bjerge

Trek i te plantager, cykel ad små grusveje på mountainsbike og raft på Kelani River inden du slutter af med afslapning ved havet.

Varighed: 9 dage
fra: 4.905,-
Surfing på Sri Lanka

Sri Lanka Surf Camp

Surf, sol og sjov! Lær at surfe på denne Surf Camp i Sri Lanka.

Varighed: 8 dage
fra: 395,-
Hygge ved poolen

Villa på Sri Lanka

Udforsk Sri Lankas skønne strande og fantastiske natur fra din villa tæt ved stranden. Slap af med en bog ved poolen i den frodige have. Du kan leje et værelse eller hele villaen.

Varighed: Fra en nat

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: