Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 1.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Skagen er kendt for de populære skagensmalere, der har sat et solidt historisk aftryk med deres realistiske malerier af naturen og hverdagen i Skagen. Samtidig er Skagen et yndet feriemål for mange i sommermånederne, da området kombinerer både byliv, unik natur og historiske indblik. På jeres studietur skal I blandt andet besøge flere kendte museer i Skagen, dyrke yoga, samt deltage i en mission rundt i Skagen by, hvor det handler om at samarbejde for at løse gåderne. Alt ligger i gå- og cykelafstand, men der er også mulighed for bustransport.


I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser i og omkring Skagen:

Escape Skagen:
Deltag i et spil med en mission rundt i Skagen by og løs gåder gennem teamwork. I bliver udstyret med en Ipad og en kuffert med hjælpemidler for at kunne løse et tilpasset OPERATION MINDFALL – Verdens skæbne hviler i jeres hænder!

Fiskeauktion:
Skagen Fiskeauktion er Danmarks nordligste fiskeauktion, og her er der hovedvægt på hummere, rejer, sild og andet fisk i topkvalitet. Auktionen ledes af erfarne auktionsmestre med mange års erfaring fra erhvervet, som nok skal gøre overværelsen til en stor oplevelse.

Skagens Kunstmuseer:
Skagens Kunstmuseer er et internationalt anerkendt museum på tre lokationer i Skagen. Det er dedikeret til skagensmalerne og malerne Krøyer, Anna & Michael Ancher, Tuxen m.fl., der slog sig ned i Skagen i 1800-tallet. Museet er takket være værkerne fra disse kunstnere det mest besøgte museum i Nordjylland.

Skagen Bunkermuseum:
Skagen Bunkermuseum giver jer mulighed for at gå på opdagelse i en ægte tysk bunker fra krigens tid med masser af historie.

Skagen Kystmuseum:
Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands- og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan I blandt andet se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår.

Skagen Yoga:
I smukke omgivelser vendes opmærksomheden indad med mulighed for at mærke sig selv og lære jer selv bedre at kende.

Råbjerg Mile på cykel:
Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. I undgår ikke sand i skoene efter en tur i milen, men til gengæld vil I blive mødt af et syn, I ikke finder andre steder i naturskønne Danmark.

Grenen på cykel:
Grenen er Danmarks nordligste punkt og et unikt naturfænomen, hvor de to have Skagerak og Kattegat mødes og bølgerne kulminerer med hinanden.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Skagen kan se ud, og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser i og omkring Skagen, såsom byvandring, tur Nordsøen Oceanarium, udendørs adventure aktiviteter mm.
Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Skagen 5 dage/4 nætter
  • Overnatning på hostel inkl. morgenmad
  • Entré og rundvisning på Skagens Bunkermuseum og Skagens Kystmuseum
  • Entré og introduktion til Skagens Kunstmuseum
  • Undervisning i yoga
  • Adgang til spillet Escape Skagen
  • Leje af cykler i to dage
  • Indgang til fiskeauktion


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Udforsk Skagens natur på en andeledes måde på ryggen af islandske heste. Besøg Eagel World og kom helt tæt på himlens konger, ørnene, mens de udfolder sig lige over hovedet på jer, når falkonererne træner rovfuglene.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Til top