Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 1.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
De fleste forbinder måske Sønderjylland med den lokale sport ringridning og det overdådige sønderjyske kagebord, som landsdelen især er kendt for. Der findes dog mange interessante og måske oversete oplevelser i Sønderjylland, og mange flere end I kan nå at opleve på en dag! Sønderjylland har en spændende, men barsk historie fra bl.a. Frøslevlejren under 2. verdenskrig samt en helt fantastisk natur, hvor især naturen og det flade landskab i Nationalpark Vadehavet, byder på anderledes og unikke oplevelser. Et virksomhedsbesøg hos Danfoss og et besøg i den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe kan også anbefales på jeres tur til Sønderjylland.

I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser i Sønderjylland:

Foredrag i Frøslevlejren:
Kom til foredrag og hør om Frøslevlejrens historie fra 1944-45, hvor lejren husede det tyske sikkerhedspolitis fanger i Danmark. Hør blandt andet om deres dagligdag i lejren, fangeselvstyret og den konstante trussel om deportation, der kom til at hænge som en sort sky over lejren.
Efter endt foredrag anbefales det, at afsætte tid til at se nærmere på udstillingerne på egen hånd.

Virksomhedsbesøg hos Danfoss:
Kom på virksomhedsbesøg hos Danfoss i Nordborg, og få en rundvisning hvor I hører nærmere om deres udvikling og forløbet igennem produktionen.

Undervisning hos Universe - naturvidenskabelig oplevelsespark:
Prøv 1,5 times læringsforløb ved den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, hvor formålet er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. I kan dykke ned i temaer som "Iværksætteren", "Raketingeniøren", "3D - Design og Print" mm. Efter undervisningen vil I have nye færdigheder og en bredere viden indenfor emnet.

Vadehavscentret i Ribe:
På Vadehavscentret kan I via undervisning få et dybere indblik i naturen og kulturen i Nationalpark Vadehavet. Al undervisning varetages af uddannede biologer med et indgående kendskab til Vadehavet. Der er mange muligheder for undervisning, og forløbet skræddersyes i samarbejde med jer. I kan f.eks. tage på østerssafari på en tur til stillehavsøstersbanke, 3 km ude i Vadehavet. Her kan I få en forståelse for betydningen af invasive arter i et økosystem. Eller I kan opleve et af Danmarks største rovdyr - den spættede sæl, og få et indblik i forvaltningen og bevaringen af det 100 kg. tunge pattedyr.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Sønderjylland kan se ud og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser, såsom klatreparken High Park, vandretur på Gendarmstien, leje af cykler til cykelture i den unikke natur eller bliv klogere på historien og smagene bag det populære sønderjyske kaffebord.
Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Sønderjylland 5 dage / 4 nætter
  • Overnatning på hostel i Haderslev eller Sønderborg
  • Entre og foredrag i Frøslevlejren
  • Virksomhedsbesøg hos Danfoss
  • Entre og undervisning hos Universe - naturvidenskabelig oplevelsespark
  • Undervisning af naturvejleder ved Vadehavscentret i Ribe


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Med mere end 3000 kilometer markerede cykelruter er det oplagt at tage på cykeltur i Sønderjylland. Her er længere ruter så som Østersøruten, hvor I kan cykle i flere dage og overnatte undervejs, men også kortere ruter, hvor I kan nyde en time eller en dag i cykelsadlen.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Foto: Vadehavscentret

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Gunnar Fischer-Kjellman, rejsekonsulent

Gunnar Fischer-Kjellman

Rejsekonsulent

gufk|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

lakl|jr.dk
Til top