KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7-? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi leje af autocampere fra 2-6 personer samt campere med 4-hjulstræk, hvor man overnatter i et fold-ud-telt på taget. Lejeperioden kan ligeledes både forkortes og forlænges i forhold til dine ønsker og behov. Billejen er inklusiv fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information.
Derudover kan der bookes en række ekstra ting som for eksempelvis GPS, børnesæder mm.

Det er en stor oplevelse at være en del af campinglivet. Der er en hyggelig kultur og atmosfære på campingpladserne, hvor man ofte samles til en omgang ’braii’, der er den Sydafrikanske version af en grillaften.

Få information og fakta om Sydafrika her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Bedste rejseperiode

Sydafrika kan besøges året rundt - men forår og efterår er ofte rigtig gode valg. Bemærk, at det er sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. Sommeren er rigtig varm i hele landet. Vinteren mod nord er behagelig med lune, solrige dage og kølige nætter. Dog kan der blive meget koldt, hvis man befinder sig i de højtliggende områder. Mod syd kan det regne og blæse en del om vinteren.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydafrika er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydafrika kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Information om leje af autocamper

Fold program ud
Med en camper har du mulighed for at opleve både landets historie og den storslåede natur på denne helt unikke rejsedestination. Nedenfor kan du få meget mere praktisk information om leje af en autocamper i Sydafrika: Standardudstyr
Standardudstyr for alle autocampere er: Aircondition, ABS-bremser, airbags, reservehjul, servostyring, musikanlæg, køleskab, vandtank (80L), 2-3 kogeplader, toilet, bruser og meget mere.
Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af autocamper er 23 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.
Afhentning/aflevering
Du kan afhente din autocamper samme dag, som du ankommer til Sydafrika, men det anbefales, at du tager minimum én overnatning efter ankomst fra en oversøisk flyvning. Bor du maksimalt 25 kilometer fra udlejningsstationen, så inkluderes en gratis transfer til udlejningsstedet. Du kan afhente og aflevere din autocamper på alle ugens dage på hovedkontorerne i Cape Town og Johannesburg. Afhentning og aflevering af campere kan ligeledes arrangeres andre steder i landet (Eksempelvis Durban og Port Elizabeth), men her kan forekomme andre åbningstider og lukkedage. Når du afhenter din autocamper, skal du forvente, at du skal bruge 2-3 timer på den grundige introduktion omkring betjeningen af din autocamper.
Campingpladser
Der findes et stort udvalg af campingpladser med god beliggenhed i Sydafrika, og infrastrukturen er veludbygget. Der er ikke mange campingkæder i landet, og derfor kræver det en vis selvstændighed at rejse på egen hånd. Jysk Rejsebureau anvender en agent til forhåndsbooking af campingpladser, så ønsker du helt eller delvist at blive booket op på forhånd, så er dette en mulighed, vi kan tilbyde.
Kørselsrestriktioner
Motorhomes må kun køres på asfalterede veje (Undtagelsen er, at du kan køre på grusveje for at nå din campingplads). Dæk og fælge dækkes ikke, hvis der opstår skader, mens køretøjet kører ikke-tilladt underlag.
Særlige køreforhold
 • I Sydafrika køres der i venstre side af vejen.
 • Vi fraråder at køre, når det er mørkt. Der går ofte mennesker langs vejkanten, og der er ikke gadelygter alle steder.
 • Ønsker du at krydse grænser med camperen (til eksempelvis Swaziland eller Lesotho), så skal dette arrangeres på forhånd, da der skal udarbejdes et særligt dokument hertil.
Udlejningsstationer
I Cape Town og Johannesburg har udlejningsfirmaet sine egne kontorer. Det kan dog også arrangeres mod merbetaling af afhente sin camper i Durban, Port Elizabeth og East London.
Lejeperiode
Minimum lejeperiode er 7 dage. Der er ikke nogen egentlig maksimumsperiode for leje, men det skal noteres, at man ved indrejse til Sydafrika får 90 dages visum.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamper. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.
Selvrisiko
På alle skader på køretøjet er der en selvrisiko på op til ZAR 45.000,- per skade. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring, når du booker/bestiller camperen.
Kilometer
Der er ubegrænset kilometer med i lejen, så du bekymringsfrit kan rejse rundt i landet.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der er varierende gebyr for dette. Hør nærmere hos din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau.
Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum på ZAR 3.000,-. Når du har afleveret din autocamper, refunderes depositum til dit kreditkort modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Autocampere kan lejes året rundt.

Hele året

Pakkeliste

 • Guidebog (kan købes hos Jysk Rejsebureau)
 • Kreditkort og ZAR i kontanter
 • Pas
 • Almindeligt og internationalt kørekort
 • Vejkort over Sydafrika
 • Gode vandresko
 • Sandaler eller klipklapper
 • Badetøj
 • Solbriller/solhat
 • Tabletter mod transportsyge
 • Evt. kikkert

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top