Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
3 dage
Ekskl. fly
Fra 2.050,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På dit homestay bor og spiser du hos en lokal familie, og kommer med ud at fiske muslinger. Du kommer også rundt i landsbyen og besøger et værksted med lokalt flethåndværk, og ser lokale templer og museer. Det er oplagt at kombinere denne tur med ophold på Koh Kood eller Koh Chang.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Trat
Du bliver hentet af din lokale guide på busstationen eller i lufthavnen, og kørt til en strand med sort sand, hvor du kan slappe af på vejen til dit homestay. Efter frokost kører I til landsbyen, hvor du checker ind på dit homestay og møder din lokale vært. Eftermiddagen er på egen hånd til at udforske byen eller slappe af. Aftensmaden spises med en lokal familie. Overnatning på lokalt homestay (F,A)
2. dag: Muslingefiskeri og landsbysightseeing
Du starter tidligt på dagens oplevelser. Du sejler med din guide gennem mangroverne ud til havet, hvor I skal fiske efter muslinger og måske nyde en dukkert inden I vender tilbage til dit homestay til en dejlig morgenmad og et brusebad. Når du er klar, er det tid til en sightseeingtur i landsbyen, hvor du b.la besøger et lokalt museum, et tempel og et 100 år gammelt træhus. Efter frokost besøger du et håndarbejdssted, hvor du kan lære at flette traditionelle hatte af palmeblade. Aftensmaden spises med den lokale familie. Overnatning på lokalt homestay (M,F,A)
3. dag: Farvel til Trat
Efter morgenmad er det tid til at tage afsked med din vært og rejse videre i skønne Thailand.

Overnatninger

2 overnatninger på lokalt homestay

Bemærkninger

Overnatning er i lokalt homestay, hvor der er sørget for myggenet
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • Transfer til/fra Trat busstation eller lufthavn
  • Måltider ifølge program
  • Ture ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Forhør dig hos din rejsekonsulent for pris, hvis I er mere end to rejsende

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top