Søg
Søg
Kata Thani, Phuket
Kata Thani, Phuket
Kata Thani, Phuket
Phi Phi øerne, Thailand, Asien
Phi Phi Island Village
Phi Phi Island village
Phi Phi Island Village

Luksusferie på Phuket og Phi Phi

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 13 dage

Træk stikket ud og hengiv dig til afslapning i skønne luksuriøse omgivelser på Phuket og på øen Phi Phi. Nyd de hvide sandstrande og det indbydende hav som især omkring Phi Phi indbyder til snorkel og dykkerturer.

Vi har lavet en tur til dig der vil ud og nyde Thailand i skønne omgivelser omgivet af hvide sandstrande og azurblåt hav. Hotellerne er valgt, så du får den bedste beliggenhed i rolige omgivelser, hvorfra du selv kan opsøge de mere besøgte steder både på Phuket og på Phi Phi. Hotellerne byder begge steder på faciliteter som spa og indbydende swimmingpools. De kan hjælpe dig med at arrangere dagsturer lokalt.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson

Du kan rejse hele året rundt men november - april er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand på.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du rejser idag fra Danmark, med 1 - 2 mellemlandinger, til Phuket

Dag 2: Ankomst Phuket og transfer til Kata Noi
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit skønne hotel på den rolige Kata Noi strand, hvor du skal bo de næste 5 nætter. (M)

Dag 3 - 6 : Phuket på egen hånd
Du kan nyde alle hotellets faciliteter ligefra det rolige poolområde, til træningsfaciliteter, spa og selvfølgelig den dejlige strand lige udenfor hotellet. Har du lyst til at udforske øen eller området omkring, kan hotellet være behjælpelig med at arrange turer. Vi kan anbefale en tur til Baba Nest baren på Sri Panwa, hvor du kan nyde en sundowner med fantastisk udsigt. (M)

Dag 7: Transfer til Phi Phi
Du hentes idag på hotellet og bliver kørt til havnen, hvorfra du sejler til Phi Phi og indlogerer dig på endnu et skønt hotel i lidt mere rustikke omgivelser. (M)

Dag 8 - 11: Phi Phi på egen hånd
Du bor på en af de mest - med rette - besøgte øer i Thailand, men på den uspolerede side af øen. Hotellet ligger på stor naturgrund med svajende kokospalmer ud til det krystalblå Andamaner hav. De rummelige bungalows bygget i naturmaterialer ligger godt spredt over området. Du kan spise på en af de 4 restauranter eller tage en båd indtil byen, hvor der er et kæmpe udvalg af restauranter. Har du lyst kan der arrangeres dykker -og snorkelturer samt udflugter til de omkringliggende smukke øer. (M)

Dag 12: Transfer til Phuket lufthavn og hjemrejse
Din tur slutter idag og du kan nyde sejlturen tilbage til Phuket med smuk udsigt til de flotte øer i området inden du skal med flyet tilbage til Danmark

Dag 13: Ankomst Danmark

Overnatning:
5 nætter på Kata Thani, Phuket i oceanfront junior suite med morgenmad
5 nætter på Phi Phi Island Village i deluxe seaview bungalow med morgenmad


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Du kan rejse hele året rundt, men november - april er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge denne del af Thailand på.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Phuket
  • Alle transfers som nævnt i programmet
  • 5 nætter på Kata Thani inkl. morgenmad
  • 5 nætter på Phi Phi Island Village inkl . morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 07-02-2019 18:00:00 : 12223
Herning
7. februar 2019 kl. 18:00

Thailand

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: