Søg
Søg
Chiang Mai, Nordthailand
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Eco Resort, Chiang Mai, Thailand
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai, Nordthailand
Chiang Mai, Nordthailand
Art in Paradise, Chiang Mai
Art in Paradise, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Ziplining, Chiang Mai
Ziplining, Chiang Mai
Ziplining, Chiang Mai
Cykling, Chiang Mai, Thailand
Cykling, Chiang Mai, Thailand
Cykling, Chiang Mai, Thailand
Cykling, Chiang Mai, Thailand

Oplevelser i Chiang Mai

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.365,-

Varighed: 4 dage

Chiang Mai har det hele! Det cool byliv, det stille luksus liv, den storslåede natur, de afslappede og kreative kunstner kvarterer, historie, madkultur, markeder, templer, opdagelser og eventyr. Chiang Mai er bestemt ikke kedelig - glæd dig til at udforske alt, hvad området har at tilbyde.

Tag på oplevelse i Chiang Mai med alt, hvad byen højt mod nord har at tilbyde. Med base på Eco Resort Chiang Mai har vi og vores servicekontor masser af gode forslag til fede og lidt anderledes oplevelser både i og udenfor byen. Jysk Rejsebureau anbefaler oplevelsespakkerne CHIANG MAI WILD og CHIANG MAI URBAN, hvor den står på oplevelser for alle sanser i og omkring Chiang Mai.

Sæson

Turerne kan gennemføres hele året, men i regnsæsonen fra juni til oktober kan der forekomme hyppige, kraftige regnskyl.

Detaljeret beskrivelse

CHIANG MAI URBAN, 4 dage
Chiang Mai har det hele! Det cool byliv, det stille luksus liv, de afslappede og kreative kunstner kvarterer, historie, madkultur, markeder, templer, opdagelser og eventyr. Chiang Mai er bestemt ikke kedelig, og på denne tur udforsker du alt hvad byen har at tilbyde.

1. Dag: Chiang Mai – aften cykeltur ( ca 20 km )
Ved ankomsten til Chiang Mai tager du til Eco Resort, hvor du skal bo i tre nætter. Er dit værelse ikke klar, har du mulighed for at opbevare din bagage og slappe af ved poolen eller benytte nogle af de mange andre faciliteter, som resortet tilbyder. Husk også at gå forbi servicekontoret for at få inspiration, en sludder eller et godt råd. Om aftenen skal du på cykeltur rundt i Chiang Mai. På cykel kommer du helt tæt på de lokale. Det er den perfekte måde at opleve byen på. Du cykler ad bagveje og i de små gyder og oplever, at den gamle bydel aldrig sover. Du besøger en park, hvor lokale øver Tai Chi. Parken er omgivet af gamle templer med gyldne spir, der lyser op i natten. Du kommer også forbi et natmarked med alverdens forskellige lokale delikatesser, du kan prøve. Turen slutter omkring kl. 21, hvorefter du har mulighed for selv at gå på opdagelse i den fortryllende by.

2. Dag: ”Art in Paradise” og Madlavningskursus
I dag kan du sove lige så længe, du vil. Forude venter et besøg på det spændende og overraskende Art in Paradise illusionsmuseum. Du finder selv hen til museet enten på cykel eller med tuk tuk. Museet er virkelig sjovt, og du kan nemt bruge et par timer med at tage fantasifulde billeder – hvorfor ikke komme på forsiden af TIME magazine eller drikke en cola fra samme flaske som en isbjørn. Du skal bare være tilbage på resortet op ad eftermiddagen, hvor dit thai madlavningskursus starter. Du hjælper med at købe ind på det lokale marked, inden en underholdende kok guider dig gennem forberedelser og madlavning. Efter en lækker og velfortjent hjemmelavet middag har du tid til at udforske natmarkedet på egen hånd. (M,A)

3. dag: Eventyr i trætoppene (Ziplining)
Du skal meget tidligt op i dag, men der venter dig et adrenalinfyldt eventyr med ”adventure ziplining” i trætoppene! Hvis du vil have morgenmad, skal du selv huske at bestille en “grap-and-go” morgenmadsboks i receptionen aftenen før. Efter ca. to timers kørsel ankommer du til turens udgangspunkt. Ved ankomsten bliver du forsynet med det nødvendige udstyr, modtager instruktioner og så er det ellers bare af sted ud i junglen og svæve fra trætop til trætop. Glæd dig til en dag med masser af sjov i trætoppene. Der er frokost, inden du vender tilbage til Chiang Mai først på eftermiddagen. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. (M, F)

4. Dag: Videre mod nye eventyr
Nyd morgenmaden på Eco Resort og gør dig klar til at rejse videre mod nye eventyr – med mindre du vælger at forlænge dit ophold i Chiang Mai. Har du brug for tips og vejledning til din videre rejse, er der masser af inspiration og forslag at hente på servicekontoret på Eco Resort! (M)<


CHIANG MAI WILD, 4 dage
I og omkring Chiang Mai står den på oplevelser for alle sanser. Du får et adrenalin kick, når du suser gennem trætoppene på svævebaner - de såkaldte ziplines. Du prøver kræfter med mountainbike, kajak og off-road ATV kørsel alt sammen i et af Thailands mest naturskønne områder. Go WILD!

1. Dag: Chiang Mai og Eventyr i trætoppene (Ziplining)
Ved ankomsten til Chiang Mai tager du til Eco Resort, hvor du bor i tre nætter. Er dit værelse ikke klar, har du mulighed for at opbevare din bagage og slappe af ved poolen eller benytte nogle af de mange andre faciliteter, som resortet tilbyder. Over middag venter der dig et adrenalinfyldt eventyr med ”adventure ziplining” i trætoppene! Efter ca. to timers kørsel ankommer du til turens udgangspunkt. Ved ankomsten bliver du forsynet med det nødvendige udstyr, modtager instruktioner og så er det ellers bare af sted ud i junglen og svæve fra trætop til trætop. Glæd dig til en dag med masser af sjov i trætoppene. Der er aftensmad, inden du vender tilbage til Chiang Mai ud på aftenen. (A)

2. Dag: Mountainbike og kajak
Tidligt om morgen sættes kursen mod et smukt vandfald lidt udenfor Chiang Mai. Herfra hopper du på cyklen og begiver dig mod Sri Lanna National Park. I dit eget tempo glider du forbi frodige rismarker og frugtplantager med smukke bjerge som kulisse. Mens du cykler over dæmningen, forkæles du af udsigten til frugtbare dale, forrevne bjerge og et utal af vandløb. Parken er omkranset af skov, og overfladen fra de spejlblanke søer reflekterer stilheden i parken. Du tager cykelhjelmen af og ifører dig i stedet en redningsvest. Nu er du klar til at fortsætte eventyret i kajak. På udkig efter aber padler du langs med junglen. Er du heldig, får du måske et glimt af den farverige isfugl. Frokosten serveres på en flydende restaurant, og der er også tid til at udforske område lidt på egen hånd. Sidst på eftermiddagen padler du tilbage til udgangspunktet, og en aktiv men stadig afslappende dag i naturen er ved at være slut. Tilbage i Chiang Mai er aftenen til fri disposition. (M,F)

3. Dag: Offroad på ATV
I dag venter en "action-packed" oplevelse, når du skal ud og køre offroad på ATV. På den tre timer lange tur kører du igennem jungledækket terræn, over frodige stier og gennem små bække. Det er en spændende tur, og den eneste, der kører i Doi Suthep National Park og området omkring ”Chiang Mai stranden’. Du vil med garanti blive både våd og mudret undervejs, da du krydser både vandhuller og mudrede stier. Hvor spændende og udfordrende stierne er, varierer i forhold til sæsonen og vandstanden i søerne. Du forventes at være retur i Chiang Mai omkring frokost tid. Efter et tiltrængt bad, har du resten af dagen til at udforske Chiang Mais templer, kaste dig ud i bungyjumping eller blot slappe af ved poolen. (M)

4. Dag: Videre mod nye eventyr
Nyd morgenmaden på Eco Resort og gør dig klar til at rejse videre mod nye eventyr – med mindre du vælger at forlænge dit ophold i Chiang Mai. Har du brug for tips og vejledning til din videre rejse, er der masser af inspiration og forslag at hente på servicekontoret på Eco Resort! (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Der er engelsktalende guider med på turene.

Afrejsedatoer

Spørg din rejsekonsulent. Alle ture gennemføres dagligt eller flere gange om ugen!

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.365,-


Prisbemærkning

Forhør dig om børnepriser hos din rejsekonsulent.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Transport i henhold til turprogram
  • Engelsktalende guide
  • Sightseeing i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ud over de nævnte.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Thailand: 07-02-2019 18:00:00 : 12223
Herning
7. februar 2019 kl. 18:00

Thailand

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: