Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Tonga igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Tonga. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Tonga her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Tonga her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det Tonga kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Tonga fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Tonga. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Singapore og Sydney. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst Tongatapu
I Tongatapu Airport kan du nemt skaffe en taxi til dit hotel. Her har du to overnatninger.
3. dag: På egen hånd på Tongatapu
Dagene har du på egen hånd på Tongatapu, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.
4.-? dag: Afrejse Tongatapu - på eventyr på Tonga
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Tongatapu eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer. Kongeriget Tonga består af 176 øer, hvoraf 36 er beboede. Hovedø-grupperne 'Eua, Ha'apai, Niuas, Tongatapu og Vava'u byder på smukke koralrev, bounty-strande, små landsbyer, grotter, regnskov og vulkaner. Den varierede natur betyder, at der findes masser af forskellige aktiviteter som surfing, snorkling med pukkelhvaler, dykning, vandreture, kajakture og meget mere. VI kan også anbefale at tage til søndagsgudstjeneste i en af de lokale kirker, som er en helt unik oplevelse. Du kan også tage på markede og nyde stemning mens du shopper lokale souvenirs. Tonga byder på alle typer overnatninger fra B&B og luksus resorts til små simple hytter (fale). De lokale er utroligt imødekommende og øerne blev af James Cook omtalt som ”de venlige øer”, da han først ankom hertil i 1773. På Tonga går alt efter ”Tonga time” og landet er stadig et uspoleret paradis, så du kommer hurtigt ned i gear og glemmer hverdagens stress. Nyd en kop kava med de lokale og hør om deres hverdag og liv, som er meget anderledes end det liv, vi lever i Vesten. Du kan rundt omkring på øerne opleve kulturen via dans, sang og fortællinger, som går 3000 år tilbage.

Overnatninger

2 overnatninger på budgetresort på Tongatapu

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

  • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
  • Evt. snorkeludstyr
  • Evt. guidebog
  • Solcreme
  • Badetøj
  • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Måltider ikke nævnt i programmet
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top