Af Jeppe Dehn

Tidspunkt for rejse

Marts 2014
Vi boede som sagt på South Beach i Miami, der virkelig er det fedeste sted at bo, hvis man ønsker at der skal ske noget. Vi boede på Collins Ave, street 17 der er beliggende i den nordlige del af South Beach, og jeg synes ikke at man skal bo mere nordligt end 18 street.

Vi havde hjemmefra planlagt nogle ting som vi gerne ville opleve i Miami, og vi nåede dem. Vi tog ud til Everglates, der er et sump-område i Florida, der ligger ca. 45 minutter fra Miami. Her kan man komme ud og sejle med Airboat og opleve alligatorer og andet dyrliv. Det var virkelig en fed oplevelse.

Vi havde som sagt lejet en bil, så vi kørte ned til Key West en dag, der er USA sydligst fastlands-punkt. Det tager ca. 4 timer at køre der ned fra Miami, så det er en lang tur hvis kun tager der ned 1 dag, som vi gjorde. Jeg vil derfor anbefale at man tager en overnatning der nede, så man har bedre tid til at opleve byen. Key West er et hyggeligt sted, hvor der er mulighed for at gå ture i byen eller nede på havnen. Der er også mulighed for at leje en kajak, vandscooter eller tage på fisketure. Før man forlader Key West skal man ned og have taget det obligatoriske billede ved mærket med for det sydligste punkt (se billede).

Når man rejser til USA, er det en god ide’ at man ikke pakker for meget tøj, sko, osv. hjemme fra. Der er nemlig massere af muligheder for shopping. Her skal man tage ud til nogle at de kæmpe shopping centre der typisk er placere uden for de store byer. Vi tog ud til Sawgrass Mills der er USA største shoppingcenter med over 350 butikker. Her kan man købe alt hvad hjertet begærer, så min rygsæk blev fyldt meget op.

Resten af tiden brugte vi på afslapning i South Beach og på stranden.

Miami
MiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiami
Til top