Søg
Søg

Backpacker rejse til Sydamerika i 3-4 måneder

17-01-2019 af Monica Mortensen

Hej med Jer,
Jeg søger en rejsemakker/rejsemakkere, som vil med en tur til Sydamerika fra omkring juni måned 2019. Jeg vil personligt gerne selv besøge Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Bolivia. Derudover kunne jeg også godt overveje Ecuador og Påskeøen. Jeg er åbne for ideer og lande, men udgangspunktet er Sydamerika. Jeg har haft kig på Jysk's egen grupperejse til ''Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru'', men jeg er også frisk på en tur på egen hånd.

Jeg er selv 21 år gammel, er fra Horsens og har pt sabbatår, hvor jeg arbejder på livet løs.
Så skriv endelig, hvis det falder i din smag og kunne lyde som noget for dig :)


Jeg vil også gerne til Sydamerika
17-01-2019 af Camilla Larsen

Hej Monica, jeg leder selv efter en rejsemakker til Sydamerika i 2-3 måneder, og derfor faldt jeg over dit opslag :). Jeg vil selv rigtig gerne til Bolivia, Peru og Brasilien, men er åben overfor flere destinationer.

Jeg kan se at du gerne vil afsted i Juni, men jeg skal lige finde ud af hvornår jeg kan tage afsted. Lige nu er min plan nemlig at mødes med en kammerat som sejler rundt i Karibien det næste års tid, og være på hans båd i nogle måneder. Jeg ved ikke helt hvornår jeg stiger på og af nemlig.

Lidt om mig:
Jeg hedder Camilla, er 22 år og er fra en lille bo i nordsjælland. Jeg har lige tilbragt et år i USA og planlægger at rejse en del mere inden jeg engang finder ud af hvad jeg gerne vil studere.

Men skriv til mig hvis det lyder som noget vi kunne få til at passe sammen. :)

Mvh
Camilla
Sydamerika
22-01-2019 af Susan

Hey. Jeg er pt i mellemamerika, og vil rigtig gerne opleve Sydamerika. Hvornår er din plan at komme herover?

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: