Interrail i juni

24-01-2019 af Signe

Hej
Mit navn er Signe, jeg er 20 år og holder sabbatår. Omkring juni kunne jeg godt tænkte mig at tage på interrail rundt i Europa. Jeg er meget åben overfor, hvilke lande vi skal besøge. Det kan for min skyld både være Øst- og Vesteuropa og noget vi kan finde ud af sammen. Ligeledes er jeg ret åben overfor, hvordan vi skal bo undervejs, det behøver dog ikke at være luksus men gerne en lille smule ordentligt.
Hvis du er interesseret, håber jeg du vil skrive, så vi kan finde ud af noget
Hilsen Signe

Hej!
27-01-2019 af Beate Hyttel
Jeg går også og overvejer at tage på en interailtur. I sommeren 2017, var jeg på en ret kort interailtur, hvor jeg slet ikke nåede at se alt det jeg gerne ville :) Jeg vil derfor gerne afsted igen. Dog har jeg først mulighed for at tage afsted efter d. 29 juni :/

Håber at høre fra dig!

Vh

Beate
Mega god idé!
20-02-2019 af Camilla Pedersen
Hej Signe

Virkelig en god ide! Har selv længe overvejet at tage på interrail, og jeg tror virkelig at det kunne være en fed oplevelse. Jeg har aldrig prøvet noget lignende før, men jeg har lyst til at prøve noget helt nyt og udfordrende.
Jeg er helt enig i, at selvom det er primitivt og en billigere rejseform, så kunne det være rart at bo i noget, der er ordentligt!
Vil gerne høre lidt mere om dig og dine planer!

Mange hilsner,
Camilla
Hej
15-03-2019 af johanne
Hej Signe

Jeg er har selv kigget en del på interrail, og synes det lyder som en fantastisk oplevelse.
Så jeg vil da meget gerne hører noget mere om dine planer:)

Hilsen Johanne

Til top