Japan - September til november/december

08-08-2019 af Emil

Hej, jeg hedder Emil. Jeg er 21 år gammel og er ved at planlægge en tur til Japan i efteråret. På turen vil jeg gerne rejse rundt i det meste af landet med rygsæk (ikke med en backpacker rygsæk, men en hvor man kan have det mest nødvendige med) og se alt hvad Japan har at byde på. Jeg holder sabbatår og har derfor ikke travlt med at komme hjem igen. Jeg har ikke tænkt mig at ligge en fastsat hjemrejse dato, da jeg ikke ved hvor lang tid jeg kommer til at bruge i Japan, men det kommer nok maks. op på omkring
2-3 måneder, fra september til omkring november eller december. Hvis det er for lang tid for dig, så kan vi sagtens bare aftale at følges ad indtil du rejser hjem igen.

Jeg nævnte tidligere at jeg var ved at planlægge turen, men det drejer sig kun om starten af rejsen. Jeg har ikke tænkt mig at planlægge hele turen hjemmefra, tværtimod ville jeg foretrække bare at gøre hvad vi nu kunne få lyst til løbende, angående hvad vi gerne vil ud at se og lave. Selvfølgelig skal der gøres en smule planlægning hjemmefra, men en spontan tur hvor vi bestemmer den næste destination tror jeg ville være langt mere interessant, fremfor en tur hvor alt er planlagt.

Søger en jævnaldrende rejsepartner (ca. 18 - 22), som er frisk på eventyr, køn er ligegyldigt. Hvis denne tur lyder som noget for dig så skriv endelig til mig over mobil på: 30331205 :)

Ps. hvis du har spørgsmål angående turen eller noget af det jeg har skrevet, så bare skriv.

Hej
29-08-2019 af Emma
Hvor tænker du at starte henne? Jeg har arbejde indtil midten af november, men ville man kunne møde dig derfra måske?

Til top