Søg
Søg
Khao Sok Nationalpark, Thailand
Tilbage

Thailand og Laos med dansk rejseleder

Kom til foredrag om turen Det uberørte Thailand og Laos, 17 dage med dansk rejseleder i november 2017. En tur for den eventyrlystne rejsende der ønsker at se den uberørte side af Thailand og Laos. Rejseleder og foredragsholder er Thailand ekspert Jan Marshall.


Vi begynder rejsen på cykel gennem Bangkoks smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng.

Herefter går rejsen via Chiang Mai ind i hjertet af Laos. I besøger et område tæt på den kinesiske grænse, hvor de etniske minoritetsgrupper byder jer velkommen med et smil og hvor naturen er fuldstændig uspoleret. Glæd jer til at trekke gennem smukke skovområder, og igennem venlige landsbyer inden I padler langs flodbredden og oplever området fra vandsiden.

Næste stop er Khao Sok Nationalpark, der ligger midtvejs mellem Surat Thani og Phuket. Parken byder på smukke søer, klipper og fossende vandfald, og har et varieret dyreliv med fine muligheder for at se gibbonaber, languraber og flere end 175 fuglearter.

Her får I både mulighed for at vandre i junglen og komme i øjenhøjde med de lokale, når I cykler gennem små landsbyer. Sejl med longtailbåd dybt ind i regnskoven til den menneskeskabte ”Cheow Lan Lake”. Søens klare grønne vand inviterer dig til en svømmetur - lige foran dit helt eget tømmerflådehus.

Rejsen afsluttes på den uspolerede ø Koh Jum, hvor I kan slappe af på de gode strande eller udforske øen og dens mange små laguner.


Foredragsholder og rejseleder Jan Marshall
Jan har siden sit første besøg i Thailand i 1995 besøgt landet over 20 gange. Han har arbejdet i en længere periode på Jysk Rejsebureaus servicekontor i Bangkok og hans kærlighed til netop denne by og landet som helhed vil helt sikkert komme til at smitte af på denne tur.

Jan har både rejst i Thailand som backpacker, med sine forældre og med sine børn og har altid følt sig rigtig meget hjemme i Thailand og landets kultur, hvilket han glæder sig til at dele med dig.

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
30-08-2017
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jan Marshall

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: