Søg
Søg
Oplev den ultimative frihed ved at rejse med et motorhome i USA
Tilbage

USA: Road trip i Florida og storbyferie i New York

Kom ind og hør om mine rejseoplevelser i Florida og New York og bliv inspireret til din næste rejse.


Florida
Tag med på road trip i Florida. Vi starter i Orlando, som må siges at være forlystelsesparkernes hovedstad. Nogle af de mest populære forlystelsesparker er Disney World og Universal Studios, Wet’n’Wild og Kennedy Space Center.

Fra Orlando sætter vi kurs mod Crystal River lidt længere oppe af vestkysten, som ligger i Citrus County, bedre kendt for ”Mother Natures Theme Park”. Crystal River er kendt for snorkling eller svømning med søkøer. Vandet her er altid omkring et par og 20 grader, derfor gør det stedet attraktivt for søkøerne at være året rundt. Her er også mulighed for at fiske eller ro kajak.

I Fort Myers på vestkysten kan du tilbringe et par dage med afslapning på fantastiske strande. Her er det også muligt at spotte et utal af fuglearter og endda havskildpadder.

Fra Fort Myers går turen mod Everglades Nationalpark, som er rig på både plante- og dyreliv. Tag på airboat tur, hvor du kan spotte alligatorer, hjorte, oddere og et hav af fuglearter.

Turen går nu mod Key West på Overseas Highway med de 42 broer, hvor du blandt andet kommer forbi Key Largo og Marathon. I Key West kan man blandt andet opleve Ernest Hemmingway museet, Duval Streets festlige stemning og kunstnere der optræder ved Mallory Square. Oplev også forskellige vandsportsaktiviteter og USA’s sydligste punkt.

Florida sluttes af med et besøg i Miami, som især er kendt for South Beach som byder på hvide sandstrande og livreddere. Derudover ligger her også pastelfarvede bygninger i det berømte Art Deco kvarter, som byder på hyggelige restauranter og masser af liv.

New York
New York er ret nem at kombinere med en rejse til Florida, derfor har jeg valgt at tage denne fantastiske storby med denne aften.

”The Big Apple” sprudler af energi, og her er mange forskellige kvarterer samlet i én by. Her kommer vi blandt andet forbi frihedsgudinden, Empire State Building, Soho med Little Italy og Chinatown. Nyd stemningen og de store billboards på Times Square, eller tag til Broadway og se en musical eller et teaterstykke.

Får du nok af skyskrabere og biler kan du nyde frokosten i Central Park sammen med de åbne græsstykker og de mange smukke træer.

Prøv også en guidet cykeltur i New York, som er en anderledes og fed måde at opleve byen på.

På Upper West Side kan du besøge American Museum of Natural History, som huser en af verdens mest spektakulære samlinger af forhistoriske og naturvidenskabelige artefakter. Især Dinosaurus-udstillingen med fossil-skeletterne af fortidens gigantiske dinosaurer er et besøg værd.

Er du i New York over en onsdag eller søndag kan du tage til Harlem og opleve en gospelgudstjeneste, som er en helt speciel oplevelse.

Jeg ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

De bedste hilsner Vibeke Poulsen


Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Vibeke Poulsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

USA

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: