Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Botswana igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Botswana. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Botswana her

Bedste rejseperiode

Årstiderne er modsat de danske. Maj til oktober er tørtid og vinter, det er varmt om dagen og koldt om natten og det er den bedste tid at tage på safari. Fra november til april er der regntid, men samtidig de varmeste måneder og deres sommer. Der er i denne periode mere grønt og derfor kan det være sværere at spotte dyr på safari. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Danmark - Botswana
Der er afrejse fra Danmark mod Maun, Botswana.
2. dag: Ankomst Maun
Der er ingen større tidsforskel mellem Danmark og Botswana så efter en god nats flyvning, ankommer du til Maun, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til din lodge.
3. dag: Oplevelser i Maun, Botswana
Dagen er til rådighed for oplevelser på egen hånd. Maun er det perfekte sted hvis du vil ud at opleve Botswanas fantastiske natur og er et godt udgangspunkt for din videre rejse i Botswana. (M)
4. dag: Maun, Botswana - ?
Eventyret fortsætter. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale, at besøge Okavango deltaet, som er et af verdens største indlandsdeltaer, Makgadikgadi saltsletten og Botswanas største nationalpark Chobe. Landet kan opleves på mange måde enten på guidede ture eller ved at leje en bil, camper eller 4x4 safaribil. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme. (M)

Overnatninger

2 nætter på lodge i telt med seng og delt badeværelse

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Flyv f.eks. ud til hovedstaden Gaborone og hjem fra Maun. Mange kombinere også Botswana med de omkring liggende lande. Flyv f.eks. ud til Johanngesburg i Sydafrika og hjem fra Maun i Botswana eller flyv ud til Livingstone i Zambia og oplev Victoriafalls og fly hjem fra Maun i Botswana.

Dette er blot et udvalg af priser og flymuligheder for rejser til Botswana. Ring ind og hør om flere priser og flymuligheder.

Ønsker du at overnatte på hotel, er dette naturligvis også muligt. Ring til os og fortæl om dine ønsker.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

JUNI - OKTOBER

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Botswana t/r inkl. flyskatter
  • Transport fra Maun lufthavn til Lodge
  • 2 overnatninger i telt med senge på Lodge i Maun inklusiv morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Udflugter
  • Mad og drikke udover det beskrevne i programmet
  • Lommepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top