KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Botswana igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Botswana. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Botswana her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Botswana her

Bedste rejseperiode

Årstiderne er modsat de danske. Maj til oktober er tørtid og vinter. Her er der varmt om dagen og koldt om natten, og det er den bedste tid at tage på safari. Fra november til april er der regntid, men samtidig de varmeste måneder og sommer. Der er i denne periode mere grønt, og derfor kan det være sværere at spotte dyr på safari. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

1. dag: Danmark - Botswana
Der er afrejse fra Danmark mod Maun, Botswana.
2. dag: Ankomst Maun
Der er ingen større tidsforskel mellem Danmark og Botswana, så efter en god nats flyvning, ankommer du til Maun, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til din lodge.
3. dag: Oplevelser i Maun, Botswana
Dagen er til rådighed for oplevelser på egen hånd. Maun er det perfekte sted hvis du vil ud at opleve Botswanas fantastiske natur, og er et godt udgangspunkt for din videre rejse i Botswana. (M)
4. dag: Maun, Botswana - ?
Eventyret fortsætter. Jysk Rejsebureau kan for eksempel anbefale, at du besøger Okavango deltaet, som er et af verdens største indlandsdeltaer, Makgadikgadi saltsletten og Botswanas største nationalpark Chobe. Landet kan opleves på mange måde enten på guidede ture eller ved at leje en bil eller 4x4 safaribil. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme. (M)

Overnatninger

2 overnatninger i lodgeområde i delt twin room.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Mange kombinerer eksempelvis Botswana med de omkringliggende lande. Flyv for eksempelv ud til Johanngesburg i Sydafrika og hjem fra Maun i Botswana eller flyv ud til Livingstone i Zambia og oplev Victoriafalls og hjem fra Maun i Botswana.

Dette er blot et udvalg af priser og flymuligheder for rejser til Botswana. Ring ind og hør om flere priser og flymuligheder.

Ønsker du at overnatte på hotel, er dette naturligvis også muligt. Ring til os og fortæl om dine ønsker.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

JUNI - OKTOBER

Pakkeliste

 • Praktisk tøj
 • Varmt tøj til kølige morgener og aftener
 • Hat/kasket
 • Gode vandresko
 • Mindre vandrerygsæk
 • Guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Maun t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport fra lufthavnen i Maun til lodge
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Botswana er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top