Søg
Søg
Backpacker Adventure gruppe ved Taj Mahal
Taj Mahal, Agra
Hawa Mahal, Jaipur
Rajasthan, Indien.
Rajasthan, Indien.
Rajasthan, Indien.
Rajasthan, Indien.
Bungy time...
Paragliding ved Pokhara
Rejs med lokaltransport, true-backpacker-style, i Nepal
Dette trek giver dig mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og den nepalesiske kultur
Tid til en pause i en af de små landsbyer
Rafting på Kali Gandaki varierer fra grad 1-5
På trekket kommer du igennem masser af små og hyggelige landsbyer
Udsigten fra Bhairav viewpoint
Den smukke udsigt fra Bhairav Kunda søen i 4.150 m
Dette trek giver dig mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og den nepalesiske kultur
Bhairav Kunda Trek
Hellige mænd i Kathmandu
Boudhanath stupaen i Kathmandu
Ligbrændinger og helligmænd ved Pashupatinath i Kathmandu
Stupa, Kathmandu, Nepal
Kathmandu
Ved Chitwan oplever du også det lokale liv i landsbyerne
Badende elefanter ved Chitwan N.P.
En kano tur i Chitwan giver dig mulighed for at spotte dyr i fantastisk smukke og rolig omgivelser
Chitwan, Nepal
Ziplining, Chiang Mai
Ziplining, Chiang Mai
Cooking school, Chiang Mai
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Bangkok - cykeltur
Bangkok cykeltur
Grand Palace, Bangkok
Tuk Tuk Thailand
Halong Bugten, Vietnam
Lokal landmand, Vietnam
Sapa, Vietnam
Hue, Vietnam
Cai Rang market - Mekong
Mekong, Vietnam

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Pris pr. pers.

DKK 26.995,-

Varighed: 3 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.

Tag med på det ultimative asien eventyr, som kombinere Indiens mystik og vandring i Nepals Himalaya med jungle og dykning i Thailand og Vietnams flotte natur, lokale landsbyer og fantastiske mad. Er du til storbyer, storslåede naturoplevelser og afslapning på nogle af verdens flotteste strande, så er denne rejse helt sikkert noget for dig. Se det fulde program under detaljeret beskrivelse.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Taj Mahal, Indien

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


INDIEN
Dag 1-5: Ankomstpakke, Best of Delhi - INKLUDERET
Med denne tur bringer vi jer trygt og nemt fra lufthavnen til dit guesthouse. På vores service center bliver I budt velkommen af vores lokale eksperter, som introducerer jer til byens seværdigheder. Med denne ankomstpakke oplever I den ægte biografstemning som i en Bollywood film. I indsnuser Delhis baggyder i selskab med en guide, der har levet i gaderne. Og ikke mindst kommer I på en fortryllende cykeltur gennem de små oaser i Delhi, hvor ingen turistbusser kan køre. I sandhed en perfekt introduktion til Delhi og Indiens kultur og eventyr.

Dag 5-14: Klassisk Rajasthan tur i guesthouse, 10 dage - INKLUDERET
Denne spændende tur til ørkenstaten i det nordvestlige Indien giver jer mulighed for at stifte bekendtskab med selve essensen af Indiens mystik; lige fra prangende paladser, frodige oaser, dovne kameler og elefanter til farvestrålende sarier og turbanklædte indere. Turen giver jer mulighed for at opleve både historiske seværdigheder og den kontrastfyldte, eksotiske natur. Turen tager udgangspunkt i byerne: Jaipur, Jodphur, Jaisalmer, Bikaner og Agra.

Dag 14-15: Guesthouse, New Delhi - INKLUDERET

Dag 16: Afrejse fra New Delhi til Kathmandu

NEPAL
Dag 1-3: Ankomstpakke, Kathmandu - INKLUDERET
Med ankomstpakken i Kathmandu får du og dine rejsekammerater en god start på opholdet i Nepal. Også her bliver I hentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter.

Dag 3: Kathmandu - Chanaute (1.250 m) - INKLUDERET
I dag starter jeres 8 dages trekking tur til den hellige sø Bhairav Kunda. Dagen inden trekket vil i møde guiden og få en briefing om det praktiske til turen. I mødes på servicekontoret om morgenen og der fra kører I med bus i cirka 3 timer på vejen mod den nepalesiske/tibetanske grænse. Turen går gennem små landsbyer og snævre bjergpas med udsigt over rismarkerne til landsbyen Balephi. Herfra er der endnu 3 timers kørsel på ujævn vej til Chanaute. Nogle gange er vejen så dårlig, at vi må ud af bilen og vandre den sidste 1,5 time til landsbyen. Chanaute er en lille bjerglandsby, og her er der mulighed for at stifte bekendtskab med den nysgerrige lokalbefolkning. Der overnattes i telt ved byens skole. Herfra er der en smuk udsigt til Jugal Himal. (M,F,A)

Dag 4: Chanaute - Khani Gaon (2.000 m) - INKLUDERET
Dagens vandring går stejlt opad af små bjergstier, som, ifølge de lokale, befærdes af gudinder. Dette giver mulighed for at opleve nogle af bjergfolkets mange religiøse aspekter. Der holdes tiltrængte pauser undervejs, hvor der også er tid til at nyde de smukke udsigter. Dagen slutter i Khani Gaon, hvor vi overnatter i ca. 2.000 meters højde. Herfra er der en flot panoramaudsigt ud over de smukke risterrasser og bjerge. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

Dag 5: Khani Gaon - Forest Camp (3.150 m) - INKLUDERET
I dag bevæger vi os ud af de små bjerglandsbyer og ud i det naturskønne landskab med rhododendronskove. Her er der mulighed for at se nogle af Nepals vilde dyr og fugle. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

Dag 6: Forest Camp - Pati (3.900 m) - INKLUDERET
Nu bevæger vi os virkelig op i den alpine del af trekket. Dagen byder på lidt hårdere trekking end de andre dage. Vi vandrer fra lavlandet mod Himalaya-tinderne. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 4 timer.

Dag: 7 Hviledag - INKLUDERET
En hviledag er vigtig, så kroppen vender sig til højden. Det er en god idé at gå mindre ture i løbet af dagen, så I er klar til morgendagens trek til Bhairav Kunda søen. (M,F,A)

Dag: 8 Pati - Bhairav Kunda (4.150 m) - INKLUDERET
Efter en hviledag går turen mod Bhairav Kunda. Området er opkaldt efter stedets hellige sø, hvor pilgrimme valfarter til én gang om året. Der er også et lille tempel til ære for hinduguden Shiva. Bhairav er den destruktive form af guden Shiva, og Kunda betyder sø. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 3-4 timer.

Dag 9: Bhairav Kunda - Bhairav viewpoint - Sherpa Gaon (4.500 m) - INKLUDERET
Tidligt om morgenen, hvis vejret tillader det, vandrer vi 350 højdemeter op til Bhairav Kundas udsigtspunkt, som ligger i 4.500 meters højde. Her kan I nyde solopgangen og én af Himalayas smukkeste udsigter over Langtang, Jugal, Rolwaling Himal og de tibetanske bjergtinder. Efter morgenmaden begynder vi nedstigningen til Sherpa Gaon. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 7 timer.

Dag 10: Sherpa Gaon - Larche - Kathmandu (1.350 m) - INKLUDERET
Fra Sherpa Gaon går det stejlt nedad gennem smukke Sherpa-landsbyer til bredden af Bhote Kosi, som er en af Nepals vildeste rafting-floder. Her spiser vi frokost, inden turen går til Last Resort. (M,F)
Trekkingtid: Cirka 3-4 timer.

Bemærkning:
Der overnattes i telt på hele trekket. Guide, kok, bærer (en bærer pr. to personer), telt, liggeunderlag, sovepose og dynejakke er inkluderet i prisen.

Dag 10-12: Last Resort – INKLUDERET
Slap af i de smukke omgivelser ved The Last Resort eller kast jer ud i nogle af stedets mange adventureoplevelser: f.eks. rafting, bungy jumping fra 160 meters højde, klatring, canyoning i stejle klippekløfter, kajaksejlads og meget mere. Bemærk, at disse aktiviteter foregår på faste dage og ikke er inkluderet i prisen.

Dag 12-21: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
I har stadig kun udforsket en lille del af Nepal. Jysk servicekontor i Kathmandu kan hjælpe jer med at safari i Chitwan, paraglading, riverrafting og meget mere.

Dag 21: Afrejse fra Kathmandu til Bangkok

THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor i overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)

Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai, på stationen i Chaing Mai bliver i henter og køre til Eco Resort hvor i vil have resten af dagen på egen hånd.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.

Dag 10-30: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor du kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.

Dag 30: Afrejse fra Bangkok til Hanoi

VIETNAM
Dag 1-3: Ankomstpakke, Hanoi - INKLUDERET
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.

Dag 3: Hanoi - Halong Bay - INKLUDERET
I bliver hentet på hotellet tidligt om morgene for at tage på en 3 dages gruppetur til Halong bugten. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost ombord på båden, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong bugten. Efter frokost lægger båden til, og I får en guidet tur i Sung Sot grotten en af de største grotter i Vietnam. Efter dette besøg fortsætter I til Luon grotte området fyldt med stalakitter og på det dybeste punkt i grotten ”Royal Garden” – en helt klar lille sø hvor I kan opleve fugle og aber samt måske tage en lille svømmetur. I er tilbage på båden først på aftenen, hvor jeres vietnamesiske hot pot middag venter og I kan nyde lidt brætspil, se en film eller fordybe jer i stjernehimlen.

Dag 4: Halong Bay – kajaktur - INKLUDERET
I dag venter en dag i et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. Efter morgenmad bliver I transporteret til Titop Island, hvor I kan hike og svømme indtil turen fortsætter mod Ba Trai Dao området i den uspolerede nordlige del af Halong Bay. I kan udforske de mange små skjulte bugte og grotter i jeres kajak og ved frokost tid nyde livet på de isolerede strande. Tilbage på båden cruiser I tilbage mod syd langs Cats Ba Nationalparkens klippe kyster. Middagen i dag er barbeque som I kan nyde på dækket.
Kajak turen er afhængig af vejret – når den en sjælden gang aflyses ændres programmet til Cat Ba Island, hvor nationalparken istedet for kan udforskes, og hvor der vil blive overnattet her i stedet for på båden.

Dag 5: Ha long Bay - Hanoi - INKLUDERET
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Check ud er omkring kl. 09:30. På den sidste del af turen kan I nyde Halong Bays flotte klippeformationer mens I nyder jeres frokost. Tilbage på land går turen tilbage mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Dag 6-24: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritets landsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dage tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, te plantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet og Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet og se det flydende marked og oplev det lokale liv.

Dag 24: Afrejse fra Ho chi Minh i Vietnam
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Få pladser 05.02.19 - 05.05.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 05.03.19 - 02.06.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 12.03.19 - 09.06.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 09.04.19 - 07.07.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 23.09.19 - 21.12.19 26.995,- Reserver

Prisen er inklusiv


Indien
 • Afhentning i lufthavnen i Delhi
 • Alle overnatninger og transport i Indien
 • Bollywood film
 • City walk med tidligere gadebarn i Delhi
 • Cykeltur i Delhi
 • 10 dages Klassisk Rajasthan tur med mange oplevelser
 • Ridetur på kamel i Jaisalmer
 • Solopgang over Taj Mahal

Nepal
 • Afhentning i lufthavnen i Kathmandul
 • 2 overnatninger på hostel i Kathmandu
 • 8 dages Bhairav Kunda trek
 • 2 overnatninger på Last Resort efter trek

Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai

Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
 • 3 dages tur til Halong Bay

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Entrebilletter til seværdighederne i Indien
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Indien (søges online hjemmefra og koster ca. 82 USD)
 • Visum til Nepal (søges lokalt ved ankomst og koster ca. 40 USD)
 • Visum til Vietnam (søges hjemmefra og koster ca. 25 USD)

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: