3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
26.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på det ultimative asien eventyr, som kombinere Indiens mystik og vandring i Nepals Himalaya med jungle og dykning i Thailand og Vietnams flotte natur, lokale landsbyer og fantastiske mad. Er du til storbyer, storslåede naturoplevelser og afslapning på nogle af verdens flotteste strande, så er denne rejse helt sikkert noget for dig. Se det fulde program under detaljeret beskrivelse.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

INDIEN

Dag 1: Ankomst til Delhi - INKLUDERET
Ved ankomst til Delhi bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel. Herefter får I besked om hvornår I skal til et informationsmøde på vores servicekontor. Hvis I lander i løbet af dagen, vil I allerede have informationsmøde den samme dag. På mødet vil I få information om jeres rejse rundt i Indien.
Dag 2-4: Byrundtur bag om Delhi - Bollywood film – Cykeltur – Ashram besøg - INKLUDERET
I løbet af jeres dage i Delhi skal I på forskellige småture, I skal blandt andet på en anderledes byrundtur. Her kommer I bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster i byen. Jeres guide er født og opvokset på gaden. Han guider jer derfor igennem spændende områder, som normalt er ukendte for turister. Derudover skal I også i biografen og opleve en ægte Bollywood film. Selvom I ikke forstår et ord Hindi, vil I få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ingen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen. I skal også på en cykeltur rundt i byen, som tager jer forbi flere smukke bygninger og templer i Old Delhi. For at lære endnu mere om Indien og religionen skal I besøge et Ashram. Et Ashram er et center for fællesskab og læring, og det er en meget spændende og anderledes oplevelse. I løbet af dagen vil I komme tæt på de studerende og være med til meditation og deres aftenbøn. I skal med nattoget videre fra Delhi til Varanasi.
Dag 5-8: Varanasi – Sejltur – Yoga - Templer - INKLUDERET
I ankommer med toget om morgenen og bliver hentet på togstationen og kørt til jeres hostel. Varanasi er for hinduer den helligste by, og floden Ganges som løber langs byen er den helligste flod. Varanasi er som en labyrint af små gader og det kan tit være en udfordring at komme frem, da der i de små gader også går hellige køer rundt. Nede ved Gangesfloden er der en helt speciel stemning med folk fra hele verden, som kommer til byen på pilgrimsrejse. I vil opleve de hellige templer og byen både fra bådture på Ganges og på gåture med lokalguide, som vil fortælle jer mere om hinduisme og de forskellige ceremonier, de udfører omkring templerne. Yoga er en stor del af hinduismen, og I vil i Varanasi få yogaundervisning. I vil hurtigt opleve at Yoga er meget anderledes i Indien end den man er vandt til i motionscentret i Danmark. Her er der meget mere fokus på åndedrættet og det religiøse, end på motionen. Efter jeres dage i Varanasi skal I med nattog videre til Agra.
Dag 9-10: Agra – Foodie-tur - Taj Mahal - INKLUDERET
I byen Agra skal I på en foodie-tur og smage på Indiens specialiteter og delikatesser. Byen tilbyder en masse forskellig og lækker mad, lige fra velsmagende Mughlai, international mad, vegetarisk eller fra det orientalske køkken - her er noget at finde for en hver smag. I skal selvfølgelig også besøge det majestætiske Taj Mahal. Taj Mahal er et af verdens nye syv vidundere og en imponerende bygning. Derudover skal I på en cykeltur ud i de små landsbyer omkring Agra. Her vil I opleve den traditionelle, rustikke og afslappede livsstil, som der er i de små landsbyer i Indien. Den sidste aften i Agra vil i tage ud og ser det Røde Fort og Baby Taj, hvor I kan nyde udsigten og solnedgangen over Taj Mahal fra flodbredden ved Yamuna.
Dag 11-12: Ranthabore - Safari i nationalparken Ranthambore - INKLUDERET
I kører med bus videre til Ranthabore, hvor I har dagen til at slappe af ved jeres hotel. Næste dag skal I på jeepsafari i nationalparken. Nationalparken er en af de største og mest kendte i Nordindien. Her lever mange forskellige dyr, men parken er mest kendt for sin bestand af tigre. Derudover findes der også b.la. leoparder, sambarhjorte, påfugle, hyæner, læbebjørne og pytonslanger. (M,F,A)
Dag 13-14: Pushkar – Kameltur ved solnedgang - INKLUDERET
Sidste stop inden I kører tilbage til Delhi er i byen Pushkar. Byen har en afslappet atmosfære og er en vigtig by for pilgrimme, som kommer hertil for at bade i Indiens helligste sø. Den lille by er også blevet populær blandt backpackere, der slapper af på byens caféer. Her har I tid til at udforske byen på egen hånd. Sidste aften inden I rejser tilbage til Delhi, skal I på en kamelridetur i solnedgangen.
Dag 15: Tilbage til Delhi - INKLUDERET
I dag kører I tilbage til hovedstaden, Delhi. Undervejs tilbage passerer I den lyserøde by, Jaipur. Her får I mulighed for at se lidt af byen inden I når frem til Delhi.
Dag 16: Afrejse fra New Delhi til Kathmandu - INKLUDERET
I bliver kørt til lufthavnen og flyver derfra videre til Nepal.

NEPAL

Dag 1-3: Ankomstpakke, Kathmandu - INKLUDERET
Med ankomstpakken i Kathmandu får du og dine rejsekammerater en god start på opholdet i Nepal. I bliver hentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter til nepalesisk visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Dagen inden jeres trek vil der være et infomøde på vores servicekontor hvor I vil møde jeres bjergguide og I vil have mulighed for at få hjælp til at få købt det sidste udstyr.
Dag 4: Kathmandu – Dhunche - INKLUDERET
I dag kører I fra Kathmandu til Dhunche med lokal transport. Nyd de smukke udsigter og det lokale liv ud af bussens vinduer, mens I passerer terrassemarker og små lokale landsbyer. Ved ankomst checker I ind på jeres tehus. Køretid: 7 timer med lokal bus. Højde: Dhunche 1960 m.
Dag 5: Dhunche – Thulo Svabru - INKLUDERET
Dette er jeres første dag med trekking. Den første time vandrer I langs den brusende Trishuli-flod. Undervejs nyder I flere gange den flotte udsigt over Langtang-området og de tibetanske bjerge. Fra Bharkhu forlader I vejen og begynder opstigningen mod Thulo Syabru, og undervejs ser I æbleplantager og nåleskov. Stien går hovedsageligt opad, men er ikke stejl. Når I er kommet forbi et par små lokale landsbyer ankommer I til Thulo Syabru. Trekkingtid: 5 timer. Højde: Thulo Syabru, 2250 m. Overnatning i tehus.
Dag 6: Thulo Syabru – Lama Hotel - INKLUDERET
Dagen begynder med en længere nedstigning indtil I når en hængebro, som giver jer mulighed for at krydse Langtangfloden. Stien går gradvist op ad den næste times tid, og I vil kunne få et glimt af Langtangbjergkæden. Her fra går stien stejlt ned til Pairo Besi, som er en lille landsby, der befinder sig ved Langtangflodens bred. Turen fortsætter langs floden og gennem tæt skovbevoksning. Dagens sidste stræk er op ad en lang, stejl trappe til Lama Hotel, hvor I sover for natten. Trekkingtid: 6 timer. Højde: Lama Hotel, 2340 meter. Overnatning i tehus.
Dag 7: Hotel Lama – Langtang dalen - INKLUDERET
Dagens vandretur går via Ghore Tabela til Langtang Valley. Undervejs kan I glæde jer til at opleve den fantastiske udsigt til Langtang Lirung på vejen. Området er stærkt influeret af den tibetanske buddhisme, så I trekker forbi vandmøller, bedemøller, stupaer og hellige stentavler med buddhistiske inskriptioner. Stien fortsætter med let stigning, og dalen åbner sig op, mens I passerer et par midlertidige bosættelser som bliver brugt af hyrder, der bringer deres dyr op til højlandet for at græsse i sommermånederne. Trekkingtid: 6 timer. Højde: Langtang, 3430 meter. Overnatning i tehus.
Dag 8: Langtang dalen – Kyanjin Gompa - INKLUDERET
Stien stiger gradvist mens I passerer de små landsbyer, marker med yak-okser, stupaer og bække indtil I når frem til landsbyen Kyanjin. Dagens trek er kort, og giver jeres krop tid til at akklimatisere samt tid til at udforske området. Der er fantastisk dramatiske omgivelser med snedækkede tinder i alle retninger. Herfra har du panoramaudsigt til bjergene Dorje Larpa, Langtang Ri, Langtang Lirung og mange andre. I kan besøge byens kloster og den lokale ostefabrik, hvis I har lyst. Trekkingtid: 4 timer. Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter. Overnatning i tehus.
Dag 9: Hviledag i Kyanjin Gomba - INKLUDERET
Dagen er en såkaldt hviledag, men har I lyst og overskud, så kan I bruge dagen på at trekke til Tserko Ri - det højeste punkt på hele trekkingturen. Denne trekkingtur tager en hel dag (8 timer), men belønningen for den hårde tur er den helt magiske og utroligt smukke udsigt. Vandretid: Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter. Højde: Tserko Ri, 4984 meter. Overnatning i tehus.
Dag 10: Kyanjin Gompa - Lama Hotel - INKLUDERET
Fra Kyanjin Gomba går I tilbage ad samme rute, som I kom ad. Du følger Langtang Khola-floden til Langtang landsby og herfra videre til Lama Hotel. Trekkingtid: 5 timer. Højde: 2340 meter. Overnatning i tehus.
Dag 11: Lama Hotel til Syabru Besi - INKLUDERET
Idag går det igen ned ad bakke, og I følger floden og skoven til Syabru Bensi, hvor I tilbringer den sidste nat på turen. Trekkingtid: 5 timer. Højde: 1467 meter. Overnatning i tehus.
Dag 12: Kørsel fra Syabru Besi til Kathmandu - INKLUDERET
Tidligt om morgenen påbegynder I jeres køretur tilbage til Kathmandu i lokal bus. Turen tager ca. 8 timer. Nyd synet af de smukke og dramatiske bjerge på vejen.
Dag 12-21: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
I har stadig kun udforsket en lille del af Nepal. Jysk servicekontor i Kathmandu kan hjælpe jer med at safari i Chitwan, paraglading, riverrafting og meget mere.
Dag 21: Afrejse fra Kathmandu til Bangkok
I dag rejser i fra Kathmandu til Bangkok i Thailand

THAILAND

Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.
Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)
Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M,F,A)
Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor i overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)
Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai, på stationen i Chaing Mai bliver i henter og køre til Eco Resort hvor i vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.
Dag 10-30: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor du kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
Dag 30: Afrejse fra Bangkok til Hanoi
I dag rejser i fra Bangkok til Hanoi i Vietnam

VIETNAM

Dag 1-3: Ankomstpakke, Hanoi - INKLUDERET
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.
Dag 3: Hanoi - Halong Bay - INKLUDERET
I bliver hentet på hotellet tidligt om morgene for at tage på en 3 dages gruppetur til Halong bugten. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost ombord på båden, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong bugten. Efter frokost lægger båden til, og I får en guidet tur i Sung Sot grotten en af de største grotter i Vietnam. Efter dette besøg fortsætter I til Luon grotte området fyldt med stalakitter og på det dybeste punkt i grotten ”Royal Garden” – en helt klar lille sø hvor I kan opleve fugle og aber samt måske tage en lille svømmetur. I er tilbage på båden først på aftenen, hvor jeres vietnamesiske hot pot middag venter og I kan nyde lidt brætspil, se en film eller fordybe jer i stjernehimlen. (F,A)
Dag 4: Halong Bay – kajaktur - INKLUDERET
I dag venter en dag i et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. Efter morgenmad bliver I transporteret til Titop Island, hvor I kan hike og svømme indtil turen fortsætter mod Ba Trai Dao området i den uspolerede nordlige del af Halong Bay. I kan udforske de mange små skjulte bugte og grotter i jeres kajak og ved frokost tid nyde livet på de isolerede strande. Tilbage på båden cruiser I tilbage mod syd langs Cats Ba Nationalparkens klippe kyster. Middagen i dag er barbeque som I kan nyde på dækket. Kajak turen er afhængig af vejret – når den en sjælden gang aflyses ændres programmet til Cat Ba Island, hvor nationalparken istedet for kan udforskes, og hvor der vil blive overnattet her i stedet for på båden. (M,F, A)
Dag 5: Ha long Bay - Hanoi - INKLUDERET
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Check ud er omkring kl. 09:30. På den sidste del af turen kan I nyde Halong Bays flotte klippeformationer mens I nyder jeres frokost. Tilbage på land går turen tilbage mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.(M,F
Dag 6-24: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritets landsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dage tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, te plantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet og Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet og se det flydende marked og oplev det lokale liv.
Dag 24: Afrejse fra Ho chi Minh i Vietnam
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser Rejseperiode23.09.19 - 21.12.19
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.02.20 - 03.05.20
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.03.20 - 31.05.20
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode31.03.20 - 28.06.20
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.04.20 - 12.07.20
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.09.20 - 13.12.20
26.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 23-09-2019

Prisen er inklusiv

Indien
 • Afhentning i lufthavnen i Delhi
 • Alle overnatninger og transport i Indien
 • Bollywood film
 • City walk med tidligere gadebarn i Delhi
 • Cykeltur i Delhi
 • Asharm besøg i Delhi
 • Bådtur i Varanasi
 • Yoga undervisning i Varanasi
 • Jeep safari i Ranthambore nationalpark
 • Ridetur på kamel i Pushkar
 • Solopgang over Taj Mahal
Nepal
 • Afhentning i lufthavnen i Kathmandul
 • 2 overnatninger på hostel i Kathmandu
 • 8 dages Bhairav Kunda trek
 • 2 overnatninger på Last Resort efter trek
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai
Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
 • 3 dages tur til Halong Bay

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture, mad og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Entrebilletter til seværdighederne i Indien
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Indien (søges online hjemmefra og koster ca. 82 USD)
 • Visum til Nepal (søges lokalt ved ankomst og koster ca. 40 USD)
 • Visum til Vietnam (søges hjemmefra og koster ca. 25 USD)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
2. juli 2019
27.995,-
14. juli 2019
24.995,-
16. juli 2019
17.495,-
25. juli 2019
27.995,-
Til top