3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 32.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på det ultimative asien eventyr, som kombinerer Indiens mystik og vandring i Nepals Himalaya med strand og dykning i Thailand og Vietnams flotte natur, lokale landsbyer og fantastiske mad. Er du til storbyer, storslåede naturoplevelser og afslapning på nogle af verdens flotteste strande, så er denne rejse helt sikkert noget for dig. Se det fulde program nedenfor.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

INDIEN

1. dag: Ankomst til Delhi
Ved ankomst til Delhi bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel. Herefter får I besked om, hvornår I skal til et informationsmøde på vores servicekontor. Hvis I lander i løbet af dagen, vil I allerede have informationsmødet den samme dag. På mødet vil I få information om jeres rejse rundt i Indien.
2-4. dag: Byrundtur bag om Delhi, Bollywood film, cykeltur og Ashram besøg
I løbet af jeres dage i Delhi skal I på forskellige småture, I skal blandt andet på en anderledes byrundtur. Her kommer I bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster i byen. Jeres guide er født og opvokset på gaden. Han guider jer derfor igennem spændende områder, som normalt er ukendte for turister. Derudover skal I også i biografen og opleve en ægte Bollywood film. Selvom I ikke forstår et ord Hindi, vil I få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ingen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen. I skal også på en cykeltur rundt i byen, som tager jer forbi flere smukke bygninger og templer i Old Delhi. For at lære endnu mere om Indien og religionen skal I besøge et Ashram. Et Ashram er et center for fællesskab og læring, og det er en meget spændende og anderledes oplevelse. I løbet af dagen vil I komme tæt på de studerende og være med til meditation og aftenbøn. I skal med nattoget videre fra Delhi til Varanasi.
5-8. dag: Varanasi, sejltur, yoga og templer
I ankommer med toget om morgenen, og bliver hentet på togstationen og kørt til jeres hostel. Varanasi er for hinduer den helligste by, og floden Ganges, som løber langs byen, er den helligste flod. Varanasi er som en labyrint af små gader, og det kan tit være en udfordring at komme frem, da der i de små gader også går hellige køer rundt. Nede ved Gangesfloden er der en helt speciel stemning med folk fra hele verden, som kommer til byen på pilgrimsrejse. I vil opleve de hellige templer og byen både fra bådture på Ganges og på gåture med lokalguide, som vil fortælle jer mere om hinduisme og de forskellige ceremonier, de udfører omkring templerne. Yoga er en stor del af hinduismen, og I vil i Varanasi få yogaundervisning. I vil hurtigt opleve, at Yoga er meget anderledes i Indien, end den man er vandt til i motionscentret i Danmark. Her er der meget mere fokus på åndedrættet og det religiøse end på motionen. Efter jeres dage i Varanasi skal I med nattog videre til Agra.
9-10. dag: Agra, foodie-tur og Taj Mahal
I byen Agra skal I på en foodie-tur og smage på Indiens specialiteter og delikatesser. Byen tilbyder en masse forskellig og lækker mad, lige fra velsmagende Mughlai, vegetarisk til det orientalske køkken - her er noget at finde for en hver smag. I skal selvfølgelig også besøge det majestætiske Taj Mahal. Taj Mahal er et af verdens nye syv vidundere og en imponerende bygning. Derudover skal I på en cykeltur ud i de små landsbyer omkring Agra. Her vil I opleve den traditionelle, rustikke og afslappede livsstil, som der er i de små landsbyer i Indien. Den sidste aften i Agra vil I tage ud og se det Røde Fort og Baby Taj, hvor I kan nyde udsigten og solnedgangen over Taj Mahal fra flodbredden ved Yamuna.
11-12. dag: Ranthambore - Safari i nationalparken Ranthambore
I kører med bus videre til Ranthambore, hvor I har dagen til at slappe af ved jeres hotel. Næste dag skal I på jeepsafari i nationalparken Ranthambore. Nationalparken er en af de største og mest kendte i Nordindien. Her lever mange forskellige dyr, men parken er mest kendt for sin bestand af tigre. Derudover findes der bl.a. også leoparder, sambarhjorte, påfugle, hyæner, læbebjørne og pytonslanger. (M,F,A)
13-14. dag: Pushkar – Kameltur ved solnedgang
Sidste stop inden I kører tilbage til Delhi, er i byen Pushkar. Byen har en afslappet atmosfære, og er en vigtig by for pilgrimme, som kommer hertil for at bade i Indiens helligste sø. Den lille by er også blevet populær blandt backpackere, der slapper af på byens caféer. Her har I tid til at udforske byen på egen hånd. Sidste aften inden I rejser tilbage til Delhi, skal I på en kamelridetur i solnedgangen.
15. dag: Pushkar til Delhi
I dag kører I tilbage til hovedstaden Delhi. På tilbagevejen passerer I den lyserøde by, Jaipur. Her får I mulighed for at se lidt af byen inden, I når frem til Delhi.
16. dag: Afrejse fra New Delhi
I bliver kørt til lufthavnen, og flyver derfra videre til Nepal.

NEPAL

1-3. dag: Ankomst til Kathmandu
Med ankomstpakken i Kathmandu får I en god start på opholdet i Nepal. I bliver hentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter til nepalesisk visum, der udstedes direkte i lufthavnen.
2. dag: På egen hånd i Kathmandu og infomøde om jeres trekking tur
I dag har I tid på egen hånd til at udforske Kathmandu. Nepals hovedstad emmer af spændende historie og kultur, og en gåtur i byens små gyder og stræder er en oplevelse for alle sanserne. Gaderne vrimler med køer, bedeflag, alverdens dufte, de lokale på deres daglige færden og scootere der kører i alle retninger. Det er en unik kombination af kaos og ro på samme tid. Når I vandrer i Kathmandus gader, er det oplagt at lade vejen gå forbi Durban Square, som er området for det gamle royale palads, hvor du finder et utal af smukke templer. Besøg Nepals største buddhistiske stupa Boudanath, hvor øjet bliver fanget af den imponerende størrelse, men også af de hundredvis af farverige bedeflag der blafrer i vinden omkring stupaen. Et andet spændende stop er Nepals vigtigste hindu-tempel Pashupatinath, her kan I overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde de hellige hindumænd – saddhuer. Slut jeres rundtur af ved Swayambhunath, også kaldet abetemplet, der med sin beliggenhed på toppen af en bakke, giver jer en fantastisk udsigt over Kathmandudalen. Om eftermiddagen vil der være et infomøde på vores servicekontor omkring jeres trekking tur, hvor I vil møde jeres bjergguide, og I vil have mulighed for at få hjælp til at få købt det sidste udstyr.
3. dag: Kathmandu til Dhunche
I dag kører I fra Kathmandu til Dhunche med lokal transport. Nyd de smukke udsigter og det lokale liv ud af bussens vinduer, mens I passerer terrassemarker og små lokale landsbyer. Ved ankomst checker I ind på jeres tehus. Køretid: 7 timer med lokal bus. Højde: Dhunche 1960 m.
4. dag: Dhunche – Thulo Svabru
Dette er jeres første dag med trekking. Den første time vandrer I langs den brusende Trishuli-flod. Undervejs nyder I flere gange den flotte udsigt over Langtang-området og de tibetanske bjerge. Fra Bharkhu forlader I vejen og begynder opstigningen mod Thulo Syabru, og undervejs ser I æbleplantager og nåleskov. Stien går hovedsageligt opad, men er ikke stejl. Når I er kommet forbi et par små lokale landsbyer, ankommer I til Thulo Syabru. Anslået trekkingtid: 5 timer. Højde: Thulo Syabru, 2250 m.
5. dag: Thulo Syabru – Lama Hotel
Dagen begynder med en længere nedstigning indtil, I når en hængebro, som giver jer mulighed for at krydse Langtangfloden. Stien går gradvist op ad den næste times tid, og I vil kunne få et glimt af Langtangbjergkæden. Herfra går stien stejlt ned til Pairo Besi, som er en lille landsby, der befinder sig ved Langtangflodens bred. Turen fortsætter langs floden og gennem tæt skovbevoksning. Dagens sidste stræk er op ad en lang, stejl trappe til Lama Hotel, hvor I sover for natten. Anslået trekkingtid: 6 timer. Højde: Lama Hotel, 2340 meter.
6. dag: Lama Hotel – Langtang dalen
Dagens vandretur går via Ghore Tabela til Langtang Valley. Undervejs kan I glæde jer til at opleve den fantastiske udsigt til Langtang Lirung på vejen. Området er stærkt influeret af den tibetanske buddhisme, så I trekker forbi vandmøller, bedemøller, stupaer og hellige stentavler med buddhistiske inskriptioner. Stien fortsætter med en let stigning, og dalen åbner sig op, mens I passerer et par midlertidige bosættelser, som bliver brugt af hyrder, der bringer deres dyr op til højlandet for at græsse i sommermånederne. Anslået trekkingtid: 6 timer. Højde: Langtang, 3430 meter.
7. dag: Langtang dalen – Kyanjin Gompa
Stien stiger gradvist, mens I passerer de små landsbyer, marker med yak-okser, stupaer og bække, indtil I når frem til landsbyen Kyanjin. Dagens trek er kort, og giver jeres krop tid til at akklimatisere samt tid til at udforske området. Der er fantastisk dramatiske omgivelser med snedækkede tinder i alle retninger. Herfra har I panoramaudsigt til bjergene Dorje Larpa, Langtang Ri, Langtang Lirung og mange andre. I kan besøge byens kloster og den lokale ostefabrik, hvis I har lyst. Anslået trekkingtid: 4 timer. Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter.
8. dag: Hviledag i Kyanjin Gomba
Dagen er en såkaldt hviledag, men har I lyst og overskud, så kan I bruge dagen på at trekke til Tserko Ri - det højeste punkt på hele trekkingturen 4984 meter. Denne trekkingtur tager en hel dag (8 timer), men belønningen for den hårde tur er den helt magiske og utroligt smukke udsigt. Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter.
9. dag: Kyanjin Gompa - Lama Hotel
Fra Kyanjin Gomba går I tilbage ad samme rute, som I kom ad. Du følger Langtang Khola-floden til Langtang landsby og herfra videre til Lama Hotel. Anslået trekkingtid: 5 timer. Højde: 2340 meter.
10. dag: Lama Hotel til Syabru Besi
Idag går det igen ned ad bakke, og I følger floden og skoven til Syabru Bensi, hvor I tilbringer den sidste nat på turen. Anslået trekkingtid: 5 timer. Højde: 1467 meter.
11. dag: Kørsel fra Syabru Besi til Kathmandu
Tidligt om morgenen påbegynder I jeres køretur tilbage til Kathmandu i lokal bus. Turen tager ca. 8 timer. Nyd synet af de smukke og dramatiske bjerge på vejen til Kathmandu, før I ankommer til jeres hostel i Kathmandu.
12-21. dag: På egen hånd i Nepal med Jysk Rejsebureau i ryggen
I har stadig kun udforsket en lille del af Nepal. Servicekontoret i Kathmandu kan hjælpe jer med at planlægge jeres videre rejse rundt i Nepal. Tag bussen til det tropiske lavland Chitwan National Park, som ligger helt op ad grænsen til Indien. Chitwan er Nepals mest kendte nationalpark, og her finder I fantastisk natur og dyreoplevelser, som er helt anderledes end Himalaya bjergene, I lige er kommet fra. I parken kan I tage på safari og blandt andet opleve det indiske pansernæsehorn, aber, krokodiller, mange forskellige eksotiske fuglearter og er I heldige vil I spotte tigre, læbebjørne, leoparder og vilde elefanter. Fortsæt rejsen til Pokhara, som er en rigtigt hyggelig og flot by, der er kendt for den store sø i centrum af byen og Himalaya bjergene i baggrunden. Prøv paragliding over Pokhara og få et fantastisk udsyn til bjergene og søen fra luften. Hvis I ikke har fået nok vandring, finder I også mange flotte vandreture i bjergene omkring Pokhara, blandt andet til Annapurna Basecamp. Fra Pokhara er det også muligt at tage på flere dages raftingture, hvor I overnatter i telte langs flodbredden. Drømmer I om mere adventure og adrenalinkick vil et besøg ved naturskønne The Last Resort være oplagt. The Last Resort ligger i bjergene nord for Kathmandu tæt på grænsen til Tibet, og her har I mulighed for at udfordre jer selv med bungyjumping, riverrafting, canyoing og canyon swing. Bliv et par dage i campen med overnatning i de hyggelige telte, så I kan få ro til både afslapning og prøve flere af aktiviteterne. I ender tilbage i Kathmandu efter jeres rundrejse i Nepal. Det kan anbefales at bruge lidt tid i den livlige og spændende storby til at se nogle af de seværdigheder, I ikke nåede på jeres første dage i byen og genopleve stemningen i hovedstaden. Det kan også være, at kroppen trænger til en omgang forkælelse med dejlig massage eller yogaundervisning.
21. dag: Afrejse fra Kathmandu
I dag rejser I fra Kathmandu til Bangkok i Thailand.

THAILAND

1-3. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel. Dagene i Bangkok kan bruges på shopping, god mad, besøg i China Town, se på templer, cykelture og meget mere. Den sidste aften i Bangkok mødes I på jeres hostel for at tage en minibus til togstationen, hvorfra I har nattog til Chumphon.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
4. dag: Oplev den øde ø Koh Kye
Om morgenen ankommer I til togstationen. Her møder I jeres guide, der skal ledsage jer til Koh Kye, og giver jer en briefing om livet på en øde ø. I får campingudstyr udleveret, som består af telt, sovepose, pude, pandelampe og lidt strandspil. Koh Kye består af døde koraller, tyk jungle og kridhvidt sand. Her er helt fredeligt, og I kan fordrive tiden med at snorkle blandt farvestrålende fisk, sejle kajak rundt om øen eller spille lidt beachvolley i solnedgangen. Aftensmaden tilberedes over bål, og består typisk af lækker friskfanget fisk. Nyd stjernehimlen på stranden foran jeres telte før I går i seng - hvis vejret er til det, og de lokale fiskere har tid, stopper de ofte og tilbyder at tage jer med på fisketur efter blæksprutter. (M,F,A)
5. dag: Koh Kye til Koh Tao
Efter en velsmagende morgenmad hjælper I med at samle skrald og plastik op i lejren, så jeres ophold på øen ikke efterlader andet end fodspor i sandet. Når alt er pakket ned går turen tilbage til fastlandet, hvor I kan nyde et forfriskende og velfortjent bad, inden turen går videre til Koh Tao. Efter tre timers sejlads ankommer I til øen, hvor I skal tilbringe de næste par dage. Ved molen er der gratis shuttle til jeres resort, kig efter skiltet ”Koh Tao Grand Resort”. (M)
6-7. dag: Overnatning på Coral Grand Resort Koh Tao
Nyd dagene på Koh Tao til ren afslapning eller udforsk øens mange aktiviteter. Koh Tao er kendt for at være det billigste sted i verden at tage dykkercertifikat, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med oplevelserne under vand. Hvis man ikke vil dykke, er snorkling i det azurblå hav også en fantastisk mulighed for at se dyrelivet under havoverfladen. Øen byder på en super hyggelig og meget afslappet stemning, lækker thailandsk mad og ikke mindst dejlige, hvide strande.
8-29. dag: På egen hånd i Thailand med Jysk Rejsebureau i ryggen
Tag på ø-hop mellem de nærliggende øer, udfordr dig selv med et thai-madlavningskursus, dyrk yoga, gå på opdagelse i en af de mange nationalparker, eller sæt kursen nordpå til Thailands flotte natur med river rafting, ziplining og vandring. Fordyb dig i Thailands historie og smukke templer overalt i landet. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen, eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
30. dag: Afrejse fra Bangkok
I dag flyver I fra Bangkok til Hanoi i Vietnam.

VIETNAM

1-3. dag: Ankomst til Hanoi
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse i to nætter.
3. dag: Hanoi til Halong Bay
Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet for at tage på en gruppetur til Halong Bay. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong Bay og Ga Choi bjerget. Efter frokost lægger båden til, og der er mulighed for at gå på opdagelse i den smukke Surprise-grotte eller tage en kajaktur i Trong-grotteområdet.Efter en fantastisk oplevelse er I tilbage på båden til aftensmad. Efter maden kan I bruge aftenen på at slappe af, se film, fiske efter blæksprutter eller fordybe jer i stjernehimlen. (F,A)
4. dag: Halong Bay til Lan Ha Bay
I dag skal I udforske et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. I står op til den fantastiske solopgang, og efter morgenmaden bliver I sejlet i en mindre båd langs den fredfyldte bugt, hvor I blandt andet ser de fantastiske kalkstensklipper i Lan Ha Bay. Senere er der stop ved Dark and Light Cave, hvor der er mulighed for at udforske området i kajak, inden I sejler videre til Ba Trai Dao området. Her er der tid til at bade, highjumpe fra båden eller dase i sandet og nyde den unikke natur. Frokost vil blive serveret på båden, hvorefter I kan slappe af på soldækket, mens I sejler tilbage mod Halong bugten. Aftensmaden bliver serveret på bådens restaurant - nyd resten af aftenen ombord på båden, inden I kryber til køjs. (M,F,A)
5. dag: Halong Bay til Hanoi
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Efter morgenmaden er vi fremme ved en af Halong Bays bedste strande, hvor I kan tage en dukkert og klatre op ad et af de smukke bjerge for at nyde udsigten. Frokosten spiser I på båden med udsigt til Halong Bays flotte klippeformationer, imens der sejles til fastlandet. Tilbage på land går turen mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
6-24. dag: På egen hånd i Vietnam med Jysk Rejsebureau i ryggen
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritetslandsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. Tre hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, UNESCO-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3-dages tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, teplantager, tobaksplantager og alt det andet man ikke oplever, hvis man tager nattoget eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet, Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet, hvor I kan se det flydende marked og opleve det lokale liv.
24. dag: Hjemrejse fra Ho Chi Minh
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24år, kan du selv vælge hvilket alderstrin, du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:


Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 11-09-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode11.09.24 - 09.12.24 Tilmeldingsfrist13-07-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.09.24 - 16.12.24 Tilmeldingsfrist21-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.10.24 - 12.01.25 Tilmeldingsfrist17-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.02.25 - 18.05.25 Tilmeldingsfrist20-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.02.25 - 28.05.25 Tilmeldingsfrist30-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.03.25 - 12.06.25 Tilmeldingsfrist14-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode27.03.25 - 24.06.25 Tilmeldingsfrist26-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.09.25 - 08.12.25 Tilmeldingsfrist12-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.09.25 - 15.12.25 Tilmeldingsfrist19-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.10.25 - 12.01.26 Tilmeldingsfrist16-08-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
32.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.10.25 - 21.01.26 Tilmeldingsfrist25-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
32.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Delhi / Delhi - Kathmandu / Kathmandu - Bangkok / Bangkok - Hanoi / Ho Chi Minh - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Måltider ifølge program
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Indien
 • Alle overnatninger og transport i Indien
 • Bollywood film
 • City walk med tidligere gadebarn i Delhi
 • Cykeltur i Delhi
 • Asharm besøg i Delhi
 • Bådtur i Varanasi
 • Yoga undervisning i Varanasi
 • Jeep safari i Ranthambore nationalpark
 • Ridetur på kamel i Pushkar
 • Solopgang over Taj Mahal
Nepal
 • Afhentning i lufthavnen i Kathmandul
 • 3 overnatninger på hostel i Kathmandu
 • 8 dages Langtang trek med overnatninger i tehus
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 5 dages Ø-hop i Sydthailand
Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
 • 3 dages tur til Halong Bay

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture, mad og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Entrebilletter til seværdighederne i Indien
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Vaccinationer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Indien (søges online hjemmefra mod et gebyr)
 • Visum til Nepal (købes lokalt ved indrejse)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top