17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 35.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med en enkelt overnatning i San Jose inden du fortsætter til Boca Tapada i egen bil. Området ligger i de nordøstlige hjørne af Costa Rica og tæt ved grænsen til Nicaragua. Her venter dig et skønt ophold på et naturskønt eco lodge. Her bor du enten i et af lodgens få træhytter i træerne eller i bungalows ved den brusende San Carlos flod. Herfra kan du nyde området som er smukt og naturskønt eller nyde tiden på vandreture i Boca Tapada reservatet. Efter en unik overnatning fortsætter din kør-selv rejse til byen La Fortuna ved den storslåede Arenal vulkan. Området omkring byen indeholder et stort antal af adventure- og trekkingoplevelser, samt Costa Ricas måske mest kendte vandfald som er opkaldt efter byen La Fortuna. Herfra går rejsen videre til tågeregnskoven i Monteverde. Her skal du opleve de spændende kabelbroer der giver dig en enestående mulighed for at opleve regnskovens varierede dyreliv fra et fugleperspektiv og en interresant zip-lining oplevelse mellem regnskovens træer.

Din rundrejse i egen bil fortsætter herfra sydover til et smukt sted ca. 30 km fra Manuel Antonio. Her venter rejsens første glamping oplevelse, hvilket vil sige camping med luksus og komfort for øje. Tiden her kan bruges til afslapning eller til at udforske nogle af de mange spændende aktiviteter i Manuel Antonio Nationalpark. Herfra kører du til den smukke naturreservat Golfito Naturreservat, hvor du bor i smukke jungle-omgivelser ved Stillehavet. Her har vi inkluderet en oplevelsrig kajaktur i mangrove-junglen, og du kan her udforske de mange naturstier i området. Herfra sejler du til Puerto Jimenez, hvor venter en Jeep-transfer på at køre dig til Carate, en køretur på ca. 2 timer, hvorefter du sejler ca. 45 min i strandkanten ved Corcovado Nationalpark. Bemærk at du herefter skal vandre i ca. 45 min. og passerer flere vandløb før du ankommer til din luksus teltcamp der ligger smukt placeret med udsigt over Stillehavet. Denne teltcamp skal være dit hjem de næste 3 dage. Her venter natur-og dyreoplevelser i særklasse. Der er planlagt flere vandreture i parken og den ene er en aftentur i nationalparken efter solen er gået ned og hvor dyrene ofte meget aktive. Du kan være heldig at spotte pukkelhvaler og delfiner langs Corcovados Nationalparks kyststrækning.

Efter nogle skønne dage midt i et sandt natureventyr afsluttes rejsen med en enkelt overnatning i byen Alajuela inden din hjemrejse til Danmark påbegyndes.

Få information og fakta om Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til San José
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængig af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San José. Byen byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker, som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la cultura som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere, som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også billigt at købe surfudstyr til rejsen. Resten af aftenen er til fri disposition.
2. dag: San José – Maquenque (Boca Tapada)
Efter morgenmaden henter du din lejebil, og kører mod det nordøstlige Costa Rica, en køretur på ca. 3 timer, afhængig af antal stop på vejen. Du ankommer til San Carlos floden, hvor du parkerer bilen på en parkeringsplads, som er under opsyn. Herfra tager du hotellet båd til den anden side af floden, en bådtur på ca. 4-5 min. På dette smukke sted venter en overnatning i træhytterne, som er placeret langs toppen af træerne, eller i en naturskøn bungalow. Overnatningen denne nat er afhængig af ledigheden på stedet, samt dine ønsker. Efter ankomst til dit lodge er resten af dagen til fri disposition.
3. dag: Maquenque (Boca Tapada)
Det er oplagt at sejle kano og udforske de omkringliggende naturreservater eller bare nyde de flotte omgivelser fra din træhytte eller bungalow. Dagen er til fri disposition (M)
4. dag: Maquenque (Boca Tapada) – La Fortuna ved Arenal vulkanen
Efter morgenmaden sejler du tilbage over floden, hvorefter du fortsætter din kør-selv oplevelse til La Fortuna området i nærheden af Arenal vulkanen, en køretur på ca. 2 timer. Du ankommer til dit hotel over middag. Her venter der dig 2 nætter ved Costa Ricas måske mest billedskønne vulkan, som sidst var i udbrud i 1968 efter århundreders inaktivitet. Her blev to landsbyer udslettet og skovene, samt mange landbrug dækket af lava. På en klar dag kan du være meget heldig at se Arenal vulkanen sende små askeskyer mod himlen. Siden 1995 har området omkring vulkanen været erklæret nationalpark, og der er i dag visse restriktioner i forhold til at vandre i området, hvilket betyder at man bl.a. ikke kan trekke til toppen af Arenal vulkanen. Dit hotel kan være behjælpelig med rådgivning omkring tilladte vandreruter og det store udvalg af spændende aktiviteter i området. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen på egen hånd. (M)
5. dag: På egen hånd i La Fortuna ved Arenal vulkanen
Dagen ved Arenal vulkanen er til fri disposition, idet området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. Byen La Fortuna ligger smukt placeret ved siden af vulkanen og her finder du alt fra små hyggelige hoteller til store overdådige hoteller. Herfra kan du opleve vulkanerne, storslået natur, La Fortuna vandfaldet, varmekilder og en lang række adventure oplevelser. Trekking ved og omkring Arenal vulkanen er i blandt områdets mest populærere aktiviteter og selvom du ikke længere kan se lava fra vulkanens top er den stadig iblandt Centralamerikas mest betagende vulkaner. I området omkring den 1633 meter høje Arenal vulkan findes mange forskellige trekkingruter og med forskellig hårdhed. En af vandreruterne hedder 1968 og er opkaldt efter årstallet på det kraftige udbrud der dræbte ca. 80 mennesker og titusindvis af kvæg. Denne vandresti tager dig med til den nederste del af der hvor lavastrømmen i 1968 destruerede flere landsbyer og landbrug på dens vej ned af vulkanen. På trekkingturen ses stadig noget af det månelandskab lavaen forårsagede under udbruddet. Vulkanen monitoreres idag af vulkaneksperter og er uden for risiko for at gå i udbrud. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette 6-7 timers trek tager dig med op ad Arenals smukke nabo vulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler hvis du påtænker dette trek. Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture, og udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange og synes du flere af oplevelserne lyder interessante kan din rejsekunsulent uden problem skræddersy ture og evt. forlænge din ophold imod et gebyr. (M)
6. dag: La Fortuna - Monteverde
Efter morgenmaden kører du videre til den smukke tågeregnskov i Monteverde, en køretur på ca. fire timer. Der venter en flot rejse via Costa Ricas højland og noget af vejen foregår på primitive veje inden du ankommer til Monteverde. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)
7. dag: Oplev Santa Elena & udforsk Monteverdes Tågeregnskov
Denne dag er til fri disposition og kan bruges på hyggelig dag i Santa Elena, eller du kan booke en tur lokalt til den berømte ”Sky-walk”, som består af syv hængebroer fordelt over en distance på ca. 3 km. Fra skovens top kan du betragte regnskoven i fugleperspektiv. Her kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter, som lever inde i Monteverdes tågeregnskov. Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, og nationalparken er hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal, som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. Derudover er det også muligt at booke et oplevelsesrigt zip-lining eventyr lokalt. Denne tur tager dig først med på nødvendig instruktion, hvorefter du bliver du spændt i diverse seler inden du svæver over tågeregnskoven. På turen prøver du ca. 12 forskellige zip-lines i regnskovens top, som tilsammen danner en af verdens længste kabelbaner. Turen kan efter eget ønske afsluttes med et tarzan-sving hen over junglen. Dagen er til fri disposition.
8. dag: Monteverde – Matapalo (30 km fra Manuel Antonio Nationalpark)
Denne morgen er der planlagt en spændende gåtur på den berømte ”Sky-walk” som består af syv hængebroer fordelt over en distance på ca. 3 km. Fra skovens top kan du betragte regnskoven i fugleperspektiv. Her kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter som lever i Monteverdes tågeregnskov. Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, som er desuden hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. Efter en billedskøn gåtur i toppen af regnskoven venter dig et oplevelsesrigt zip-lining eventyr som først tager dig med på en nødvendig instruktion og lektion omkring dagens næste oplevelse. Herefter bliver du spændt i diverse seler inden du svæver henover tågeregnskoven. På denne tur passerer du 12 forskellige zip-lines som til sammen danner en af verdens længste kabelbaner. Du er tilbage på dit hotel ca. kl. 12.00 og herfra kører du sydover til dit lodge og glamping overnatningssted som er placeret 30 km nord for den berømte nationalpark Manual Antonio. Denne eftermiddag kører du ca. 4 timer denne dag og efter ankomst er resten af dagen til fri disposition.(M)
9. dag: Matapalo (30 km fra Manuel Antonio Nationalpark)
Denne dag kan du nyde omgivelserne ved dit lodge, eller booke en af de mange spændende ture i området. Det er blandt andet muligt at booke vandreture i nationalparken Manuel Antonio, eller en af områdets mange adventureoplevelser, som tæller alt fra riverrafting til tubing og rappelling. I Manuel Antonio finder du oplevelser for enhver smag, og det er desuden et dejligt sted at nyde en badeferie blandt områdets mange smukke strande. Bemærk at du ikke bor lige ved vandet eller stranden i dette rejseforslag. Denne dag er til fri disposition. (M)
10. dag: Matapalo – Havnebyen Golfito – Golfito Naturreservat
Efter morgenmaden går rejsen videre til sydover til Golfito Naturrerservat i din bil, en køretur på ca. 3 timer. Her afleveres bilen efter ankomst, og en båd sejler dig videre til dit Eco Jungle-resort, der ligger ud til Stillehavet, og som kun kan nås med en 45 min. bådtur fra havnebyen. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition i dette uspolerede naturparadis. (M)
11. dag: Golfito Naturreservat & kajakoplevelser i mangroven
Denne morgen venter dig en kajaktur på ca. 3-4 timer i mangroveregnskoven. Du kan undervejs spotte regnskovens reptiler, eksotiske fuglearter og måske se krokodiller tage solbad i det varme sand. Du er tilbage til frokosttid og resten af dagen er fri disposition i de smukke omgivelser. (M,F,A)
12. dag: På egen hånd ved dit Eco Resort og Golfito Naturreservat
Denne dag er til fri disposition og kan bruges til nyde dagen på dit resort eller booke en udfulgt i receptionen med en af resortetets guider. Der findes flere naturstier i området, som du bør udforske. I junglen kan du spotte Scarlet Marcaw-papegøjer, Tukanfugle og vildtsvin. Er du blandt de super heldige, kan du måske se en jaguar eller puma, men da de meget sky, kræver det en heldig stjerne. Dagen er på egen hånd. (M,F,A)
13. dag: Golfito (Golfe Dulce) – Corcovado Nationalpark
Efter morgenmaden sejler du imod Puerto Jiménez i nærheden af Corcovado Nationalpark, der er Costa Ricas mest dyre- og fuglerige nationalpark. Herfra venter en jeep-transfer på at transportere dig til Carate, en køretur på ca. to timer. Efter ankomst skal du vandre de sidste 45 min. til dit ecolodge ad små stier, og du vil passere et par fine vandløb på vejen. NB. Det er en god ide at medbringe tøj, som du kan bevæge dig i, og som samtidig tåler at blive vådt. Glæd dig til transferen til Carate og vandreturen til dit lodge, da det er en oplevelse i sig selv. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)
14. dag: Halvdagsvandretur i Corcovado Nationalpark
Denne dag har vi arrangeret en flot halvdagsvandretur blandt nationalparkens mange eksotiske dyrearter. Undervejs vil du opleve flotte landskaber og flodsystemer, der omgives af den frodige jungle. I Corcovado Nationalpark findes et af verdens mest unikke økosystemer målt på fauna og flora. Diversiteten af dyre-og plantearter her er helt enestående. På denne vandretur kan du bl.a. spotte flere abearter, krokodiller, Scarlet Marcaws papegøjer, den hvidenæsede Coatis, Tayra, som er del af mårfamilien, og mange spændende fuglearter. Er du blandt de heldige, kan du måske få et glimt af en Puma, Tapir eller et af nationalparkens dovendyr. Efter din vandretur i nationalparken er resten af dagen til fri disposition. (M,F,A)
15. dag: Corcovado Nationalpark på egen hånd
Denne dag er du på egen hånd, og det er oplagt at slappe af i dit luksustelt, som står smukt placeret ved Stillehavet og midt i områdets billedskønne natur. Ecolodgen kan være behjælpelig med at booke ture, såfremt du ønsker det. Det er oplagt at booke en aftensafari ad de mange smukke naturstier i Corcovado Nationalpark. Mange af nationalparkens dyr er mest aktive i nattetimerne, og denne oplevelse er en fantastisk kontrast til vandring i dagslys. Dagen er til fri disposition indtil din aftensafari begynder. (M,F,A)
16. dag: Corcovado Nationalpark - Puerto Jiménez & fly til Alajuela
Efter morgenmaden går turen ad små stier og via små vandløb tilbage til Carete, hvor du bliver hentet og transporteret tilbage til Puerto Jiménez. Herfra flyver du tilbage til Alajuela, der kun ligger ca. 10-15 min. fra San José Internationale lufthavn, Aeropuerto Internacional Juan Santamaría. Din sidste tid i Costa Rica kan bruges på at slappe af på hotellet eller gå på opdagelse i byen. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen til fri disposition. (M)
17. dag: San José - Lufthavnen
Det er blevet tid til at tage afsked med Costa Rica efter en eventyrlig og oplevelsesrig kør-selv ferie rundt i Costa Rica med mange storslåede glamping, dyre- og naturoplevelser i bagagen. Denne dag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i passende tid i forhold til dit afrejse tidspunkt. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab

Overnatninger

1 overnatning på 4-stjernet turistklasse hotel i San Jose
2 overnatninger i træhytte eller bungalow på et standard ecolodge ved Maquenque National Wildlife Refuge (Boca Tapada)
2 overnatninger på 3-stjernet standardhotel i La Fortuna ved Arenal-Vulkanen.
2 overnatninger på 3-stjernet standardhotel i Monterverde
3 overnatninger i telt eller lignende på et 2-3 stjernet standard-hotel 30 km. fra Manuel Antonio Nationalpark.
3 overnatninger i telthytter på 3-stjernet campinglodge i Golfito Naturreservat
3 overnatninger i telt eller lignende på 3-stjernet lodge i Corcovado Nationalpark
1 overnatning på 3-stjernet standardhotel i Alajuela

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Start hver dag.

Gruppestørrelse

fra 2 personer.

December - april

Pakkeliste

 • Kikkert til turen
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer i Monteverde
 • Håndklæde og badetøj
 • Regnslag eller Poncho kan evt. købes lokalt
 • Gode sko

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Billeje mellem San José og Golfito inkl. envejsleje og ekstra chauffør, fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Kajaktur i mangroven i Golfito Naturreservat inkl. guide, der taler begrænset engelsk
 • Vandretur i Corcovado Nationalpark inkl. guide, der taler begrænset engelsk
 • Måltider ifølge program
 • 1 overnatning på 4-stjernet turistklasse hotel i San José
 • 2 overnatninger i træhytte eller bungalow på et standard ecolodge ved Maquenque National Wildlife Refuge (Boca Tapada)
 • 2 overnatninger på 3-stjernet standardhotel i La Fortuna ved Arenal-Vulkanen.
 • 2 overnatninger på 3-stjernet standardhotel i Monterverde
 • 3 overnatninger i telt eller lignende på et 2-3 stjernet standardhotel 30 km. fra Manuel Antonio Nationalpark.
 • 3 overnatninger i telthytter på 3-stjernet campinglodge i Golfito Naturreservat
 • 3 overnatninger i telt eller lignende på 3-stjernet lodge i Corcovado Nationalpark
 • 1 overnatning på 3-stjernet standardhotel i Alajuela

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge - i Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Ture og oplevelser, der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top