Søg
Søg
Oplev en spændende kolonihistorie i Granada, nicaragua
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Mød den regnbuefarvet tukan fugl i Costa Rica
Snorkeling i Costa Rica
Oplev Costa RIca imødekommende befolkning
Oplev Isla Tortuga, Costa Ricas smukkeste ø
oplev den farvestrålende Macaw papegøje
La Fortuna vandfaldet
Arenal vulkanen
Oplev Granada i Nicaragua
Vulkanen Arenal
Vandring ved Vulkanen Arenal
Lake Nicaragua
Manuel Antonio Nationalpark
Oplev Granada i Nicaragua
Manuel Antonio Nationalpark
Manuel Antonio Nationalpark
Monteverde i Costa Rica
Tag på uforglemmelige rideture i Costa Rica
Oplev Monteverde Cloud Forest
Oplev Isla Tortuga
Oplev Glamping på Isla Chiquita.
Kajak oplevelse ved Arenal-søen
Oplev Granada i Nicaragua
Oplev det skønne Costa Rica
Oplev de små Egernaber i Costa Rica.
Oplev Costa Ricas reptiler
Mød Costa Ricas befolkning på landevejene
Costa Ricas vartegn er den lille grønne frø
Costa Rica
Oplev Isla Chiquita

Historiske Nicaragua og naturrige Costa Rica

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 26.495,-

Varighed: 20 dage

Denne rundrejse forener Granadas kolonihistorie i Nicaragua med nogle af Costa Ricas anerkendte dyre- og fuglerige nationalparker. På rejsen oplever du Granadas spændende arkitektur, historie og farverige bygninger. Du oplever Costa Ricas eksotiske strande ved Manual Antonio, Isla Chiquita og på en dagstur til paradisøen Isla Tortuga.

Rejseforslaget er opbygget omkring private og fælles transporter mellem destinationer og kan desuden skræddersyes som en kør-selv ferie rundt i Costa Rica. Forhør dig om mulighederne ved din rejsekonsulent.

Rejsen starter med to nætter i San Jose inden du fortsætter til La Fortuna ved den storslåede Arenal vulkan. Området omkring byen indeholder et stort antal af adventure- og trekking oplevelser, samt Costa Ricas måske mest kendte vandfald som er opkaldt efter byen La Fortuna. Efter tre vidunderlige dage på egen hånd ved et af Costa Ricas mest billedskønne områder går rejsen videre til den tidligere koloniby Granada i Nicaragua. I denne smukke og farverige by finder du en spændende kultur og et indblik i historiens vingesus. Byen ligger smukt placeret i forbindelse med Nicaragua-søen og vulkanen Mombacho. Du har i byen og i hotellets reception mulighed for at tilkøbe interessante byrundture, vandreture på nogle af mange imponerende vulkaner i området eller du bruge tiden på at gå på opdagelse på egen hånd. Oplevelserne i og uden for Granada er en sjov og anderledes kontrast til Costa Ricas klassiske og storslåede nationalparker. Fra Nicaragua går rejsen sydover til tågeregnskoven i Monteverde. Her kan nyde tiden på hotellet eller booke en af de mange spændende ture der findes i området. Her kan du blandt andet opleve de spændende kabelbroer der giver dig en sjælden mulighed for at opleve regnskovens fauna, flora og et varierede dyreliv fra et fugleperspektiv eller prøve kræfter med tågeregnskoven zip-lines.

Fra den fascinerende tågeregnskov i Monteverde fortsætter du videre sydover til havnebyen Puntarenas i Costa Rica. Herfra sejler du ca. en time med færge over til Paquera på Nicoya halvøen, Hvorfra du transporteres med privatbåd det sidste stykke ud på den lille ø, Isla Chiquita. De næste tre dage står på glamping i hyggelige omgivelser. Denne nye campingform er kendetegnet ved camping, hvor luksus og komfort er i centrum. Under dit ophold på denne lille ø, besøger du paradisøen Isla Tortuga. Her kan du opleve en af Costa Ricas måske bedste strande og det er muligt at booke snorklingoplevelser lokalt på øen. Fra Isla Chiquita går din rejse tilbage med færgen til Puntarenas og ned af stillehavskysten til Manuel Antonio. Her afsluttes din rundrejse med nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio Nationalpark. Her kan du kan kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er oplagt at tage på smukke vandreture inde i den dyre- og fuglerige Nationalpark Manuel Antonio. Rejsen rundes af med en enkelt overnatning i hovedstaden San Jose inden din hjemrejse til Danmark påbegyndes.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Sæson
Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Manuel Antonio Nationalpark i Costa Rica.

Detaljeret beskrivelse

strong>1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San Jose.

Overnatning: Turistklasse hotel

2. dag: San Jose på egen hånd
Byen byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la cultura som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. Resten af aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Turistklasse hotel

3. dag: San Jose – La Fortuna
Denne morgen skal du med en fælles shuttle transfer til La Fortuna ved Arenal vulkanen i den nordvestlige del af Costa Rica, en køretur på ca. 4 timer. Du ankommer til dit hotel over middag. Her venter dig tre nætter ved Costa Ricas måske mest billedskønne vulkan, som sidst var i udbrud i 1968 efter århundreders inaktivitet. Her blev to landsbyer udslettet og skovene, samt mange landbrug dækket af lava. På en klar dag og hvis du er meget heldig kan du se Arenal vulkanen sende små askeskyer mod himlen. Siden 1995 har området omkring vulkanen været erklæret nationalpark, og der er i dag visse restriktioner i forhold til at vandre i området, hvilket betyder at man bl.a. ikke kan trekke til toppen af Arenal vulkanen. Dit hotel kan være behjælpelig med rådgivning omkring tilladte vandreruter og det store udvalg af spændende aktiviteter i området. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen på egen hånd. (M)

Overnatning: Standard hotel eller lignende.

4-5. dag: På egen hånd i La Fortuna & oplev området ved Arenal vulkanen
Dagene ved Arenal vulkanen er til fri disposition, idet området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. Byen La Fortuna ligger smukt placeret ved siden af vulkanen og her finder du alt fra små hyggelige hoteller til store overdådige hoteller. Herfra kan du opleve vulkanerne, storslået natur, La Fortuna vandfaldet, varmekilder og en lang række adventure oplevelser. Trekking ved og omkring Arenal vulkanen er blandt områdets mest populærere aktiviteter og selvom om du ikke længere kan se lava fra vulkanens top er det stadig en af Centralamerikas mest billedskønne vulkaner. I området omkring den 1633 meter høje Arenal vulkan findes mange forskellige trekkingruter og med forskellig hårdhed. En af vandreruterne hedder 1968 og er opkaldt efter årstallet på det kraftige udbrud der dræbte ca. 80 mennesker og titusindvis af kvæg. Denne vandresti tager dig med til den nederste del af der hvor lavastrømmen i 1968 destruerede flere landsbyer og landbrug på dens vej ned af vulkanen. På trekkingturen ses ruten stadig noget af det månelandskab lavaen forårsagede under udbruddet. Vulkanen monitoreres idag af vulkaneksperter og er uden for risiko for at gå i udbrud. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket på vulkanen Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette 6-7 timers trek tager dig med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler hvis du påtænker dette trek.

Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture, og udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange og synes du flere af oplevelserne lyder interessante kan din rejsekunsulent uden problem skræddersy ture og evt. forlænge din ophold imod et gebyr. (M)

Overnatning: Standard hotel eller lignende.

6. dag: La Fortuna – Granada (Nicaragua)
Efter en tidlig morgenmad rejser du med privat transport imod grænsen til Nicaragua og til kolonibyen Granada der summer af historie og farverige bygninger. Transporttiden forventes denne dag at være ca. 6-8 timer og du ankommer til Granada sidst på eftermiddagen. Her finder du et interessant mix af koloni stemning og kulturelle aktiviteter. Denne smukke og farvestrålende by ligger smukt placeret ved Nicaraguasøen og i nærheden af vulkanen Mombacho. Din rejsekonsulent eller i receptionen på hotellet i Granada kan være behjælpelig med at booke ture eller andre oplevelser under dit ophold i Granada. Dagene her er til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard hotel eller lignende.

7-8. dag: Granada (Nicaragua) på egen hånd
Granada er uden tvivl et af Centralamerikas smukkeste og mest historiske byer. Den spanske koloni- og byggestil fra 1500 – 1700 tallet, er stadig det der kendetegner byen mange steder. Oplevelser i og omkring byen er med til give din rundrejse i Costa Rica et kulturhistorisk islæt, der ikke findes tilsvarende i Costa Rica. Granada har siden 2003 været på Unescos verdensarvsliste og har selv idag fundet et godt niveau mellem moderne turisme og bæredygtighed. Udforsk gerne de mange ældre bygninger og kirker på egen hånd, hvor flere kan dateres helt tilbage til tiden umiddelbart efter byens oprindelse i 1524. Fra Granada kan du desuden opleve den naturskønne Lake Nicaragua og besøge vulkanøen Ometepe med sine prægtige vulkaner. I Granada finder du også et farverigt kulturliv og flere lokale markeder som er et besøg værd. Der venter dig nogle spændende dage midt i byens koloniale fortid. Dagene i Granada er til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard hotel eller lignende.

9. dag: Granada i Nicaragua - Monteverde
Denne dag venter en lang køredag imod Costa Rica og videre til Monteverde, en køretur på ca. 7 timer, men der vil være mulighed for at lave stops på vejen. Der venter en flot rejse via Costa Ricas højland og noget af vejen foregår på primitive veje inden du ankommer til Monteverde. Du ankommer sidst på eftermiddagen og efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)

Overnatning: Turistklasse hotel eller lignende.

10. dag: Monteverde på egen hånd
Denne dag er lavet uden ture eller andre aktiviteter, så du selv har friheden til vælge hvad du gerne vil bruge dagen på. Det er et smukt sted til afslapning og det er muligt at booke et bredt udvalg af ture igennem din rejsekunsulent eller i receptionen på hotellet. Vi anbefaler en gåtur på den berømte ”Sky-walk” som består af syv hængebroer fordelt over en distance på ca. 3 km. Fra skovens top kan du betragte regnskoven i fugleperspektiv. Her kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter- og 400 fuglearter som lever inde i Monteverdes tågeregnskov. Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, som desuden er hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle.

Derudover er det en mulighed at tage på vandreture i tågeregnskoven eller udfordre dig selv på et oplevelsesrigt zip-line eventyr. Her får du muligheden for at svæve over tågeregnskoven. På denne tur passerer du ca. 12 forskellige zip-lines, som tilsammen danner en af verdens længste kabelbaner. Dagen til fri disposition. (M)

Børn fra ca. 7-8 år kan tage turen henover regnskoven sammen med en guide. (M)

Overnatning: Turistklasse hotel eller lignende.

11. dag: Monteverde via Punterenas til Isla Chiquita
Idag går din rejse videre til Punterenas, en køretur på ca. 2-3 timer. Herfra tager båden over til Paquera, en bådtur på ca. 1 time og 10 min. Det er tilladt at tage bilen med færgen til Nicoya halvøen. Efter ankomst til Paquera kører du til Isla Chiquitas hovedkontor i byen. Herfra venter en transfer på at sejle dig over til Isla Chiquita, en bådtur på ca. 5-10 min. Der venter dig tre skønne overnatninger på denne lille ø, der ligger isoleret udenfor kysten og i hyggelige omgivelser. På øen overnatter du i luksus telte for at give dig en anderledes og sjov overnatningsform. Såfremt du ønsker et resort i stedet for på denne del af rejsen, så kan det arrangeres som et alternativ. Forhør dig hos din rejsekunsulent, såfremt dette ønskes. Resten af dagen er til fri disposition på øen. (M)

Overnatning: Luksustelt eller lignende på et eco lodge på øen Isla Chiquita.

12. dag: Isla Chiquita – Isla Tortuga – Isla Chiquita
I dag venter en spændende dag på en af de mest billedskønne og eksotiske øer i Costa Rica. Du bliver hentet om morgenen og transporteret til øgruppen Isla Tortuga der består af to ubeboede øer der ligger smukt placeret ved siden af hinanden. Disse smukke paradisagtige øer ligger ca. en times sejlads fra byen Montezuma og ca. en halv times sejlads fra Isla Chiquita. Her finder du azurblåt vand, skønne badestrande og svajende palmer. Det vil være muligt at booke snorkling og kajakoplevelser omkring øerne eller du kan udforske øernes bakkede landskab på egen hånd. Glæd dig til en smuk dag ved en af Costa Rica bedste strande. Du vender tilbage til Isla Chiquita hen på eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition. (M, F)

Overnatning: Luksustelt eller lignende på et eco lodge på øen Isla Chiquita.

13. dag: På egen hånd på Isla Chiquita
Denne dag er det oplagt at nyde de fredelige omgivelser omkring dit telt eller udforske den lille ø på egen hånd. Såfremt du ønsker at opleve Nicoya halvøen kan du booke ture og oplevelser i receptionen. Dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Luksustelt eller lignende på et eco lodge på øen Isla Chiquita.

14. dag: Isla Chiquita – via Punterenas til Manuel Antonio
I dag går din rejse videre til fastlandet og tilbage til Punterenas med færgen. Herfra kører du i privattransport i ca. 3 timer til Manuel Antonio. Her møder den frodige regnskov nogle af Costa Ricas mest eksotiske sandstrande. Nationalparken er desuden iblandt de mest besøgte nationalparker i landet og har fire hovedstrande som ligger i forbindelse med nationalparken. Der findes et meget varieret dyreliv i regnskoven der tæller ca. 184 fuglearter og mere end 109 arter af pattedyr, heriblandt brøleaber, næsebjørne, dovendyr, jaguarer, og den lille egernabe som bl.a. kendes fra Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe film. Nationalparken ved stillehavskysten er forbundet af et stort antal naturstier, som danner de perfekte rammer for vandreture blandt junglens eksotiske dyrearter. Efter ankomst til dit hotel i Manuel Antonio er resten af dagen til fri disposition. (M)

Overnatning: Turistklasse hotel eller lignende.

15-17. dag: På egen hånd i Manuel Antonio
Der venter nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio, her kan du kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er blandt andet muligt at vandre i nationalparken Manuel Antonio, samt tage på en lang række sjove dagsturer der byder på alt fra havkajak langs kysten, riverrafting, tubing og rappelling. Dagene her er til fri dispositon. (M)

OBS. Såfremt du forlænger din rejse med tre overnatninger i programmet, kan du tilføje Drake Bay efter Manuel Antonoi. Herfra er det muligt at opleve Corcovado Nationalpark og Isla del Cano på din rejse. Corcovado Nationalpark er Costa Ricas mest dyre- og fuglerige nationalpark. Ved Isla Del Cano finder du dykning og snorkling i særklasse. (M)

Overnatning: Turistklasse hotel eller lignende.

18. dag: Manuel Antonio – San Jose
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig ferie rundt blandt mange af Costa Ricas højdepunkter. Efter morgenmaden kører du tilbage til San Jose, en køretur på ca. 4 timer. Efter ankomst til landets hovedstad er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning: Turistklasse hotel eller lignende.

19. dag: San Jose - Lufthavnen
I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Afhængig af dit afrejsetidspunkt kan der være lidt ventetid.

20. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.Overnatning:
3 overnatninger på et turistklasse hotel i San Jose
3 overnatninger på standard hotel i La Fortuna ved Arenal vulkanen
3 overnatninger på et standard hotel i Granada (Nicaragua)
2 overnatninger på et turistklasse hotel i Monterverde
3 overnatninger i luksustelt eller lignende på øen Isla Chiquita. (Standard lodge)
4 overnatninger på et turistklasse hotel ved Manuel Antonio Nationalpark

OBS. Det er muligt at opgradere overnatningsstederne til turistklasse hoteller på alle destinationerne imod et gebyr.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som du ønsker. Ønsker du at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Du skal betale en lokal flyskat på alle indenrigsfly.

Alle personer der forlader San Jose skal betale 30USD pr. person i lufthavnskat.


Afrejsedatoer

Start hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 26.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen gennemføres ved min. 2 personer..

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Jose t/r
 • Alle transfers ifølge programmet
 • Alle ture der er nævnt i programmet
 • 3 overnatninger på et turistklasse hotel i San Jose
 • 3 overnatninger på standard hotel i La Fortuna ved Arenal vulkanen
 • 3 overnatninger på et standard hotel i Granada (Nicaragua)
 • 2 overnatninger på et turistklasse hotel i Monterverde
 • 3 overnatninger i luksustelt eller lignende på øen Isla Chiquita. (Standard lodge)
 • 4 overnatninger på et turistklasse hotel ved Manuel Antonio Nationalpark

Prisen er eksklusiv

 • Ture der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet.
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Afrejse skat.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: