Søg
Søg
Billeje Cuba

Billeje i Cuba

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 390,-

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Det giver en dejlig følelse af frihed at have sin egen bil. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe, hvor du har lyst. Cuba er et relativt let land at køre rundt i, dels på grund af landets overkommelige størrelse og dels på grund af et simpelt vejnet. Når det er sagt, så skal du være opmærksom på, at vejnettet er meget slidt, og mange steder er der store huller i vejen. På motorvejen møder du cykler og hestevogne, og også her er der store huller. Så kør forsigtigt. Cubanerne er ikke gode til at skilte, så nogengange må du rulle vinduet ned og spørge de flinke cubanere om vej. Glæd dig til "road-trip" i Cuba!

Detaljeret beskrivelse

I Cuba er der mangel på transportmuligheder, så ofte vil du se cubanere, der står i vejsiden og blaffer. Har du lyst til at give et lift, så er det en sjov måde at lære cubanerne at kende på. Det er en fordel at kunne en lille smule spansk, da lokalbefolkningen ikke taler meget engelsk. Kan du sige bare et par enkelte spanske gloser, fremkalder det smil og anerkendelse hos cubanerne.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra, da der ofte bliver udsolgt især omkring juli og december-januar måned. Ligeledes anbefaler vi at købe et kort over landet hjemmefra, da de er svære at anskaffe i Cuba.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes ikke så mange benzinstationer uden for byerne, så husk at tanke, inden du forlader en by. Hav kontanter med til at betale for benzinen, da benzinstationerne oftest ikke tager kreditkort.

Man skal være min. 21 år og have haft kørekort i 1 år for at få lov til at leje bil på Cuba.Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 390,-


Prisbemærkning

Prisen er pr. dag for alle personer i bilen når der lejes bil i lavsæsonen.
Dette er blot et priseksempel for en økonomibil. Forhør dig hos din rejsekonsulent om andre bilstørrelser.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Billeje
  • Forsikring
  • Fri kilometer

Prisen er eksklusiv

  • Benzin - der betales for en fuld tank ved afhentning og bilen afleveres med tom tank
  • Evt. ekstra chauffør ca. 3 CUC pr. dag
  • Evt. envejsleje - forhør dig om pris
  • Lufthavnsgebyr - ved afhentning eller aflevering i lufthavnen kommer et gebyr på ca. 20 CUC
  • (Alle disse forsikringer og gebyrer betales lokalt på Cuba til biludlejeren).
  • Sikkerhedsdepositum på mellem 150-450 CUC afhængig af bilstørrelsen. Beløbet bliver trukket på dit kreditkort ved afhentning og sat tilbage ved aflevering af bilen.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: