Søg
Søg
Katamaran, Cuba
Nyd charmerende Havana
Et typisk gadebillede i dejlige Havana
Cuba
Nyd de smukke solnedgange på din sejltur
Hop i kajakken og udforsk øerne, Cuba
Cuba dyrliv
Cuba cayo largo
Cuba strand

På eventyr i Cubas øhav

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 18.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 12 dage

Nyd Caribiens sol og den skønne gæstfrihed mens du cruiser på en lækker katamaran blandt de uberørte cubanske øer omkring Cayo Largo. Din kaptajn finder hver dag det perfekte sted at udforske med snorkelmaske, og de skønneste strande, hvor du kan solbade og slappe af. Fang selv din aftensmad eller ro en tur i kajak i det krystalklare vand.

Inden din ottes dages sejltur, skal du opleve Cubas charmerende hovedstad, Havana. Herefter starter bådturen fra den smukke by, Cienfuegos, der er kendt som "Sydens Perle". På sejlturen skal du opleve en helt uspoleret del af Cuba i øhavet ud for Cienfuegos. Husk solcreme, da tiden flyver afsted, når du snorkler blandt de farvestrålende fisk, og glæd dig til at grille friskfanget fisk under den caribiske stjernehimmel.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde dig fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang mod Cuba
Afrejse fra Danmark mod Havana, Cuba. Du ankommer ud på aftenen, hvor du hentes i lufthavnen og bliver kørt ind til dit Casa Particular.
Overnatning i Casa Particular

Dag 2: Havana - sightseeing til fods
Du skal i dag udforske den smukke gamle bydel i Havana på en halvdagstur til fods. Du har eftermiddagen på egen hånd.
Overnatning i Casa Particular

Dag 3: Fra Havana til Cienfuegos
Der er velkomstmøde på et nærmere angivet hotel kl 15.00, hvorefter turen går i privat bil mod Cienfuegos. Du skal her ombord på båden, som du skal bo på de næste otte dage. Inden middagen serveres er der en gennemgang af sikkerhedsregler ombord og du kan lære båden lidt at kende.
Overnatning på katamaranen i kahyt (M)

Dag 4: Øhavet omkring Cuba
Nyd en dejlig morgenmad mens båden cruiser mod øhavet ud for Cuba. Slap af til lyden af bølgerne og tag hul på en af de første dage, hvor livet leves i roligt tempo.
Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M,F,A)

Dag 5: Øhavet omkring Cuba
Du skal de næste fem dage sejle mellem de uberørte øer ud for Cubas kyst. Nyd paradis ved disse rustikke og sparsomt befolkede øer, hop en tur i havet med snorkel på, udforsk øde strande eller slap af på dækket. Her er 350 småøer i et område, der er kendt for at være væsenligt mindre besøgt end mange andre steder på Cuba. Du er også velkommen til at smide en snøre i vandet – kokken tilbereder gerne dagens fangst.
Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M,F,A)

Dag 6-8: Øhavet omkring Cuba
Dagene går med snorkelture i det krystalklare vand, afslapning på båden eller på stranden og med at nyde noget af det bedste seafood, du har smagt. Du besøger Cayo Largo, som er den største af øerne, kendt for sin 25 km lange kridhvide sandstrand og mangroveskov. Vær med i et spil beachvolley eller hop i en kajak og udforsk mangroverne – måske du spotter en af de krokodiller, der er hjemmehørende her. Cayo Rico er en af de andre øer, du kommer til at besøge. Vandet omkring øen har den smukkeste turkisblå farve og indbyder til en snorkeltur. Nyd en drink på en hyggelig strandbar og stil blikket ind på uendelig.
Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M,F,A)

Dag 9: Sejltur tilbage mod Cienfuegos
Vågn op og nyd en sidste snorkeltur inden båden sejler tilbage mod Cienfuegos. Der er planlagt en lille gåtur i byen og du kan bagefter udforske den charmerende by med bygninger i kolonistil på egen hånd.
Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M,A)

Dag 10: Transfer tilbage til Havana
Efter morgenmaden er der afgang tilbage til Havana, hvor du ankommer midt på dagen efter ca. 4 timers køretur. Du kan nyde en sidste slentretur rundt i byen og måske en mojito på en af de hyggelige barer.
Overnatning i Casa Particular

Dag 11: Hjemrejse tilbage til Danmark
Det er tid til afsked med Havana og Cuba inden du skal i lufthavnen og rejse hjem efter en afslappende ferie.

Dag 12: Ankomst Danmark

Overnatning:
3 nætter i Casa Particular i Havana
7 nætter ombord på katamaran i kahyt

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at pladsen på båden er sparsom, så du skal pakke i en blød taske eller rygsæk på max 15 kg. Kufferter kan ikke medbringes. Overskydende bagage kan opbevares på marinaen. Der er begrænset ferskvand ombord, så brusebad begrænses til max 1 kort per dag. Der er gratis drikkevand ombord. Husk at gøre opmærksom på evt. særlige ønsker til forplejning ved reservation.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent - startdag for cruiset er lørdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 18.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er op til 16 personer ombord på katamaranen. Min. alder for deltagere er 16 år

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r til Havana
  • Visum til Cuba
  • Afhentning i lufthavn
  • Tre nætter på Casa Particular i Havana
  • Byrundtur til fods i Havana
  • Otte dages sejltur på katamaran, måltider som i program, snorkel og fiskeudstyr, kajakker, håndklæder og transfer til/fra båden.

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: