Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Din rejse starter i Havana, hvor du har to overnatninger og dermed masser af tid til at opleve alt hvad byen har at byde på. Og det er ikke så lidt. Herfter begynder din otte dages sejltur, som starter fra den smukke by, Cienfuegos, der er kendt som "Sydens Perle". På sejlturen skal du opleve en helt uspoleret del af Cuba i øhavet ud for Cienfuegos. Husk solcreme, da tiden flyver afsted, når du snorkler blandt de farvestrålende fisk, og glæd dig til at grille friskfanget fisk under den caribiske stjernehimmel.
Du slutter rejsen med en sidste nat i Havana, inden du atter vender næsen hjemad - eller videre mod andre himmelstrøg.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde dig fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang mod Cuba
Afrejse fra Danmark mod Havana, Cuba. Du ankommer ud på aftenen, hvor du hentes i lufthavnen og bliver kørt ind til dit Casa Particular. Overnatning i Casa Particular
2. dag: Havana - sightseeing til fods
Du skal i dag udforske den smukke gamle bydel i Havana på en halvdagstur til fods. Du har eftermiddagen på egen hånd. Overnatning i Casa Particular
3. dag: Fra Havana til Cienfuegos
Der er velkomstmøde på et nærmere angivet hotel kl 15.00, hvorefter turen går i privat bil mod Cienfuegos. Du skal her ombord på båden, som du skal bo på de næste otte dage. Inden middagen serveres er der en gennemgang af sikkerhedsregler ombord og du kan lære båden lidt at kende. Overnatning på katamaranen i kahyt (M)
4. dag: Øhavet omkring Cuba
Nyd en dejlig morgenmad mens båden cruiser mod øhavet ud for Cuba. Slap af til lyden af bølgerne og tag hul på en af de første dage, hvor livet leves i roligt tempo. Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M, F, A)
5. dag: Øhavet omkring Cuba
Du skal de næste fem dage sejle mellem de uberørte øer ud for Cubas kyst. Nyd paradis ved disse rustikke og sparsomt befolkede øer, hop en tur i havet med snorkel på, udforsk øde strande eller slap af på dækket. Her er 350 småøer i et område, der er kendt for at være væsenligt mindre besøgt end mange andre steder på Cuba. Du er også velkommen til at smide en snøre i vandet – kokken tilbereder gerne dagens fangst. Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M, F, A)
6.-8. dag: Øhavet omkring Cuba
Dagene går med snorkelture i det krystalklare vand, afslapning på båden eller på stranden og med at nyde noget af det bedste seafood, du har smagt. Du besøger Cayo Largo, som er den største af øerne, kendt for sin 25 km lange kridhvide sandstrand og mangroveskov. Vær med i et spil beachvolley eller hop i en kajak og udforsk mangroverne – måske du spotter en af de krokodiller, der er hjemmehørende her. Cayo Rico er en af de andre øer, du kommer til at besøge. Vandet omkring øen har den smukkeste turkisblå farve og indbyder til en snorkeltur. Nyd en drink på en hyggelig strandbar og stil blikket ind på uendelig. Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M, F, A)
9. dag: Sejltur tilbage mod Cienfuegos
Vågn op og nyd en sidste snorkeltur inden båden sejler tilbage mod Cienfuegos. Der er planlagt en lille gåtur i byen og du kan bagefter udforske den charmerende by med bygninger i kolonistil på egen hånd. Overnatning ombord på katamaranen i kahyt (M, A)
10. dag: Transfer tilbage til Havana
Efter morgenmaden er der afgang tilbage til Havana, hvor du ankommer midt på dagen efter ca. 4 timers køretur. Du kan nyde en sidste slentretur rundt i byen og måske en mojito på en af de hyggelige barer. Overnatning i Casa Particular
11. dag: Hjemrejse tilbage til Danmark
Det er tid til afsked med Havana og Cuba inden du skal i lufthavnen og rejse hjem efter en afslappende ferie.
12. dag: Ankomst Danmark
I dag ankommer du til Danmark efter en skøn og oplevelsesrig rejse i Cuba.

Overnatninger

3 overnatninger på casa particular i Havana
7 overnatninger i kahyt, ombord på katamaran

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at pladsen på båden er sparsom, så du skal pakke i en blød taske eller rygsæk på max 15 kg. Kufferter kan ikke medbringes. Overskydende bagage kan opbevares på marinaen. Der er begrænset ferskvand ombord, så brusebad begrænses til max 1 kort per dag. Der er gratis drikkevand ombord. Husk at gøre opmærksom på evt. særlige ønsker til forplejning ved reservation.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent - startdag for cruiset er lørdag.

Gruppestørrelse

Der er op til 16 personer ombord på katamaranen. Min. alder for deltagere er 16 år

November - april

Pakkeliste

 • Euro i kontanter (veksles til CUC lokalt)
 • En god bog
 • Undervandskamera
 • Evt. ørepropper
 • Dry bag
 • Evt. søsygepiller

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Havana t/r (inkl. bagage)
 • Visum til Cuba
 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Byrundtur til fods i Havana, med engelsktalende guide
 • Otte dages/syv nætters sejltur på katamaran, inkl. måltider som i program, snorkel og fiskeudstyr, kajakker, håndklæder og transfer til/fra båden.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top