KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Vi kalder vores ø-hop og strandferier i Ecuador for eventyrlig afslapning og det er ikke uden grund. På vores ø-hop og strandferier får du afslapning krydret med lidt eventyr. Den eventyrlige afslapning i Ecuador kan foregå steder, hvor du kan komme væk fra hverdagen; hvor du kan absorbere og fordøje indtryk og oplevelser; hvor du kan lade op til nye eventyr og hvor du samtidig kan mærke verden.

Viser 3 oplevelser

Mærk stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter på det lokale marked i Latacunga

Det bedste af Ecuador og Galapagos

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Kom til de bedste markeder, hyggeligste landsbyer og smukkeste vulkaner i Ecuador samt ø-hop og cruise til de mest unikke øer på Galapagos.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 39.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador

Vulkaner, Amazonas & Stillehavskysten

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Udforsk Amazonas, oplev Baños smukke vandfald, cykel mountainbike ved mægtige Chimborazo, besøge Inka-ruinerne Ingapirca, tag på opdagelse i charmerende Cuenca, nyd strandene i Montañita og oplev det fantastiske dyreliv på Isla de la Plata. Denne rejse tager dig til det bedste af fastlands Ecuador.
Læs mere
18 dage
JUNI - NOVEMBER
fra 23.995,-
Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Få en god start på dit backpacker-eventyr i Ecuador med et par dage i Quito og videre på syv dages ø-hop på Galapagos, inden du rejser videre på egen hånd.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 15.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top