KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Tag på sejlads i Ecuador. Denne rejseform indeholder rejser, hvor oplevelserne primært foregår til vands. I Ecuador kan du bo ombord på en lækker katamaran mens du udforsker Galapagosøerne. Sejlads i Ecuador giver dig unikke dyre- og naturoplevelser.

Viser 3 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev det bedste af Sydamerika på denne unikke rejse - kom tæt på Galapagos unikke dyreliv, oplev inkaruinen Machu Picchu, mærk kraften fra imponerende Iguazú og nyd sambarytmerne på strandene i Rio de Janeiro.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 44.995,-
Mærk stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter på det lokale marked i Latacunga

Det bedste af Ecuador og Galapagos

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Kom til de bedste markeder, hyggeligste landsbyer og smukkeste vulkaner i Ecuador samt ø-hop og cruise til de mest unikke øer på Galapagos.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 39.495,-
Cuyabeno-reservatet ligger i amazonjunglen. Her får du mulighed for at komme helt tæt på den spændende flora og fauna som f.eks. omfatter aber, fugle, anakondaer og den lyserøde floddelfin

Eventyrlige Amazonas & Galapagos

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Kom med dybt ind i Amazonjunglen, mærk stemning og det lokale liv på marked i Otavalo og oplev Galapagos' fantastiske dyreliv og natur på et spændende cruise.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 36.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top