Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
På denne rejse kommer vi omkring både St. Croix, St. Thomas og St. John. Jeg vil vise billeder og fortælle om mine egne oplevelser på disse smukke øer.

Vi starter på St. Thomas, hvor der venter dig flere oplevelser. Charlotte Amalie er hovedby på øen og her er der masser af historie at gå på opdagelse i. Det er også ved Charlotte Amalie, hvor alle de store krydstogtskibe dagligt lægger til kaj. Ud over den turistede del ved Charlotte Amalie, kan du opleve fantastiske strande og gode dagsture på St. Thomas.

Den næste ø som vi besøger er St. John, som er den mindste af de 3 øer og mindst befolket. Her er det stadigt muligt at finde levn fra den danske kolonitid i form af gamle sukkermølle-plantager. St. John byder på fantastisk natur og vandreture for de aktive. Det er også på St. John hvor du finder nogle af de smukkeste strande, som f.eks. Trunk Bay.

Vi slutter af på St. Croix der er på størrelse med Møn og er den største af de 3 øer. Her oplever du virkelig, at Danmark har spillet en stor rolle i historien, både i Christianssted og Frederikssted. Christianssted er en farverig by, med rigtig mange bygninger fra den danske kolonitid og selvfølgelig Christianssted fortet. Frederikssted er også en hyggelig by og her finder du også fantastiske strande.

Jeg vil også fortælle om hvordan du nemt kan kombinere Dansk Vestindien andre øer i Caribien og med destinationer som f.eks. New York, hvis du ønsker flere oplevelser på samme rejse.

Dansk Vestindien har noget for en hver smag – jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med dig.

Ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jeppe Dehn Pedersen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top