At trekke og vandre i Grækenland byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores treks og vandreture er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen og der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser i Grækenland.

Viser 4 oplevelser

Vikos Aoos, Grækenland

Kør-selv og vandreferie i Grækenland

På denne tur har du den fulde frihed til at udforske Athen og derefter køre selv til det smukke bjergområde Vikos. Her skal du bo to forskellige steder og kan vandre i de enestående omgivelser på egen hånd.
Læs mere
7 dage
MAJ - OKTOBER
fra 8.995,-
Vandretur på Kreta

Vandretur på Kreta

Tag med på en tur hvor alle dine sanser påvirkes. Du trekker gennem den smukke Samaria-kløft, De Hvide Bjerge og dele af den skønne sydkyst på Kreta. Undervejs besøger du landsbyer man kun kan komme til til fods eller med båd og du forkæles med dejlig hjemmelavet græsk mad.
Læs mere
7 dage
MAJ - OKTOBER
fra 9.995,-
Grækenland kort og godt

Grækenland - kort og godt

Tag med på en tur til Grækenland, hvor du både får besøgt Athen, vandret i de smukke Parnitha-bjerge, besøgt den bilfri ø, Hydra, og slutter af i den charmerende tidligere hovedstad, Nafplio - altsammen på en uges ferie.
Læs mere
8 dage
HELE ÅRET
fra 10.995,-
Vandring ned fra Dragon Lake, Vikos-Aoos Nationalpark, Grækenland

Vandring i Vikos-Aoos Nationalpark

Nationalparken Vikos-Aoos ligger i det nordlige Grækenland tæt ved grænsen til Albanien – en ukendt perle og et af de mest uberørte områder i Grækenland. Du vil ikke møde mange andre turister her, og sammenholdt med en vild og uspoleret natur, er dette sted helt unikt.
Læs mere
7 dage
MAJ - OKTOBER
fra 12.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top