Søg
Søg
Antiqua - Guatemala

Guatemala

Dette spændende mellemamerikanske land huser nogle af de smukkeste mayaruiner, vældigste vulkaner og frodigste regnskove. Men også nogle af de varmeste og mest imødekommende mennesker.
Guatemalas farverige nuancer
Guatemala er et farverigt land med en fascinerende kultur og befolkning. Guatemalanerne har en smittende venlighed og en enestående varme. Over halvdelen af Guatemalas befolkning er efterkommere af Mayaindianerne. Mange går stadig rundt i originale dragter, hvor mønstre og farver er afstemt efter, hvilken egn de stammer fra.

Magiske mayaruiner
I dybet af den ufremkommelige jungle bryder store mayatempler de enorme træers massive tæthed. Historiens hvisken afbrydes nu og da af glade papegøjer, der sludrer på et uforståeligt og eventyrligt sprog. De majestætiske mayatempler ved Tikal-ruinen rummer historien om en storslået mayacivilisation. Stedet omgives af en vis mystik og ærefrygt, og Tikal er absolut én af Centralamerikas uovertrufne oplevelser.

Guatemalanske perler
Guatemalas gamle hovedstad Antigua er en af verdens bedst bevarede koloniale byer. Her kommer mange for at lære spansk, nogle kommer for at arbejde frivilligt, mens andre kommer for at slappe af og nyde stemningen. Det gør byen til et levende sted, der er mangfoldiggjort af mange forskellige kulturer, både udenlandske og guatemalanske. Tæt ved Antigua ligger vulkankratersøen Lago Atitlan. De omkringliggende skovklædte vulkaner er perfekte for vandre- og cykelture. Her på skråningerne finder man små isolerede indianerlandsbyer med børn, der spiller fodbold, leger eller drømmer om fremtiden. For enden af den smukke Rio Dulce flod, der omgives af frodig jungle, varme kilder og grotter, ligger der en lille gemt perle - byen Livingston. Byen emmer af reggaestemning og indbyder til ren afslapning på de skønne strande og i den fantastiske omkringliggende natur med vandfald og naturlige pools. En ægte afro-caribisk stemning udgør rammen for denne lille afsidesliggende perle, der er den eneste guatemalanske kystby ved det caribiske hav.

Indhent tilbud Book et møde
Til top
Find os på: