Søg
Søg
Antiqua - Guatemala

Rejser til Guatemala

Dette spændende, mellemamerikanske land huser nogle af de smukkeste mayaruiner, vældigste vulkaner og frodigste regnskove. Samtidig finder du også her ét af de varmeste og mest imødekommende folkefærd på kloden. Kort sagt, så har Guatemala en utrolig dybde og dragende mystik, som appellerer til flere og flere.
Det kan være en smule mere udfordrende at rejse i Guatemala end i f.eks. nabolandet Mexico, men der hersker ingen tvivl om, at enhver rejse hertil bliver en kulturel øjenåbner og et fantastisk møde med ét af Mellemamerikas mest mangfoldige lande.

Guatemalas farverige nuancer
Guatemala er et farverigt land med en fascinerende kultur og befolkning. Guatemalanerne har en smittende venlighed og en enestående varme og over halvdelen af dem er direkte efterkommere af mayaindianerne. Mange går stadig rundt i originale dragter, hvor mønstre og farver er afstemt efter, hvilken egn de stammer fra og Guatemala er nok ét af de bedste steder at opleve mayakulturen og dens traditioner på tæt hold.

Magiske mayaruiner
I dybet af Guatemalas ufremkommelige jungle kan du opleve imponerende mayaruiner og den tilhørende, fascinerende historie fra en ældgammel kultur. Tilsæt lyden af glade papegøjer og brøleaber karakteristiske råb, og oplevelsen bliver fuldendt.
De majestætiske mayaruiner ved Tikal rummer historien om en storslået mayacivilisation. Stedet omgives af en vis mystik og ærefrygt, og Tikal er absolut én af Mellemamerikas uovertrufne oplevelser.

Guatemalanske perler
Guatemalas gamle hovedstad Antigua er en af verdens bedst bevarede kolonibyer. Her kommer mange for at lære spansk, nogle kommer for at arbejde frivilligt, mens andre kommer for at slappe af og nyde stemningen. Det gør byen til et levende sted, der er mangfoldiggjort af mange forskellige kulturer, både udenlandske og guatemalanske. Tæt ved Antigua ligger vulkankratersøen Lago Atitlan. De omkringliggende, skovklædte vulkaner er perfekte for vandre- og cykelture. Her på skråningerne finder man små, isolerede indianerlandsbyer med børn, der spiller fodbold, leger eller drømmer om fremtiden. For enden af den smukke flod Rio Dulce, der omgives af frodig jungle, varme kilder og grotter, ligger der en lille gemt perle - byen Livingston. Byen emmer af reggaestemning og indbyder til ren afslapning på de skønne strande og i den fantastiske omkringliggende natur med vandfald og naturlige pools. En ægte afro-caribisk stemning udgør rammen for dette lille afsidesliggende sted, der er den eneste guatemalanske kystby ved det caribiske hav.

Vi skræddersyer rejser til Guatemala. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Indhent tilbud Book et møde
Til top
Find os på: