Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Hong Kong igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Hong Kong. Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Hong Kong her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Hong Kong her

Bedste rejseperiode

Den bedste rejseperiode er fra oktober til og med april, hvor temperaturen er behagelig og ikke for varm. I sommermånederne rammer monsunen landet og man skal derfor forvente regn og høj luftfugtighed i denne periode, som går fra maj til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Hong Kong er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Hong Kong kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Hong Kong, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Hong Kong
Ankomst til Hong Kong. Tag metroen, busen eller en taxa til dit hotel og check-in. Resten af dagen på egen hånd.
3. dag: På eventyr i Hong Kong
Hong Kong er moderne med sine gigantiske glasklædte skyskrabere, fashionable butikker og udenlandske forretningskæder. Byen lugter af penge og big business, de rullende fortove og arkitektoniske opadstræbende giganter giver byen en futuristisk stemning. Men, blandt de enorme højhusene finder du markeder, gadekøkkener og små hyggelig templer. Hver aften kl. 20 kan du opleve Symphony of Lights, som er et lysshow over byen, som opleves bedst fra Kowloon. Andre seværdigheder som man skal opleve i Hong Kong er Avenue of Stars, Victoria Peak, Yuen Po Street Market eller prøv lykken på et af Macaus mange kasinoer. Udenfor storbyen finder du små hyggelige fiskesamfund, smukke strande, bjerge og templer.
4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Hong Kong eller videre rundt i sydøstasien.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel på Kowloon halvøen.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Oktober - april

Pakkeliste

  • Octopus Card (kan købes lokalt)
  • Evt. guidebog
  • Vandresko
  • Solcreme

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge
  • Drikkevarer
  • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top