Søg
Søg
Goa Beach ved solnedgang
Tomb of Safdarjung i New Delhi, India
Bazar i Delhi, Indien
Krydderi Bazar i Indien
Prøv en tur i de små motoriserede rickshaws i Indien
Glade børn i New Delhis gader
Taj Mahal, Agra
Besøg kamelmarkedet i Bikaner
Palace of Winds i Jaipur, Rajasthan
Jaisalmer ved solnedgang
Jodhpur - den blå by i Rajasthan
Hawa Mahal paladset i Jaipur
Mehrangarh Fort i Jodhpur
Pushkar Lake og Templer, Rajasthan, Indien
Strandferie ved Goa
Hellige køer på stranden ved Goa
Strandshops langs stranden ved Goa
Solnedgang ved Goa, Indien

Eventyrlige Rajasthan og strandferie i Goa

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Oplev den eventyrlige ørkenstat Rajasthan med spændende forter og paladser og det smukke Taj Mahal og afslut din rejse med afslapning ved stranden i Goa

Indien er farverig, frygtelig og fantastisk. Det spændende land vækker alle dine sanser til live, og du får oplevelser for livet med hjem.

Fra den hektiske storby Delhi går turen ud til det eventyrlige Rajasthan, der med sine imponerende paladser og forter emmer af historie og mystik. Du besøger også det smukke mausoleum Taj Mahal, som Shah Jahan lod opføre til minde om sin elskede, hustru Mumtaz Mahal.

Turen afsluttes i Goa, hvor indtryk og oplevelser kan bearbejdes i skyggen af et palmetræ på én af Goas dejlige strande.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her


Sæson

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af oktober til midten af april. Fra april og over sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Jaipur, Rajasthan, Indien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilke flyselskab der flyves med).

2. dag: Ankomst til Delhi – infomøde – Bollywood film
Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner Go Beyond. Din chauffør vil stå med et ”Go Beyond ”skilt, så han er let at få øje på. Du bliver kørt ind til byen til dit valgte guest house/hotel og kan tjekke ind og hvile dig efter flyveturen. Få af din chauffør oplyst mødetid til informationsmøde på Go Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guest house/hotel. På informationsmødet får du rejsetips, guidelines til do´s and don´t s i Indien og Delhi, og du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have til din egen tur.

Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ikke nogen sprogbarriere, så læn dig tilbage i sædet med popcorn og sodavand og bliv underholdt af både film og entusiastiske tilskuere.

Resten af dagen er til fri disposition. Kig forbi Go Beyond kontoret og få præcis afgangstidspunkt for morgendagens rundrejse ud i Rajasthan.

3. dag: Delhi - Byrundtur bagom Delhi med guide - Jaipur (Køretid ca. 5-6 timer)
I dag skal du på en anderledes byrundtur i Delhi. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster, byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, der ellers var født til en kummerlig tilværelse.

Gåturen starter fra Indian Rail Reservation Centre og varer ca. to timer. Du vil opleve små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem organisationen hjulpet til et bedre liv med en uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister.
Turen ender meget tæt på gaden, Main Bazaar, som du kan følge og komme tilbage til jernbanestationen og dit guesthouse/hotel.

Ved middagstid starter turen ud mod det eventyrlige Rajasthan, og første stop er Jaipur. Byen blev grundlagt i 1772, og er kendt som “den lyserøde by” på grund af de mange lyserøde huse i den gamle bydel. Jaipur rummer en livlig og kontrastfyldt bymidte, hvor det er helt almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet.

4. dag: Jaipur - Byrundtur med guide
I dag besøger du Amber Fort, Jaigarh Fort, Hawa Mahal, City Palace, og Jantar Mantar. Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop, og stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder. Jaigarh Fort er optaget i Guinness Rekordbog, fordi verdens største kanon bevogter fortet. City Palace var tidligere kongelig bolig, og arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. I forlængelse af City Palace ligger Hawa Mahal, som også kaldes vindpaladset.
Jantar Mantar er et spændende indisk stjerne-observatorium.

Jaipur er også kendt for at være Rajasthans bedste shopping by. Her findes mange forskellige bazarer, hvor du kan finde alt fra kød, frugt og grønt til farverige krydderier og klæder.

5. dag: Jaipur – Rottetemplet Karni Mata - Bikaner (Køretid ca. 5 timer)
Udsigten fra bilvinduet begynder for alvor at ændre sig til tørt ørkenlandskab. På vejen mod Bikaner besøger du Karni Mata Tempel, som er fyldt med hellige rotter! Det er 600 år gammelt og er et vigtigt tempel for hinduistiske pilgrimme. Medbring strømper, hvis du ikke vil have beskidte fødder, for fodtøj er forbudt, og gulvet er overstrøet med korn og rotteekskrementer. Rotterne er ganske små og ufarlige. Du skal ikke være bange for, at de rører ved dig, det siges endda, at bringe lykke, hvis en rotte skulle løbe hen over dine fødder.
Bikaner bliver kaldt kamel-byen og er kendt for at opdrætte de bedste kameler i verden. Hvis der er tid, kan du vælge at besøge kamelfarmen i Bikaner om eftermiddagen.

6. dag: Bikaner – Jaisalmer (Køretid ca. 4-5 timer)
Om morgenen besøger du Junagarh Fort i Bikaner, inden turen går videre mod Jaisalmer.
Jaisalmer ligger midt i Thar-ørkenen, ikke langt fra Pakistan. Her har du mulighed for at komme ud at ride på kamel og opleve en stemningsfyldt og smuk solnedgang i ørkenen, hvis du sover i ørkenlejr. Kamelturene er meget populære, og du vil sandsynligvis møde andre turister på turen.
Bemærk, at du denne nat kan vælge imellem at overnatte i ørkenlejr i sandet eller på guest house/hotel i Jaisalmer.

7. dag: Jaisalmer - Dag på egen hånd
Om morgenen bliver du kørt ind til dit guest house/hotel i Jaisalmer, hvis du har overnattet i ørkenen.
Du har resten af dagen på egen hånd til at opleve denne charmerende by. Jaisalmer er også kendt under navnet den “Den Gyldne By” på grund af bygningerne, der er opført i gyldne sandsten. Den gamle bydel er omkranset af det smukke fort, og inde bag murene kan du lade dig fare vild i de små, krogede gader med mange hyggelige butikker og cafeer.

8. dag: Jaisalmer – Jodhpur (Køretid ca. 4 timer) - Eftermiddag på egen hånd
I dag kører du mod Jodhpur, der er Rajasthans næststørste by og har fået tilnavnet “Den Blå By” på grund af husenes blå facader. Jodhpurs gamle bydel er omringet af en ti km lang mur med otte porte og utallige udkigsposter, som beskytter byen.
Resten af eftermiddagen er sat af til afslapning og evt. en gåtur på egen hånd. Du kan for eksempel besøge det hektiske marked, der ligger lige ved byens klokketårn. Dette marked er kendt for sine mange forskellige smagsvarianter af lassis (indisk yoghurt drik). Hvis du trænger til mere rolige omgivelser, ligger der en lille sø midt i byen, hvor folk slapper af, og de hellige køer kommer forbi efter en tår vand.

9. dag: Jodhpur sightseeing
Efter morgenmaden er det tid til lidt sightseeing i Jodhpur. Du besøger bl.a. Umaid Bhawan paladset, Jaswant Thada gravmonument, Mandore haverne og det massive Meharangarh Fort, der er bygget i det 15. århundrede og er det største i Rajasthan. Fortet er placeret på en 122 meter høj klippe og giver dig derfor en fantastisk smuk udsigt over den blå by og de rødlige bjerge.

10. dag: Jodhpur – Pushkar (Køretid ca. 4 timer) - Den hellige sø
I dag går turen mod Pushkar. Byen har en afslappet atmosfære og er en vigtig by for pilgrimme, som kommer hertil for at bade i Indiens helligste sø. Den lille by er også blevet populær blandt backpackere, der slapper af på byens caféer. Det er ikke muligt at købe alkohol i byen af respekt for religionen. Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan for eksempel gå en tur rundt om søen.

11. dag: Pushkar- Fatehpur Sikri - Agra (Køretid ca. 5-6 timer) Byrundtur med rickshaw
Efter morgenmaden går turen mod Agra. På vejen gøres stop for at besøge “spøgelsesbyen” Fatehpur Sikri, hvor du får en guidet rundtur. Fatehpur Sikri var hovedstad, da Akbar den Store regerede under mogultiden.
Agra er en sprudlende og hektisk by og hjemsted for et af verdens syv vidundere; Taj Mahal.
Efter ankomst til Agra tjekker du ind på dit guest house/hotel, og om eftermiddagen kommer du på en byrundtur i Agra med rickshaw.

Hvis du ankommer til Agra på en torsdag, vil du have dit besøg ved Taj Mahal denne dag, da Taj Mahal altid er lukket om fredagen.

12. dag: Agra – Besøg ved Taj Mahal og Red Fort - Delhi (Køretid ca. 4-5 timer)
Du starter dagen med en smuk solopgang over Taj Mahal efterfulgt af en guidet rundvisning.
Efter morgenmaden besøger du Agra Fort (Det Røde Fort), hvorefter turen går tilbage til Delhi med ankomst ved aftenstid. Turen slutter tilbage ved dit guest house/hotel.

13. dag: Delhi – fly til Goa
Du bliver hentet på dit guesthouse/hotel og kørt i lufthavnen. Flyveturen fra Delhi til Goa tager ca. 2,5 time. Ved ankomst i Goa bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit valgte guesthouse/hotel.

Goa er Indiens mest populære rejsemål, både blandt inderne selv og blandt udlændinge, som ønsker en afslappet strandferie. Den gamle portugisiske koloni er kendt for sine mange skønne strande, spektakulære solnedgange, frodige vegetation, rige kultur, farverige musik og festivaller og en meget gæstfri befolkning.

14-17. dag: Strandferie i Goa på egen hånd - Colva eller Don Paula stranden
De sidste fire dage af din rejse er på egen hånd ved enten Colva- eller Dona Paula stranden (afhængig af dit hotelvalg). Du bestemmer selv om den skal stå på ren afslapning ved stranden eller krydres med udflugter i området.

Tag f.eks. ind til delstatens hovedby Panjim (Panaji), og gå på opdagelse i de charmerende gamle bydele; Tomé og Fountainhas, der har stejle gader med smukke huse fra den portugisiske kolonitid. Læg også ruten forbi den imponerende hvide kirke; Church of our Lady of the Immaculate Conception, der kigger ned på byens hovedtorv i centrum. Bymidten har et søvnigt tempo, men hvis du besøger fiske- og grøntsagsmarkedet sidst på eftermiddagen, er der livlig gang i handlen med bl.a. friske krabber og kongerejer. Fra Panjim er der kun ni km til Old Goa, hvor du kan besøge byens storslåede kirker og katedraler.

18. dag: Afrejse Goa – Ankomst til Danmark
Du bliver hentet på dit guesthouse/hotel og kørt i lufthavnen. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår mod Danmark.


Overnatning:
Budget - Guest house
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september (I Delhi er der dog aircondition på værelset).

Dag 1-3: Overnatning på guesthouse i Delhi med eget toilet/bad samt aircondition.
Dag 3-12: På rundrejsen i Rajasthan overnattes der på guesthouse/primitive hoteller med eget toilet/bad uden aircondition. På dag 8 kan du vælge at sove i primitiv ørkenlejr ved Jaisalmer. Skal bestilles hjemmefra.
Dag 12-13: Overnatning på guesthouse i Delhi med eget toilet/bad samt aircondition.
Dag 13-18: Overnatning i standard værelse på La Ben guesthouse ved Colva stranden i Goa med eget toilet/bad samt aircondition.

Måltider: Ingen måltider inkluderet i prisen

Turistklasse
For dig, der gerne vil overnatte på hoteller med pæne og rene værelser med eget bad og toilet, tv og aircondition samt 24 timers room service og god service.

Dag 1-3: Overnatning på turistklassehotel i Delhi med eget toilet/bad samt aircondition.
Dag 3-12: På rundrejsen i Rajasthan overnattes der på turistklassehoteller med eget toilet/bad og aircondition. På dag 8 kan du vælge at sove i primitiv ørkenlejr ved Jaisalmer.
Skal bestilles hjemmefra.
Dag 12-13: Overnatning på turistklassehotel i Delhi med eget toilet/bad samt aircondition.
Dag 13-18: Overnatning i standardværelse på turistklassehotellet Prainha Resort By The Sea ved Dona Paula stranden i Goa med eget toilet/bad samt aircondition.

Måltider: 17*Morgenmad

Det er også muligt at opgradere overnatningsstederne til førsteklasse. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau kan desuden anbefale at udvide turen med to ekstra dage til tigerreservatet Ranthambore. Se særskilt program.

I Jaisalmer kan du vælge at sove én nat i ørkenlejr – skal bestilles før afrejse.

Turen er velegnet for alle. Dog skal børn have en vis alder og højde for at kunne deltage på cykelturen. Er børn med på rejsen anbefales det at booke comfortklasse hoteller.

På turen i Rajasthan kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et sparsomt engelsk og ikke fungerer som guide.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Bemærk: På enkelte dagsture kan der være mere end 8 personer på turen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark - Delhi// Goa - Danmark
  • Fly Delhi - Goa enkeltvej
  • Overnatninger, ture og transport ifølge program
  • Morgenmad hvis du vælger turistklasse hoteller ellers ingen måltider
  • Engelsktalende guide på byrundtur i Delhi, Jaipur og Agra

Prisen er eksklusiv

  • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet
  • Entrébilletter, der betales lokalt (ca. 4000 INR)
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Visa
  • Drikkepenge - i Indien er det god skik at give guide og chauffør drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.695,-
Tiger i Ranthambhore

Ranthambhore Tigerpark, tillæg til Rajasthan turene

Ranthambhore National Park er en af Indiens smukkeste og mest besøgte tigerparker. På denne tur kommer du på to safarier i reservatet. Parkens åbne skov bevirker, at dyrene er lette at se.

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: