15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Inden turen går mod Leh og Indisk Himalaya starter din rejse i Indiens hovedstad Delhi.
Her får du oplevet og indsnuset livet i storbyen bl.a. på en byrundtur til fods, fra cykelsadlen og fra biografsædet, hvor filmvalget selvfølgelig er en Bollywood klassiker.

Efter mødet med hektiske Delhi bliver både landskabet, befolkningen og lydniveauet et helt andet når du træder ud af flyet i Leh. Du har et par dage på egen hånd i byen for at akklimatisere din krop til den tynde luft,

Markha Valley er et populært telttrek, der går gennem den frodige Markha-dal, der gennemskærer Ladakhs månelignende og golde ørkenlandskab. Området kaldes også “Lille Tibet”, fordi den tibetanske kultur er fremherskende.

Trekket byder på mange fantastiske udsigter til dybe dale og sneklædte bjergtoppe samt mulighed for at møde de lokale ladakhier og yakokse-hyrder. Hvis du har heldet med dig, er det også muligt at opleve dyreliv på turen gennem Hemis National Park, der officielt er sneleopard-område. Murmeldyr og tibetanske harer ses ofte i området.

Undervejs på turen krydses flere høje pas markeret med indgraverede mani-sten og bedeflag; bl.a. Kongmaru La i 5.120 meters højde, hvorfra du har frit udsyn til Zanskar- og Ladakh-bjergkæderne.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Bedst i juni til september - Vejret er dog generelt omskifteligt, så vær forberedt på regn og eventuelt sne.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilket flyselskab der flyves med).
2. dag: Ankomst til Delhi – infomøde – Bollywood film
Velkommen til Indien! Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af din chauffør, som vil stå med et ”Go Beyond ”skilt (vores samarbejdspartner). Herfra bliver du kørt ind til byen til dit guest house. Få af chaufføren oplyst mødetid til informationsmøde på Visit Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guest house. På informationsmødet får du rejsetips og guidelines til at rejse i Indien og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til din egen tur. Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ingen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen.
3. dag: Delhi - Byrundtur bagom Delhi med guide
I dag skal du på en anderledes byrundtur i Delhi. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster som byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, som ellers var født til en kummerlig tilværelse. Gåturen starter fra Indian Rail Reservation Centre og varer ca. to timer. På denne byrundtur oplever du de små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj, samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem en organisation hjulpet til et bedre liv med uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister. Turen ender meget tæt på gaden, Main Bazaar, som du kan følge og komme tilbage til jernbanestationen. Resten af dagen er til fri disposition.
4. dag: Delhi - Cykeltur med guide
Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt cykelturens startsted. Her mødes du med cykel-guiden, og efter et kort informationsmøde cykler gruppen ud i den livlige storby. Det er sjovt at opleve storbyen fra en helt anden og komfortabel side – fra en cykelsaddel. Cykelturen tager ca. tre timer og du kommer forbi flere smukke og spændende bygninger. Der bliver også tid til en kop te og en ægte indisk morgenmad på en lokal restaurant. Der cykles ca. ti km i alt, og efter turen bliver du kørt tilbage til dit guest house/hotel.
5. dag: Fly fra Delhi til Leh - På egen hånd i Leh (3.500 m)
I dag går turen fra Delhi med fly til Leh. Flyveturen tager ca. 1,5 time. Det er også muligt at tage turen fra Delhi til Leh over land, hvis du har mere tid. Forhør dig om denne mulighed hos din rejsekonsulent. Resten af dagen er sat af til afslapning og akklimatisering efter den lange køretur. Om aftenen har du mulighed for at besøge Shanti Stupa og Leh Palace, der ligger i gåafstand fra dit hotel.
6. dag: På egen hånd i Leh
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske det smukke område i og omkring Leh. Der er mulighed for at tage på raftingtur eller måske skal du have købt et par ting til trekkingturen. Om eftermiddagen mødes du med din lokale trekkingguide for at gennemgå program og udstyr for morgendagens trekkingtur.
7. dag: Start på trekkingtur - Leh - Rumbak
Afgang tidligt om morgenen i bil mod Zingchen, hvorfra denne første vandredag går mod Rumbak. Efter du har er ude af landsbyen Zingchen træder du ind i Hemis Nationalpark – et naturlig habitat for sneleoparder og bjerggeder. Du vandrer ad et smalt spor og når en dal, hvor stien udvider sig inden du ankommer til Rumbak landsbyen. I Rumbak har du mulighed for at besøge en lokal familie, hvor du kan prøve de lokale specialiteter og fødevarer under denne homestay oplevelse. Om aftenen slår du lejr for natten i telt i Rumbak. (M,F,A)
8. dag: Rumbak – Gandala Base Camp
Efter morgenmaden begynder din vores tur mod Gandala Base Camp. Du vandrer langs bjergene og krydser derefter en lille dal på en stejl zig-zag sti. Dette område er godt til at spotte dyreliv og fugle, der flyver på høje højder. Du overnatter i telt ved Gandala Base Camp. (M,F,A)
9. dag: Gandala Base Camp - Skyu
På denne dag kommer du ind i selve Markha Valley. Trek over Ganda La passet og efter cirka to timers kommer du til den smukke dal Markha. Et par hundrede meter længere er en Kaya landsby, hvor du vil besøge en lokalfamiliehus. Nyd en fantastisk udsigt over Zangskar Range fra passet. Du overnatter i telt ved Skyu (M,F,A)
10. dag: Skyu - Markha
Denne dag går turen gennem store grønne områder med krydsning af adskillige floder, inden vi gør stop ved Chaluk, som består af blot et par huse. Markha landsbyen, hvor du overnatter, er smukt beliggende og en af de rigeste i dalen. Du overnatter i telt ved Skyu (M,F,A)
11. dag: Markha - Thachungtse
Efter morgenmaden er der afgang mod Thachungtse via Hankar gennem et relativt fladt landskab. På vejen kommer du forbi Umlung-klostret. Du overnatter i telt ved Thachungtse (M,F,A)
12. dag: Thachungtse - Nimaling
Dagens vandring er lidt mere krævende end de andre dage har været, men du bliver belønnet med fantastiske udsigter. Efter den sidste stigning kommer du til en lille sø. Derfra går turen videre igennem et fladt landskab til Nimaling, der er trekkets højest beliggende lejrplads (4.900 m) med en flot udsigt til det imponerende bjerg Kang Yatze (6.400 m). Du overnatter i telt ved Nimaling (M,F,A)
13. dag: Nimaling - Leh
Efter morgenmaden startes trekkingdagen for at nå Kongmaru La (5100 M). Turen til Kongmaru La går gennem smalle kløfter. Fra toppen af bjergpasset kan du få udsigt til Ladakh bjergkæden med små landsbyer langs den nordlige del af Indus-dalen – det er fantastisk smukt. Du slutter med at trekke til Shang, hvorfra du bliver hentet af en bil og kørt tilbage til Leh (M,F,A)
14. dag: Fly fra Leh - Delhi
I dag går turen tilbage til Delhi med fly fra Leh (ca. 1,5 time). Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse i Delhi. Resten af dagen er til fri disposition.
15. dag: Afrejse Delhi – Ankomst Danmark
Du bliver hentet på dit guesthouse og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår mod Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på guesthouse i Delhi
3 overnatninger på guesthouse i Leh
6 overnatninger i telt på Markha Valley trekket

Overnatningerne i Delhi og Leh er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller i stedet.

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september (i Delhi er der dog aircondition på værelset).

Bemærkninger

Turen er ikke egnet til børn under 12 år.

Sværhedsgraden er moderat til hård, så en god fysisk form er nødvendig.

For at være sikker på at din sovepose har den rette kvalitet, anbefaler vi, at du medbringer en fra Danmark.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Trekkingturen har start hver onsdag i perioden fra juni til september

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-10 personer på turene. Da trekkingturen afgår én dag i ugen må det forventes at du bliver en del af en gruppe.

Juni - september

Pakkeliste

 • Dagsrygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Solhat eller kasket
 • Skiundertøj
 • Vandrestøvler
 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Regn- eller skalbukser
 • Hue og handsker
 • Solbriller
 • Solcreme
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Delhi / Delhi - Leh / Leh - Delhi / Delhi - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers og transport ifølge program
 • Walking City Tour med tidligere gadebarn (engelsktalende), cykeltur og Bollywood biografoplevelse i Delhi
 • 7 dages trekkingtur med engelsktalende guide samt kok og hjælpere på trekkingturen. Inkluderer nationalpark- og campinggebyr, telte, liggeunderlag, stole, borde og heste/muldyr til at bære bagage

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Entrébilletter til monumenter mm.
 • Visum
 • Leje af sovepose og/eller dunjakke

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top