Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fantastisk og forfærdelig - sådan lyder den korte karakteristik af Mumbai, der med sine 17 millioner indbyggere både huser nogle af Indiens rigeste Bollywood-stjerner og Indiens værste slumkvarterer. Men det er netop denne kontrast, der gør byen så spændende.
Kom med bagom Mumbai og oplev bl.a. byen på cykel, "by night" og med lokal transport. Glæd dig til at opleve stemningen under en Bollywoodfilm og besøg Indiens største slumkvarter, Dharavi.

Fra den hektiske storby flyver du til roligere omgivelser i det sydlige Indien. Her skal du opleve den hyggelige koloniby Kochi og sejle i husbåd i Keralas kanaler; Backwaters.

Rejsen afsluttes med strandferie ved de skønne strande i Varkala, hvor alle indtryk kan fordøjes med sand mellem tæerne.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af oktober til midten af april. Fra april og over sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Mumbai. Her ankommer du som regel omkring midnat. (afhængigt af hvilke flyselskab, der flyves med).
2. dag: Ankomst til Mumbai – Dharavi slumtur
Velkommen til Mumbai – Indiens finansielle og kulturelle hovedstad! I lufthavnen bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner Go Beyond. Din chauffør vil stå med et ”Go Beyond ”skilt, så han er let at få øje på. Du bliver kørt ind til byen til dit valgte guesthouse/hotel og kan tjekke ind og hvile dig efter flyveturen. Om eftermiddagen skal du opleve Asiens største slumkvarter – Dharavi. Turen starter fra Churcgate Railway Station ved Wheeler book stall butikken. Dharavi er ikke kun et område med fattigdom, men også et område med en masse håb og drømme og en stor sammenhørighed. Du vil møde mennesker fra hele Indien, som kommer hertil for at prøve lykken. Alverdens små virksomheder blomstrer op i slumkvarteret, og du vil få et spændende indblik i den travle hverdag. Du besøger bl.a. en pottemager og den enorme genbrugsstation, hvor skrald fra hele verden bliver smeltet om og genbrugt. Den søde tand kan du tilfredsstille ved besøget i et småkage-bageri. Du kan også smage Popaddoms, som laves af de lokale kvinder i Dharavi og som serveres til et hvert indisk måltid. Fra toppen af én af de store fabrikker kan du opleve et 360 graders view over det enorme område. Sidste stop på turen er et lokalcenter, hvor indbyggerne både har mulighed for at lære at bruge computere, få undervisning i engelsk og hvor alle har adgang til et bibliotek og andre aktiviteter. Turen slutter omkring kl. 17.00 i Dharavi og du har aftenen på egen hånd. (M)
3. dag: Mumbai - cykeltur, Bollywoodfilm og byrundtur ”Mumbai by night”
Det er en stor oplevelse at se Mumbais gader når byen står op, så dagens cykeltur starter tidligt om morgenen. Turen vil så vidt mulig foregå på de små gader, så du oplever det rigtige Mumbai, hvor de lokale lever deres dagligdagsliv. Cykelturen foregår i et langsomt tempo på forholdsvis flade veje, og der vil ofte være stops, hvor guiden fortæller om de ting, du kommer forbi. Højdepunkterne på turen vil bl.a. være en af landets største og mest travle togstationer, CST station, den store havn Sassoon, hvor en stor del af byens fisk bliver håndteret og handlet hele dagen lang, Mumbadevi templet, som byen er opkaldt efter og byens store marina, hvor du cykler langs havet og nyder den smukke udsigt. Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ikke nogen sprogbarriere, så læn dig tilbage i sædet med popcorn og sodavand og bliv underholdt af både film og entusiastiske tilskuere. Om aftenen venter endnu en fantastisk oplevelse – en byrundtur i Mumbai ”by night”. Mumbai er en by, som aldrig sover og om aftenen, når solen går ned og gaderne bliver køligere, bevæger lokalbefolkningen sig ud og nyder godt af de mange hyggelige steder i byen. Ved den berømte Chowpatty Beach mødes kærestepar, familier og unge mennesker og spiser is og alverdens indiske snacks, som bliver solgt fra små boder. Du vil se den berømte Banganga vandtank, hvis vand har en helende virkning. Folk tror, vandet kommer direkte fra den hellige flod Ganges. Tanken ligger omringet af smukke hinduistiske templer. Du kommer også til at se Jain templet, som betegnes som det smukkeste tempel i Mumbai. I Kamala Nehru Park kan du finde lidt ro væk fra byens stress og jag og nyde de fantastiske udsigtsposter ud over byen. Turen slutter på CST togstationen ca. kl. 21.30, hvor du kan vælge om du vil fortsætte rundt i byen eller tage tilbage til dit guesthouse/hotel. (M)
4. dag: Mumbai – Byrundtur med offentlig transport
I dag kan du glæde dig til at komme endnu mere under huden på Mumbai. Du vil med lokaltransport (tog, bus og taxa) besøger ikke-turistede områder af byen og få et indblik i Mumbais hårdtarbejdende arbejdsklasses hverdag. Du besøger forskellige markeder og oplever de verdensberømte Dabbawallaher. En Dabbawallah er en person, hvis job er at bringe varm frokost ud til det arbejdende folk. Han henter maden på kundens egen bopæl og bringer den ud til arbejdspladsen og retur igen om eftermiddagen. Hver dag bliver flere millioner frokoster leveret på denne måde i Mumbai! På turen kommer du forbi Chor Bazaar, som er et af de største loppemarkeder i hele Indien. Her kan du få alt hvad hjertet begærer. Du besøger også det populære madmarked Null Bazaar, hvor duften af grønsager, krydderier og fisk vækker alle dine sanser. Ved Dhobi Ghat oplever du Mumbais store vaskeområde, hvor alt vasketøj fra Mumbais største hospital samt flere store hoteller bliver vasket og tørret. På byens store blomstermarked finder du tusindvis af smukke farverige blomster, og en dejlig duft breder sig i området. Her kommer de lokale og køber blomster til deres huse og til templerne, hvor blomsterne bruges til pynt og offergaver. På trods af kaos og forskellighed giver denne byrundtur dig et indblik i, hvordan alt i sidste ende går op i en højere enhed i denne storby. Turen starter om morgenen fra Regal Cinema i Colaba-området og slutter ved middagstid ved Churchgate Railway station. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
5. dag: Mumbai – Fly til Kochi
Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt i lufthavnen. Flyveturen til Kochi tager ca. 2 timer. Ved ankomst til Kochi bliver du hentet af en chauffør og kørt ind til dit valgte guesthouse/hotel. Der er ingen planer i dag og du kan i ro og mag slentre rundt i den hyggelige koloni-by, der har levn fra både portugiserne, hollænderne og englænderne. Nyd en kop te på en af de hyggelige cafeer eller nyd livet langs vandet, hvor du oplever de lokale fiskere hive fangsten i land i store kinesiske fiskenet bundet op på høje pæle. (M)
6. dag: Byrundtur i Kochi
Dagen starter med en byrundtur i Kochi. Her besøger du bl.a. den jødiske Pardesi Synagogue fra 1568, St. Francis kirken, hvor Vasco Da Gama blev begravet og det hollandske palads, der oprindeligt blev bygget af portugiserne i 1557. Ved middagstid skal du på en lille sejltur i kanalerne ved Kochi, hvorfra du kan opleve byen fra vandsiden. Resten af eftermiddagen er er på egen hånd. (M)
7. dag: Kochi – Alleppey - Husbådtur i Backwaters (Køretid ca. 2 timer)
Efter morgenmaden køres du til Alleppey og går ombord på husbåden. Alleppey ligger i smukke omgivelser med palmetræer, kanaler og søer, og er Indiens mest populære sted at tage på backwaters-sejlture. Glæd dig til et døgn, hvor du ikke har andre forpligtelser end at betragte Backwaters landskabet, der er klædt i palmer, som spejler sig i kanalerne. Husbåden er bygget af bambus og træ og har privat soveværelse, eget toilet med bruser og en lille 'stue' i front, hvor du kan sidde i skyggen under halvtaget af flettet bambus og kigge på det smukke landskab, som langsomt glider forbi. Overnatning på husbåden. (M,F,A)
8. dag: Alleppey – Varkala (Køretid ca. 6 timer)
De sidste dage skal nydes på én af Sydindiens smukke strande ved Varkala. Nyd udsigten fra de høje klipper, hvor mange af hotellerne og de små guesthouses ligger. Stemningen er hyggelig og uformel på de mange små charmerende restauranter og cafeer ligesom her er mange små butikker, hvor du kan få købt souvenirs. Her er mulighed for at surfe, dyrke yoga, få massage eller bare slappe af på stranden. (M)
9-10. dag: Varkala på egen hånd
De næste to dage er på egen hånd i Varkala (M)
11. dag: Varkala – Trivandrum på egen hånd
Få hjælp af dit guesthouse/hotel til at booke en taxa til dit overnatningssted i Trivandrum, den største by i Kerala provinsen. Trivandrum besidder en særlig atmosfære med en blanding af moderne butikker og gamle huse i smalle, stejle gader. 80 % af alt software eksporteret fra Indien kommer fra Trivandrum, og du finder mange uddannelsesinstitutioner i byen. Du har dagen på egen hånd i byen. Gå ikke glip af det imponerende og velholdte Puthe Maliga Palace Museum, hvor entreen inkluderer en rundvisning med engelsktalende guide i de 20 udsmykkede rum, der er åbne for offentligheden. Lige ved siden af museet ligger det karakterisktiske tempel, Sri Padmanabhaswamy, hvor dog kun hinduister har adgang. Du kan også bruge dagen til at shoppe de sidste souvenirs med hjem. (M)
12. dag: Afrejse fra Trivandrum – Ankomst Danmark
Du bliver hentet på dit guesthouse/hotel og kørt til lufthavnen i Trivandrum. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår mod Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på guesthouse i Mumbai
2 overnatninger på guesthouse i Kochi
1 overnatning på husbåd ved Alleppey
3 overnatninger på guesthouse i Varkala
1 overnatning på guesthouse i Trivandrum

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september (i Delhi er der dog aircondition på værelset).

Overnatningerne er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

På turen i det sydlige Indien kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et sparsomt engelsk, og ikke fungerer som guide.

Turen er velegnet for alle. Dog skal børn have en vis alder og højde for at kunne deltage på cykelturen. Er børn med på rejsen anbefales det at booke comfortklasse hoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Bemærk: På enkelte dagsture kan der være mere end 8 personer på turen.

Oktober - april

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Evt. lagenpose
 • Behageligt tøj tilpasset årstiden
 • Myggespray

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark - Mumbai / Mumbai - Kochi // Trivandrum - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Dharavi-slumtur i Mumbai med engelsktalende guide
 • Cykeltur i Mumbai med engelsktalende guide
 • Billet til Bollywood film i Mumbai
 • Mumbai "by night" og byrundturen i Mumbai med offentlig transport og engelsktalende guide
 • Byrundtur i Kochi med engelsktalende guide
 • Cruise på backwaterkanalerne i Alleppey
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffør
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Entre til monumenterne
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top