Søg
Søg
Husbåd Kerala Backwaters
Taj Mahal, Agra
Glade gadebørn i Delhi
Tiger i Ranthambhore Tiger Park
Krydderi Bazar i Indien
På kajaktur i Alleppey
Det lokale aftenmarked i Alleppey
Fiskemarked i Kochi
Kinesiske fiskenet i Cochin ved solnedgang
Backwater i Alleppey
Bazar i Delhi, Indien
Palace of Winds i Jaipur, Rajasthan
Periyar National Park, Kerala
Bollywood filmplakat
Oplev den dyrerige park Ranthambhore

Nord- og Sydindiens højdepunkter

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

På denne tur kombinerer du Nordindiens smukke historiske forter, paladser og sjældne tigre med Sydindiens idyl og rolige omgivelser ombord på en husbåd i Keralas kanaler, Backwaters.

Fra Indiens hovedstad, Delhi kører du ud i Rajasthan provinsen til den smukke lyserøde by, Jaipur. Herfra går turen mod den frodige Ranthambhore nationalpark, hvor du med lidt held kan spotte parkens hovedattraktion; tigrene! Ingen tur i det nordlige Indien er fuldendt uden et besøg ved Taj Mahal. Det smukke maosuleum er kåret til ét af verdens syv vidundere og ikke uden grund!

Fra det hektiske nord flyver du til mere rolige omgivelser i det sydlige Indien. Her venter dig bl.a. skønne naturoplevelser i Periyar Wild Life Sanctuary og total afslapning ombord på en husbåd i kanalerne ved Alleppey, bedre kendt som backwaters.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af oktober til midten af april. Fra april og over sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Bemærk Ranthambhore nationalparken er åben fra 1.oktober - 30.juni.

Tiger i Ranthambhore Tiger Park

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilke flyselskab der flyves med).

2. dag: Ankomst til Delhi – infomøde – Bollywood film
Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner, Visit Beyond. Din chauffør vil stå med et ”Go Beyond ”skilt, så han er let at få øje på. Du bliver kørt ind til byen til dit valgte guest house/hotel og kan tjekke ind og hvile dig efter en lang flyvetur. Få af din chauffør oplyst mødetid til informationsmøde på Go Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guest house/hotel.
På informationsmødet får du rejsetips, guidelines til do´s and don´t s i Indien og Delhi, og du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have til din egen tur.

Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ikke nogen sprogbarriere, så læn dig tilbage i sædet med popcorn og sodavand og bliv underholdt af både filmen og entusiastiske tilskuere.
Resten af dagen er til fri disposition.

(Budget: Ingen måltider. Turistklasse: M)

3. dag: Delhi - Bagom Delhi byrundtur - Jaipur (Køretid ca. 5-6 timer)
I dag skal du på en anderledes byrundtur i Delhi. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster, byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, der ellers var født til en kummerlig tilværelse.
Gåturen starter fra Indian Rail Reservation Centre og varer ca. to timer. Du vil opleve små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem organisationen hjulpet til et bedre liv med en uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister.
Turen ender meget tæt på gaden, Main Bazaar, som du kan følge og komme tilbage til jernbanestationen og dit guesthouse/hotel.

Ved middagstid forlader du Delhi og kører mod ”den lyserøde by”, Jaipur. Byen blev grundlagt i 1772, og fik sit kælenavn på grund af de mange lyserøde huse i den gamle bydel. Jaipur rummer en livlig og kontrastfyldt bymidte, hvor det er helt almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet.

(Budget: Ingen måltider. Turistklasse: M)

4. dag: Jaipur - Byrundtur med guide
I dag besøger du Jaipurs højdepunkter; Amber Fort, Jaigarh Fort, City Palace, Hawa Mahal og Jantar Mantar.
Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop. Stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder.
Jaigarh Fort er optaget i Guinness Rekordbog, fordi verdens største kanon bevogter fortet.
City Palace var tidligere kongelig bolig, og arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. I forlængelse af City Palace ligger Hawa Mahal, som også kaldes vindpaladset.
Jantar Mantar er et spændende indisk stjerne-observatorium.

Jaipur er også kendt for at være Rajasthans bedste shopping by, her findes mange forskellige bazarer, hvor du kan finde alt fra kød, frugt og grønt til farverige krydderier og klæder.

(Budget: Ingen måltider. Turistklasse: M)

5. dag: Jaipur - Ranthambhore (Køretid ca. 5 timer)
Ranthambhore National Park har et rigt dyreliv, hvor du bl.a. kan være heldig at se axis- og sambarhjorte, langur-aber, vildsvin, læbebjørne, leoparder, sjakaler og farvestrålende påfugle og isfugle. Parken er dog mest kendt for sin bestand af de smukke bengalske tigre.
Efter ankomst til dit guesthouse/hotel har du resten af dagen på egen hånd.

(Budget: F,A. Turistklasse: M,F,A)

6. dag: Safari i Ranthambhore
Hele dagen bruges i nationalparken, som udgør et 392 km2 stort skovområde. For at få det fulde udbytte af dyrelivet kommer du på én safaritur om morgenen og én om eftermiddagen. Safariturene tager har en varighed af cirka tre timer.

(Budget: M,F,A. Turistklasse: M,F,A)

7. dag: Ranthambhore – Fathepur Sikri – Agra (Køretid ca. 6 timer)
Efter morgenmad fortsætter turen mod Agra. På vejen gøres stop for at se "spøgelsesbyen" Fatehpur Sikri, som var hovedstad under Mughalernes storhedstid.
Agra er en sprudlende og hektisk storby, som er kendt for at huse mausoleet Taj Mahal – et af verdens syv vidundere.
Hvis du ankommer til Agra på en torsdag, vil du have dit besøg ved Taj Mahal denne dag, da Taj Mahal altid er lukket om fredagen.

(Budget: M. Turistklasse: M)

8. dag: Agra – Besøg ved Taj Mahal og Agra Fort – Delhi (Køretid ca. 4-5 timer)
Du starter dagen med en smuk solopgang over Taj Mahal efterfulgt af en guidet rundvisning.
Efter morgenmaden besøges Agra Fort (Det Røde Fort), hvorefter turen går tilbage til Delhi med ankomst ved aftenstid. Turen slutter tilbage ved dit guest house/hotel.

(Budget: Ingen måltider. Turistklasse: M)

9. dag: Delhi – Fly til Kochi
Du bliver hentet på dit guesthouse/hotel og kørt i lufthavnen. Flyveturen fra Delhi til Kochi tager ca. 3 timer. Ved ankomst i Kochi bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse/hotel. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

(Budget: Ingen måltider. Turistklasse: M)

10. dag: Kochi – Byrundtur - Periyar Wild Life Sanctuary (køretid ca. 5 timer)
Dagen starter med en byrundtur i Kochi. Her besøger du bl.a. den jødiske Pardesi Synagogue fra 1568, Indiens ældste europæiskbyggede kirke St. Francis kirken, hvor Vasco Da Gama blev begravet og det hollandske palads, der blev bygget af portugiserne i 1557. Til slut forbi de lokale fiskere, der hiver fangsten i land i store kinesiske fiskenet bundet op på høje pæle. Ved middagstid sejler du en lille tur ud i kanalerne ved Kochi, inden turen går med bil går mod Periyar.

(Budget: M. Turistklasse: M)

11. dag: Periyar Wild Life Sanctuary
Periyar Wild Life Sanctuary er en 777km2 stor nationalpark. I parken ligger en 50 km2 stor sø, og fuglelivet er rigt og varieret. Udover det fuglelivet kan du også være heldig at spotte sorte langur-aber, vildsvin, oddere, sambarhjorte og elefanter. Husk at medbringe en kikkert.

Efter morgenmaden har du tre valgmuligheder for at opleve parken:
- Besøg ved en krydderihave samt en tur ud og spotte vilde elefanter
- Bambusrafting igennem Periyas jungle
- Heldags jeepsafari i Gavi skoven.

(Budget: M. Turistklasse: M)

12. dag: Periyar Wild Life Sanctuary – Alleppey - Husbådtur ved Backwaters (Køretid ca. 4 timer)
Efter en tidlig morgenmad kører du til Alleppey og går ombord på en husbåd, som bliver dit hjem de næste par dage. Alleppey ligger i smukke omgivelser med palmetræer, kanaler og søer, og er Indiens mest populære sted at tage på backwaters-sejlture.
Glæd dig til to døgn, hvor du ikke har andre forpligtelser end at betragte backwater landskabet, der er klædt i palmer, som spejler sig i floder, søer og smalle kanaler. Husbåden er bygget af bambus og træ og har privat soveværelse, eget toilet med bruser og en lille 'stue' i front, hvor du kan sidde i skyggen under halvtaget af flettet bambus og kigge på det smukke landskab, som langsomt glider forbi.
Overnatning på husbåden.

(Budget: M,A. Turistklasse: M,A)

13. dag: Alleppey - Husbådtur ved Backwaters
Efter morgenmaden sejler du gennem backwaters-området i en anden retning for at se nærmere på landsbylivet. Du får også mulighed for i kano at komme ud at fiske i nogle af de små kanaler og floder. Overnatning på husbåden.

(Budget: M,F,A. Turistklasse: M,F,A)

14. dag: Alleppey – Kondai (Køretid ca. 1 time)
Efter morgenmaden tager du afsked med Backwaters og kører mod Kondai landsbyen. Her har du resten af dagen til fri afbenyttelse. Vi kan anbefale en afslappende kropsmassage eller en cykeltur gennem landsbyen.

(Budget: M. Turistklasse: M)

15. dag: Kondai – Lufthavnen i Kochi (Køretid ca. 2 timer)
Du bliver hentet på dit guest house/hotel og kørt til lufthavnen i Kochi. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår mod Danmark. Du ankommer til Danmark samme dag.

(Budget: M. Turistklasse: M)


Overnatning:
Budget - Guest house
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september (I Delhi er der dog aircondition på værelset).

Dag 1-2+7-8: I Delhi overnattes på guesthouse med eget toilet/bad samt aircondition.
Dag 3-7: På rundrejsen til Jaipur, Ranthambhore og Agra overnattes der på guest house/primitive hoteller med eget toilet/bad uden aircondition.
Dag 9-12+14-15: På rundrejsen fra Kochi til Periyar og Kondai overnattes der på guest house/primitive hoteller med eget toilet/bad uden aircondition.
Dag 12-14: I Backwaters ved Alleppey overnattes i husbåd bygget i bambus med eget toilet/bad.

Turistklasse
For dig, der gerne vil overnatte på hoteller med pæne og rene værelser med eget bad og toilet, tv og aircondition samt 24 timers room service og god service.

Dag 1-2+7-8: I Delhi overnattes på turistklassehotel med eget toilet/bad samt aircondition.
Dag 3-7: På rundrejsen til Jaipur, Ranthambhore og Agra overnattes der på turistklassehoteller med eget toilet/bad og aircondition.
Dag 9-12+14-15: På rundrejsen fra Kochi til Periyar og Kondai overnattes der på turistklassehoteller med eget toilet/bad og aircondition, som dog er af lavere standard en turistklassehotellerne på resten af turen.
Dag 12-14: I Backwaters ved Alleppey overnattes i husbåd bygget i bambus med eget toilet/bad.

Det er også muligt at opgradere overnatningsstederne til førsteklasse. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På turen kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et sparsomt engelsk og ikke fungerer som guide.

Bemærk at safariturene i Ranthambhore og Periyar Wild Life Sanctuary foregår i meget basale køretøjer med relativ lav komfot. Der findes ikke bedre alternativer til dette.

Denne tur er fint velegnet for større børn (f.eks. fra 7 år)


Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Bemærk: På enkelte dagsture kan der være mere end 8 personer på turen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark - Delhi// Kochi - Danmark
 • Fly Delhi - Kochi enkeltvej
 • Overnatninger, måltider, ture og transport ifølge program
 • Engelsktalende guide på byrundtur i Delhi, Jaipur og Agra
 • Entre til Ranthambore

Prisen er eksklusiv

 • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet
 • Entré ved monumenterne der betales lokalt
 • Entré ved Periar Wild Life Sanctuary
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visa
 • Drikkepenge - i Indien er det god skik at give guide og chauffør drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: