Op til 1 måned
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Indien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive rejseerfaringer i og omkring Indien. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Indien.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Derudover kan du lokalt i Delhi få hjælp af vores eksperter på vores servicecenter i Delhi.

Få information og fakta om Indien her
Se et udvalg af ture og oplevelser i Indien, som du kan tilkøbe, når du rejser på egen hånd i Indien

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af september til midten af april. Om sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Indien er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilket flyselskab der flyves med).
2. dag: Ankomst til Delhi – informationsmøde – Bollywood film
Velkommen til Indien! Ved ankomst til Delhi bliver du mødt af en chauffør fra vores samarbejdspartner Go Beyond. Din chauffør vil stå med et Go Beyond skilt. Herfra bliver du kørt ind til byen til dit valgte guesthouse. Få af chaufføren oplyst mødetid til informationsmøde på Go Beyonds kontor, som ligger næsten dør om dør med dit guesthouse. På informationsmødet får du rejsetips, guidelines til do´s and don´ts i Indien og Delhi, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til din egen tur. Om eftermiddagen er det biograftid, hvor du skal opleve en ægte Bollywood film. Selvom du ikke forstår et ord Hindi, vil du få en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse! Udbrud og kropssprog har ingen sprogbarriere, og inderne udtrykker sig højlydt under filmen.
3. dag: Byrundtur bag om Delhi med guide og videre på egen hånd
I dag skal du på en anderledes byrundtur. Du kommer bag om den hektiske hovedstad og oplever de store kontraster byen rummer. Du stifter bekendtskab med en organisation, der har skabt et positivt liv for gadebørn, som ellers var født til en kummerlig tilværelse. Gåturen starter om morgenen og varer ca. to timer. På denne byrundtur oplever du de små gader og markeder i den indre bydel, Paharganj, samt området omkring New Delhi Railway station. Din guide er født og opvokset på gaden, men er gennem en organisation hjulpet til et bedre liv med en uddannelse. Han guider dig gennem spændende områder, som normalt er ukendt for turister.
4. dag: På egen hånd i Indien
Herfra fortsætter din rejse på egen hånd. Kig forbi Go Beyond kontoret og få råd og vejledning om din videre rejse i Indien.

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i Delhi

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

 • Danmark - Delhi / Delhi - Cochin / Cochin - Danmark
 • Danmark - Mumbai // Delhi - Danmark
 • Danmark - Delhi / Delhi - Goa / Goa - Danmark
 • Danmark - Delhi / Delhi - Leh / Leh - Delhi / Delhi - Danmark
 • Danmark - Cochin // Trivandrum - Danmark

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Indien. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

September - april

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Solcreme med høj faktor
 • Mindre vandrerygsæk
 • Gode vandresko
 • Luftigt tøj til varmt klima

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Delhi t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfer ved ankomst til Delhi
 • City Walking tour med tidligere gadebarn (engelsktalende)
 • Billet til Bollywood film

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top