Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Japan. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Japan, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 4 oplevelser

Oplevelsesrejse til Japans højdepunkter

Efteråret er med sine behagelige dagstemperaturer en af de smukkeste årstider at besøge Japan. Der er inkluderet fly, hoteller og 7 dages Japan Rail Pass på denne rejse. Vi har sikret 20 pladser på rejsen henover efterårsferien, hvor du besøger Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka.
Læs mere
13 dage
06-10-2024
fra 22.995,-
fra 21.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

På eventyr i Sydkorea & Japan

Denne rundrejse kombinerer det bedste af Sydkorea og Japan. Oplev moderne storbyer, ældgamle traditioner, fantastiske landskaber og smukke templer.
Læs mere
19 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 24.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Det bedste af Japan

Tag på den ultimative rejse til Japan, hvor du bl.a. bor på ryokans og templer. Turen tager dig rundt til de bedste steder i Japan, og du rejser undervejs i egen lejebil og tog.
Læs mere
18 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 27.995,-
Kultur og pilgrimsvandring i Japan

Kultur og pilgrimsvandring i Japan

Oplev pulserende Tokyo, kulturhovedstaden Kyoto, overnat på ryokan, bad i onsens og smag på den japanske madkulturs specialiteter, samtidig med at du går nogle af Japans mest legendariske vandreruter som f.eks. Nakasendo Trail og Kumano Kodo.
Læs mere
16 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 25.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top