13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
FRA 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til at opleve landet på egen hånd.

Glæd dig til at opleve de største highlights i Japan på denne efterårsrejse, som har alle overnatninger, ankomsttransfer og transport inkluderet via et 7 dages Japan Rail Pass. Det giver dig masser af tid til at udforske nogle af Japans mest interessante byer - Tokyo Hiroshima, Osaka og Kyoto - men du kan også tage på dagstur til f.eks. Miyajima Island og Mt. Fuji.
Rejsen starter i Tokyo. Byen er om noget kontrasternes by. Her finder du på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, spillehaller og karaokebarer, men også smukke parker, traditionel japansk kultur og templer. I Tokyo aktiverer du dit Japan Rail Pass og tager med toget til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Næste stop på rejsen er Osaka, hvor du kan udforske byens kulinariske scene. Sidste stop på rejsen er Kyoto - hjemsted for landets største kulturskatte. Her kan du leje en cykel og besøge nogle af de mest storslåede templer i Japan. Efter et par fantastiske dage i og omkring Kyoto fortsætter rejsen med tog tilbage til Tokyo, hvor din hjemrejse venter.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Afgang fra København mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Der vil være én mellemlanding undervejs.
2. dag: Ankomst til Tokyo
Ved ankomst til Narita lufthavnen i Tokyo bliver du mødt af en lokal japansk guide, der viser dig vej til din bustransfer, der går fra lufthavnen til dit hotel. Tokyo er om noget kontrasternes by. På den ene side er Tokyo et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100-yen dimser, tøj og Manga til elektronik. På den anden side er der restauranter, der serverer alt fra traditionel nudelsuppe til en fransk 5-retters menu, og sidst men ikke mindst er der klassisk japanske spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter, f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælges elektronik i 12-etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en Mangashop på hvert gadehjørne, eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne og samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et sted vi varmt kan anbefale at besøge. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, at der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3-5. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market. Du kan også bruge dagen på at tage på dagstur til Mt. Fuji. En ting er sikkert: Tokyo og området omkring byen har masser at byde på, så du kommer ikke til at kede dig!
6. dag: Fra Tokyo til Hiroshima med tog
Du skal nu have aktiveret dit Japan Rail Pass. I dag går turen til Hiroshima - en by præget af historie med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Tag en gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede. Du kan også besøge fredsmuseet. Alle oplevelserne her er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og på hvilke måder man kan vælge at bruge den.
7. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har dagen på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port (er under restauration), templer, charmerende gader og vilde dyr.
8. dag: Fra Hiroshima til Osaka med tog og på opdagelse i Osaka
Tager du tidligt afsted fra Hiroshima, ankommer du om morgenen i Osaka, og dermed har du hele dagen på egen hånd til at udforske Japans tredjestørste by, der også går for at være "nationens køkken". Du finder utallige restauranter med mange spændende smage, som byen har taget til sig fra hele verden. På Dotonbori kan du om aftenen se store neonfigurer på bygningernes facader, og ved Shinsaibashi findes en af Japan længste shoppingarkader. Osakas futuristiske twin-tower bygning - Umeda Sky - er uden tvivl et besøg værd. Om aftenen byder den 170 meter høje bygning på en fantastisk udsigt ud over det lysende Osaka. Forglem ej Osaka Aquarium (det største akvarium i verden), Universal Studios Japan eller Osaka Castle. Alle disse steder er også klart et besøg værd.
9. dag: Fra Osaka til Kyoto med tog
Fra Osaka fortsætter du med tog til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle landets mest storslåede templer, som er flere hundrede år gamle. Det siges, at der findes 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
10-11. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage har du på egen hånd i Kyoto. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller et besøg ved de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage en dagsudflugt til Nara, som huser Japans største buddhaer og den store tempelpark med hellige hjorte. En tur til Kobe kan bestemt også anbefales, der bl.a. er berømt for sit oksekød af høj kvalitet, og hvor du kan opleve de botaniske haver på bjergsiden med fantastisk udsigt over byen og havet.
12. dag: Fra Kyoto til Tokyo med tog og afrejse til København
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen nu hjemad. Du tager Shinkansen til Tokyos centrale banegård og skifter derfra til lufthavnstoget, der bringer dig til Narita lufthavn. Samlet set tager turen fra Kyoto til Narita lufthavn i Tokyo 3 timer og 15 minutter, plus den tid det tager at skifte tog på Tokyos centrale togstation. Vi anbefaler, at du senest tager fra Kyoto 7 timer før, at dit fly afgår fra Tokyo.
13. dag: Ankomst til København
Du ankommer til Danmark, mættet af en masse spændende indtryk fra din rejse i Japan.

Overnatninger

4 overnatninger på Hotel Vista Tokyo Tsukiji, Tokyo
2 overnatninger på Hotel Vista Hiroshima, Hiroshima
1 overnatning på Hotel Vista Osaka Namba, Osaka
3 overnatninger på Hotel Vista Premio Kyoto Kawaramachi, Kyoto

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Denne rejse er individuel, bortset fra transfer fra lufthavn ved ankomst til Tokyo. Denne foregår i en mindre gruppe.

Næste: 08-10-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Fleece eller varm trøje
 • Evt. guidebog

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode08.10.23 - 20.10.23 Tilmeldingsfrist05-07-2023
19.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo t/r inkl. check-in bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Japan
 • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Transfer ved ankomst til Narita lufthavnen i Tokyo
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje en backpackerrygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Evt. singleværelsesestillæg: 5.995 kr.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver
Til top