13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
FRA 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning og ankomsttransfer er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen - også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller / resorts på destinationen, og sørget for at du har et 7-dages Japan Railpass inkluderet på rejsen.

Oplevelser er inkluderet
På denne rejse kan du glæde dig til at opleve Japans største highlights, når du rejser landet rundt med et 7-dages Japan Rail Pass (inkluderet i rejsens pris). Det giver dig masser af tid til at udforske nogle af Japans mest interessante byer - Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka. Du kan også tage på spændende dagsture til f.eks. Nara, Kobe, Miyajima Island og Mt. Fuji.

Oplev de største highlights i Japan på denne efterårsrejse, som har alle overnatninger, ankomsttransfer og et 7-dages Japan Rail Pass inkluderet, så du nemt kan komme fra A til B på din rejse i Japan. Rejsen starter i Tokyo. Byen er om noget kontrasternes by, og tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, spillehaller og karaokebarer, men også smukke parker, traditionel japansk kultur og templer. Herfra aktiverer du dit Japan Rail Pass og tager med toget mod Kyoto, som er hjemsted for landets største kulturskatte. Lej en cykel og besøg nogle af de smukkeste og mest storslåede templer Japan har at byde på. Efter et par fantastiske dage i og omkring Kyoto fortsætter rejsen med tog til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Sidste stop på rejsen er Osaka hvor du kan udforske byens fantastiske madscene før du rejser mod Danmark.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Afgang fra København mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Der vil være én mellemlanding undervejs.
2. dag: Ankomst til Tokyo
Ved ankomst til Narita lufthavn i Tokyo bliver du mødt i ankomsthallen af en lokal japansk guide, og har bustransfer til dit hotel. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100-yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælges elektronik i 12-etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en manga-shop på hvert gadehjørne, eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, at der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3-5. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market, eller gå på opdagelse i nogle af Tokyos mange kontrastfyldte bydele. Du kan også bruge en dag på at tage på dagstur til Mt. Fuji. Husk at tjekke vejrudsigten, da tåge og skyer kan skæmme udsigten til mægtige Mt. Fuji. Der er rig mulighed for at booke dagsture fra Tokyo, eller selv tage bus/tog til Kawaguchiko og opleve Mt Fuji på egen hånd. En ting er sikkert - Tokyo og området omkring byen har masser at byde på, så du kommer ikke til at kede dig i dine frie rejsedage her.
6. dag: Tokyo til Kyoto med tog
Du skal nu have aktiveret dit Japan Rail Pass, hvor turen går til Kyoto med tog. Byen er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Kyoto er en vigtig del af et hvert besøg i Japan, og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, der er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
7-8. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage i Kyoto har du på egen hånd. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage dagsudflugt til Nara, som huser Japans største buddhaer, og den store tempelpark med sine hellige hjorte. En tur til Kobe kan bestemt også anbefales, der blandt andet er berømt for sit oksekød af høj kvalitet, og hvor der fra de botaniske haver på bjergsiden er en fantastisk udsigt over byen og havet.
9. dag: Kyoto til Hiroshima med tog
Hiroshima er præget af historien omkring eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede er interessante besøg. Fredsmuseet i Hiroshima, er en stærk påmindelse om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den.
10. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har dagen på egen hånd, og har dermed tid til at udforske noget mere af alt det Hiroshima har at byde på. Der er også mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans skønneste naturområder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr.
11. dag: Hiroshima til Osaka med tog, og på opdagelse i Osaka
Tager du tidligt afsted, så ankommer du om morgenen eller tidlig formiddag, og vil have dagen på egen hånd til at udforske Japans tredjestørste by. Osaka går for at være "nationens køkken", og du finder utallige restauranter med mange smagsvarianter, som byen har taget til sig fra hele verden. På Dotonbori kan du om aftenen se store neonfigurer på bygningernes facader, og ved Shinsaibashi findes en af Japan længste shoppingarkader. Osakas futuristiske twin-tower bygning, Umeda Sky, er uden tvivl et besøg værd. Om aftenen byder den 170 meter høje bygning på en fantastisk udsigt ud over det oplyste Osaka. Forglem ej Osaka Aquarium (det største akvarium i verden), Universal Studios Japan eller Osaka Castle. Disse steder er bestemt også et besøg værd.
12. dag: Sidste dag i Japan og afrejse til København
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du har dog stadig lidt tid til at få de sidste indtryk af Japan, før du rejser hjem fra Osakas internationale lufthavn. Transporten til lufthavnen kan gøres med tog, hvor du kan gøre brug af dit Japan Rail Pass.
13. dag: Ankomst til København
Du ankommer til Danmark, mættet af en masse spændende indtryk fra din rejse til Japan.

Overnatninger

4 overnatninger på Hotel Vista Tokyo Tsukiji, Tokyo
3 overnatninger på Hotel Vista Premio Kyoto Nagomitei
2 overnatninger på Hotel Vista Hiroshima, Hiroshima
1 overnatning på Hotel Vista Osaka Namba, Osaka

Alle hoteller på rejsen er gode mellemklasse hoteller.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Denne rejse er individuel, bortset fra transfer fra lufthavn ved ankomst til Tokyo. Denne foregår i en mindre gruppe.

Næste: 06-10-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Gode sko til byvandring
 • Let regn- eller skaljakke
 • Fleece eller varm trøje
 • Evt. guidebog

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Pris
Ledige pladser Rejseperiode06.10.24 - 18.10.24
22.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Tokyo /// Osaka - København t/r inkl. check-in bagage og håndbagage
 • Alle overnatninger på rejsen i Japan
 • Transfer ved ankomst til Narita lufthavnen i Tokyo
 • 7-dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Læs mere om Japan Rail Pass KLIK HER
 • Minimum 15% rabat på køb af rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje en backpackerrygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet
 • Lokal transport der ikke er omfattet af Japan Rail Pass
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr person . Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år - Prisen varierer pr. afgang: fra 21.995 kr.

Børneprisen er baseret på, at man deler værelse med 1 voksen rejsende.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år - Prisen på alle afgange: 4.995 kr.

Enkeltværelsestillæg på alle afgange: 7.000 kr.

Bemærk at der maksimalt kan være to voksne eller en voksen og et barn i alderen 2-11 år pr. værelse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Tøjpakke fra Eventyrsport Se den her - KLIK

Til top