15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 25.495,-
FRA 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning og ankomsttransfer er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen - også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller / resorts på destinationen, og sørget for at du har et 7-dages Japan Railpass inkluderet på rejsen.

Oplevelser er inkluderet
På denne rejse kan du glæde dig til at opleve Japans største highlights, når du rejser landet rundt via et 7-dages Japan Rail Pass (inkluderet i rejsens pris). Det giver dig masser af tid til at udforske nogle af Japans mest interessante byer - Tokyo, Hiroshima, Osaka og Kyoto - men du kan også tage på spændende dagsture til f.eks. Nara, Kobe, Miyajima Island og Mt. Fuji.

Rejsen starter i Tokyo. Byen er om noget kontrasternes by. Her finder du på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, spillehaller og karaokebarer, men også smukke parker, traditionel japansk kultur og templer. I Tokyo aktiverer du dit Japan Rail Pass og tager med toget til Kyoto - hjemsted for Japans største kulturskatte. Her kan du leje en cykel og besøge nogle af landets mest storslåede templer. Efter et par fantastiske dage i og omkring Kyoto fortsætter rejsen med tog til Hiroshima - en by præget af historie efter eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden dengang har byen været kendt for at fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Sidste stop på rejsen er Osaka, hvor du kan udforske byens kulinariske scene og få de sidste oplevelser i Japan, inden du rejser hjem til Danmark igen.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
I dag er der afrejse fra København til Tokyo, hvor du ankommer næste dag. Der vil være én mellemlanding undervejs.
2. dag: Ankomst til Tokyo
Ved ankomst til Narita lufthavnen i Tokyo bliver du mødt af en lokal japansk guide, der viser dig vej til din bustransfer, der går fra lufthavnen til dit hotel. Tokyo er om noget kontrasternes by. På den ene side er Tokyo et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100-yen dimser, tøj og Manga til elektronik. På den anden side er der restauranter, der serverer alt fra traditionel nudelsuppe til en fransk 5-retters menu, og sidst men ikke mindst er der klassiske japanske spillehaller og karaokebarer. Du kan tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter, f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælges elektronik i 12-etagers varehuse, Ikebukero hvor der er en Manga-shop på hvert gadehjørne, eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne og samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo findes i Asakusa omkring Asakusa-templet - et sted vi varmt kan anbefale at besøge. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal ikke forvente, at der er specielt roligt, da der som alle andre steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3-5. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market, eller gå på opdagelse i nogle af Tokyos mange kontrastfyldte bydele. Du kan også bruge en dag på at tage på dagstur til Mt. Fuji. Husk at tjekke vejrudsigten, da tåge og skyer kan skæmme udsigten til mægtige Mt. Fuji. Der er rig mulighed for at booke dagsture fra Tokyo, eller selv tage bus/tog til Kawaguchiko og opleve Mt Fuji på egen hånd. En ting er sikkert - Tokyo og området omkring byen har masser at byde på, så du kommer ikke til at kede dig i dine frie rejsedage her.
6. dag: Fra Tokyo til Kyoto med tog
Du skal nu have aktiveret dit Japan Rail Pass og med toget til Kyoto, der er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af landets mest storslåede templer, som er flere hundrede år gamle. Det siges, at der findes 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
7-9. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage har du på egen hånd i Kyoto. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller et besøg ved de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage en dagsudflugt til Nara, som huser Japans største buddhaer og den store tempelpark med hellige hjorte. En tur til Kobe, der bl.a. er berømt for sit oksekød af høj kvalitet, kan bestemt også anbefales. Her kan du også opleve de botaniske haver på bjergsiden med fantastisk udsigt over byen og havet.
10. dag: Fra Kyoto til Hiroshima med tog og på opdagelse i Hiroshima
I dag går turen til Hiroshima - en by præget af historie efter eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Tag en gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageværende skelet fra en industrihal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede. Du kan også besøge fredsmuseet. Alle oplevelserne her er stærke påmindelser om menneskets magt, og på hvilke måder man kan vælge at bruge den.
11. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har dagen på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr.
12. dag: Fra Hiroshima til Osaka med tog og på opdagelse i Osaka
Osaka er Japans tredjestørste by, der også er kendt som "nationens køkken". Du finder utallige restauranter med mange spændende smagsoplevelser, som byen har taget til sig fra hele verden. På Dotonbori kan du om aftenen se store neonfigurer på bygningernes facader, og ved Shinsaibashi findes en af Japan længste shoppingarkader. Osakas futuristiske twin-tower bygning - Umeda Sky - er uden tvivl et besøg værd. Om aftenen byder den 170 meter høje bygning på en fantastisk udsigt over det lysende Osaka. OBS: Har du aktiveret dit Japan Rail Pass på dag 6, vil det udløbe her på dag 12.
13. dag: På opdagelse i Osaka
Du har din sidste hele dag i Japan her i Osaka, hvor du kan suge de sidste indtryk til dig af Japans særegne kultur. Besøg f.eks. Osaka Aquarium (det største akvarium i verden), Universal Studios Japan eller Osaka Castle. Alle disse steder er klart et besøg værd. Du kan også bruge dagen på at ”jagte” den sidste gode madoplevelse i Japan.
14. dag: Afrejse til København
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen nu hjemad mod Danmark og København. Der er flere toglinjer til Osakas internationale lufthavn fra centrum af Osaka, så du kommer nemt og hurtigt i lufthavnen.
15. dag: Ankomst til København
I dag ankommer du igen til Danmark, mættet af en masse spændende indtryk fra din rejse i Japan.

Overnatninger

4 overnatninger på Hotel Vista Tokyo Tsukiji, Tokyo
4 overnatninger på Hotel Vista Premio Kyoto Kawaramachi, Kyoto
2 overnatninger på Hotel Vista Hiroshima, Hiroshima
2 overnatninger på Hotel Vista Osaka Namba, Osaka

Alle hoteller på rejsen er gode mellemklasse hoteller.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Denne rejse er individuel, bortset fra transfer fra lufthavn ved ankomst til Tokyo. Denne foregår i en mindre gruppe.

Næste: 22-03-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Gode sko til byvandring
 • Let regn- eller skaljakke
 • Fleece eller varm trøje
 • Evt. guidebog

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode22.03.24 - 05.04.24 Tilmeldingsfrist18-12-2023
27.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.04.24 - 19.04.24 Tilmeldingsfrist03-01-2024
25.495,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Tokyo /// Osaka - København t/r inkl. check-in bagage og håndbagage
 • Alle overnatninger på rejsen i Japan
 • Transfer ved ankomst til Narita lufthavnen i Tokyo
 • 7-dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Læs mere om Japan Rail Pass KLIK HER
 • Minimum 15% rabat på køb af rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje en backpackerrygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet
 • Lokal transport der ikke er omfattet af Japan Rail Pass
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr person . Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år - Prisen varierer pr. afgang: fra 23.995 kr.

Børneprisen er baseret på, at man deler værelse med 1 voksen rejsende.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år - Prisen på alle afgange: 4.995 kr.

Enkeltværelsestillæg på alle afgange: 9.995 kr.

Bemærk at der maksimalt kan være to voksne eller en voksen og et barn i alderen 2-11 år pr. værelse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Tøjpakke fra Eventyrsport Se den her - KLIK

Til top