Søg
Søg
River Rafting, Tana River, Kenya
River Rafting, Tana River, Kenya
River Rafting, Tana River, Kenya
River Rafting, Tana River, Kenya
River Rafting, Tana River, Kenya
River Rafting, Tana River, Kenya
River Rafting, Tana River, Kenya

River Rafting i Kenya, 1 dag

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 895,-

Varighed: 1 dag

Hvis du savner lidt spænding, så vil denne tur ned ad Tana River med garanti få adrenalinen til at pumpe i kroppen.

Ikke langt fra Kenyas hovedstad, Nairobi, er der god mulighed for at opleve masser af spændende rafting. Denne tur fører dig ned ad Tana River og varierer løbende i styrke og hastighed. Det starter stille og roligt ud, men bliver mere kompliceret, efterhånden som du bevæger dig længere ned ad floden. På nogle af de mere rolige strækninger, er der god mulighed for at nyde det smukke landskab og områdets mange fugle.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt.

Detaljeret beskrivelse

Godt halvanden time nord for Nairobi på vej mod Mt Kenya ligger Savage Wilderness Campsite, som er placeret lige ved foden af Tana River. Her vil du blive budt velkommen med en forfriskning og få en briefing om, hvordan du skal begå dig på floden. Efter briefingen udleveres redningsvest, hjelm og pagaj, hvorefter du køres til raftingturens begyndelsessted.

Tana River er en ”drop pool river”, som er en betegnelse for, at der mellem de større adrenalinpumpende strømfald er mulighed for at holde lidt igen i de små ”pools”. De første tre kilometer foregår i et forholdsvist stille og roligt tempo, hvor der er god mulighed for at øve dine pagajfærdigheder. Disse får du helt sikkert brug for senere på de mere komplicerede sektioner. Undervejs er der flere strækninger uden strømfald, hvor der er overskud til at nyde landskabet og områdets mange fugle, herunder både isfugle, næsehornsfugle og ørne. Efter et godt hvil venter der forude tre store strømfald, hvor du skal padle, det bedste du har lært. På den sidste del af strækningen er der en række mindre strømfald samt en større overraskelse lige i forlængelse heraf.

Typisk varer raftingturen 4-5 timer, men kan variere på grund af vandstanden. Turen slutter på Savage Wilderness Campsite, hvor en god barbecue frokost serveres. Både øl og sodavand er i den forbindelse inkluderet i prisen.

Hvis ikke du ønsker at sidde i gummibåden under de større strømfald, er det muligt at gå langs flodbredden på disse strækninger. Af sikkerhedshensyn vil guiden ligeledes kunne bede børn og voksne om at gå langs bredden i forbindelse med de større strømfald. (F)

F = Frokost

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Kombiner eventuelt denne tur med en safari eller en anden dagstur fra Nairobi.

Turen er ikke tilladt for børn under 8 år og anbefales ikke for børn under 12 år.

Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 895,-


Prisbemærkning

Forhør dig om børnepriser hos din rejsekonsulent. Turen er ikke tilladt for børn under 8 år og anbefales ikke for børn under 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Sikkerhedsudstyr
  • Engelsktalende guide
  • Frokost og drikkevarer til maden

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet tur/retur Danmark
  • Transport tur/retur Nairobi
  • Forsikring
  • Visum
  • Ekstra drikkevarer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: