Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kina

Grupperejser til Kina

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Kina. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Kina kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Kina nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
Aktive rundrejser med dansk rejseleder
fra: 31.995,-
En af de stille stunder ombord på toget

Den Transmongolske Jernbane

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau på aktivt eventyr ad den transmongolske jernbane. Det bliver 26 dage spækket med eventyr og enorme kontraster. Oplev fantastiske Moskva, sejl kajak og cykel mountainbike ved Lake Bajkal, bo med nomaderne i Gobi-ørkenen og trek langs den Kinesiske Mur udenfor Beijing.

Varighed: 26 dage

Backpacker Adventure
fra: 25.995,-
Med tog ud i verden...

Den Transmongolske Jernbane

Backpacker gruppetur inkl. fly, tog, udvalgte overnatninger og oplevelser. Tag med på den legendariske Transmongolske Jernbane fra Moskva, Rusland via Mongoliet til Beijing, Kina.

Varighed: 28 dage

Studierejser og skolegrupper
fra: 4.995,-
Shanghai, Kina

Kina - Shanghai

Shanghai, byen hvor Kina møder Vesten, er kontrastfyldt på mange områder. Skyskraberne på Pudong siden med det nye Shanghai Tower på 632 meter som flagskibet, er meget forskelligt fra det gamle franske kvarter på Puxi siden, hvor hyggelige alléer, og små parker præger bybilledet.

Varighed: 7 dage

fra: 4.995,-
Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel

Kina - Beijing

I Kina spiser de hunde! Eller gør de nu det? Tag til Beijing, Kinas hovedstad og find ud af det! Her er du så langt fra Vesten som du kan være, da både natur, kultur, normer, mad og de lokales levemåde er en oplevelse i særklasse. Beijing er perfekt som en start, hvis I skal på oplevelse i ”Det store rige” eller som en storbyferie i sig selv.

Varighed: 7 dage

fra: 6.495,-
Tai Chi in Shanghai

Kina - Shanghai

På jeres firma- og forretningsrejse til Shanghai har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Shanghai som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Shanghai, der har lidt mere kant, end sædvanligt.

Varighed: 7 dage

fra: 7.295,-
Hong Kong

Kina - Hong kong

Hong Kong er en kontrastfyldt by og en god blanding af østens mystik og en moderne storby. Den ene aften kan man bruge på at shoppe på et lokalt natmarked i Kowloon med hundredvis af kinesere, mens man dagen efter kan forsøge at vinde penge sammen med de højtstående europæiske business-mænd på Hong Kong Island.

Varighed: 7 dage

Gratis rejseforedrag

Den Transmongolske Jernbane: 08-02-2018 18:00:00 : 10681
Aarhus
8. februar 2018 kl. 18:00

Den Transmongolske Jernbane

Se mere her

Servicecenter

Kina Få hjælp og service til rejsen
Beijing, Kina - Servicecenter
Til top
Find os på: