20 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet denne tur til dig der gerne vil kombinere det endnu uberørte Laos med storbyoplevelser og skøn badeferie i Thailand. Du kan udforske Chiang Mai i det nordlige Thailand, inden du skal med slow boat ad Mekong floden til den gamle hovedstad i Laos - Luang Prabang, som er en af vores favoritter i Asien. Turen fortsætter til Bangkok, hvor du kan udforske byen på cykel, få en drink på skybar og spise i charmerende Chinatown inden du slutter på idylliske Koh Kood, hvor det er tid til afslapning i smukke omgivelser.

Få information og fakta om Thailand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Thailand her
Få information og fakta om Laos her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Laos her

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at tage på denne tur er fra november til april.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark.
2. dag: Ankomst Chiang Mai
Du ankommer til Chiang Mai og kan tjekke ind på Eco Resort. Ankommer du om morgenen og dit værelse derfor ikke er klart, har du mulighed for at opbevare din bagage og slappe af ved poolen eller benytte nogle af de mange andre faciliteter, som resortet tilbyder.
3-4. dag: På egen hånd i Chiang Mai
Vi kan anbefale du tager på en cykeltur i byen eller måske besøger et af byens yoga centre. Vores servicecenter på Eco Resort kan hjælpe dig.
5. dag: Minivan til Chiang Khong
Du bliver hentet om formiddagen mellem kl. 10-10:30 og bliver kørt til Chiang Khong. På vejen kører du forbi det imponerende White Temple i Chiang Rai, hvor der stoppes såfremt tiden tillader det. I Chiang Khong bliver du indlogeret på et simpelt, men rent guesthouse. Du skal forvente at ankomme omkring 16.00 og du kan bruge resten af eftermiddagen og aftenen til at udforske markeder i den stille grænseby Chiang Khong. (A)
6. dag: Slow Boat til Pak Beng
Efter du har spist tidlig morgenmad er det tid til på egen hånd at fortsætte til Laos. Der er en skranke på dit guesthouse, som kan hjælpe dig med alle spørgsmål omkring, hvordan du krydser grænsen og finder din slow boat. Du får visa ved ankomst til Laos, det koster ca 35 USD men prisen kan variere. Køb lidt snacks og vand inden du stiger ombord på båden. Båden sejler kl 10.30 fra Huay Xai og du sejler hele dagen i langsomt tempo, så du kan nyde det smukke landskab. Ankomst tidspunkt til Pak Beng er ca kl 17.00, hvor du mødes af din lokale guide, der har sørget for overnatning til dig. (M,F)
7. dag: Slow Boat videre til Luang Prabang
I dag starter du tidligt – båden sejler ca kl 08.30 og der venter 7-8 timer forude, hvor du kan slappe af mens du flyder ned mod den smukke UNESCO bevarede by Luang Prabang. Du kommer til havnen ca. kl 16.30 og bliver hentet og kørt til dit overnatningssted.
8. dag: Luang Prabang
Selvom I befinder jer i Laos’ næststørste by Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig dårlig tone at bruge sit horn unødvendigt. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle, modtager donationer fra folket og giver roen en ekstra farve, så hvorfor ikke starte dagen tidligt, med at overvære munkene modtage deres donationer. Lige efter frokost bliver du hentet fra dit hotel og kørt ud til en landsby, hvor du kommer til at lære mere om det lokale håndværk - vævning. Du lærer hvordan stoffet bliver farvet med forskellige planter og får en introduktion til de forskellige væveteknikker, som helt sikkert vil fascinere dig ! Efter en eftermiddag i landsbyen bliver du kørt tilbage til dit guesthouse og aftenen er på egen hånd. Hvorfor ikke udforske det spændende natmarked eller udforske nogen af de lokale restauranter, der serverer mad fra hele verden. (M)
9. dag: Luang Prabang - Ban Phou Luang Tai (homestay)
I dag begynder en aktiv to dages tur som kombinerer cykling, vandring og båd i det uberørte landsbyliv omkring Luang Prabang og langs Mekong floden. Oplev den lokale dagligdag hos en værtsfamilie og lær om den unikke kultur, i mødet med forskellige mennesker af etniske minoriteter. Turen starter ved Green Discoverys kontor i byen. Herfra fortsætter du på cykel og krydser Mekong floden med båd til landsbyen Ban Xieng Man, hvorfra du cykler videre til Ban Na Kham. Landsbyen er kendt for sin sukkerrørs produktion og Kaolam, som er klæbrig ris og kokosmælk kogt i bambusrør. Husk at smage dette. Der er tid til at kigge rundt i landsbyen, før du fortsætter til Ban Houay Tan, en etnisk Khmu landsby. Her er der en kort pause inden turen går videre til landsbyen Somsisomphou, hvor det er tid til en god frokost. Efter frokost og lhvile af benene, skiftes cyklen ud med vandrestøvler. Ruten passerer først gennem rismarker før den krydser en lille flod. Du vandrer cirka 2,5 time op ad gennem Ban Mok Prai før du ankommer i Ban Phou Luang Tai, en Hmong landsby, hvor du skal overnatte ved en lokal familie i deres hjem, en virkelig fantastisk oplevelse. Forvent generelt at cykelturen er medium til hård på ujævn vej og forvent at vandreturen vil tage ca. 3 timer. (M,F,A)
10. dag: Ban Phou Luang Tai - Luang Prabang
Efter morgenmaden vandrer du videre igennem skoven til Khmu landsbyen Ban Houay Pong, hvor der vil være tid til at slappe af og nyde frokosten. Herfra er det tid til at fortsætte videre til landsbyen Muang Kham, hvor Kaipan (en Luang Prabang specialitet af stegt tørret tang) er fremstillet, tangen er høstet fra floden under tørtiden, før de soltørres, krydres og steges til en lækker snack. Herfra er der bare en kort 20-minutters bådtur til Luang Prabang. (M,F)
11. dag: Fly til Bangkok
Du tager i dag afsked med skønne Laos og begiver dig tilbage til det mere hektiske liv i Bangkok. (M)
12-13. dag: Bangkok på egen hånd
Du har de næste par dage på egen hånd i Bangkok. Hvis du ikke har været i byen før kan vi anbefale en tur på kanalerne eller en cykeltur. Om aftenen er en drink i "Skybar" et must og en middag i Chinatown også en oplevelse vi kan anbefale. (M)
14. dag: Tropeøen Koh Kood
Du skal tidligt op og med minivan og færge til Koh Kood, en skøn ø der stadig er uberørt af masseturismen.(M)
15-18. dag: Koh Kood
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og cykler samt gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en perlefarm, en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger I til en strandpause, kan I f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor I kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner.(M)
19. dag: Transfer til Bangkok lufthavn og hjemrejse
I dag går turen hjem mod Danmark. Afrejsetidspunktet afhænger af flyselskabet.
20. dag: Ankomst Danmark
Denne sag ankommer du til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på Eco Resort i Chiang Mai
1 overnatning på komfortabelt guesthouse i Chiang Khong
1 overnatning på komfortabelt guesthouse i Pakbeng
2 overnatninger på komfortabelt hotel i Luang Prabang
1 overnatning på homestay udenfor Luang Prabang
3 overnatninger på standard hotel med pool i Bangkok
5 overnatninger i Bali House med Garden View på Koh Kood

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Du kan planlægge turen med din rejsekonsulent, så den passer med afgang på turen til Laos.

Gruppestørrelse

Turen i Laos gennemføres i små grupper på mellem 1 og 8 rejsende. Hvis du ønsker turen som en privat tur kan dette arrangeres mod mindre tillæg, forhør dig hos din rejsekonsulent.

November - april

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Chiang Mai // Luang Prabang - Bangkok / Bangkok - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Båd- og busbilletter ifølge program
 • Engelsktalende guide fra Pak Beng til Luang Prabang, på dagsture og 2-dages tur fra Luang Prabang

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top