Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Malaysia. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Malaysia, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 5 oplevelser

Cykeltur på Borneo og bountyferie på Tioman

Elsker du at være aktiv og opleve fremmede kulturer har vi sammensat en tur til dig, hvor du cykler et par dage på Sarawak i Borneo og bagefter slapper af på bountyøen Tioman, hvor du også kan dykke og snorkle.
Læs mere
15 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 16.695,-
Backpacking i Malaysia

Oplev Sarawak og Sabah på Borneo

På denne tur får du indblik i Borneos kultur og historie, når du besøger Iban folket og overnatter i et traditionelt langhus. Du kommer på eventyr i Bako Nationalpark og Kiulu dalen, hvor du bor på farmstay inden et af Sydøstasiens højeste bjerge, Mt. Kinabalu, skal bestiges. Turen slutter med afslapning på stranden.
Læs mere
18 dage
MARTS - OKTOBER
fra 19.695,-
Oplev Sarawak

Det eventyrlige Malaysia & Sarawak

Denne kulturelle rundrejse tager forbi Malaysias største højdepunkter: Kuala Lumpur , regnskovene i Bako og Taman Negara, Orang Asli folket, Cameron Highlands og Perhentian Islands fredfyldte paradis.
Læs mere
23 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 25.595,-
Jungle i Sarawak

Det ukendte Malaysia & Singapore

Rundrejsen tager dig med ind til Borneos beundringværdige natur og sjældne dyreliv. Overnat ved en stamme i Borneos sagnsombundne jungle og udforsk det ukendte Malaysia. Oplev eksotiske øer i Malaysia og Singapore's mangfoldighed.
Læs mere
24 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 25.795,-
Nationalparken Endau Rompin

Tropeøer & trekking i Endau Rompin

Cykel igennem Melaka´s historiske gader, inden du overnatter i telt og trekker i uspolerede natur i den ukendte Nationalpark Endau Rompin. Nyd tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, inden din rejse afsluttes i den kontrastfulde by Singapore.
Læs mere
18 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 16.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top