KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Kom med Jysk Rejsebureau og dansk rejseleder på en historisk pilgrimsvandring på Caminoen, der er verdens ældste og en af de mest populære pilgrimsruter. Glæd dig til naturskøn vandring ad charmerende stier, gennem historiske byer og i godt selskab. Der findes forskellige Caminoruter, og Jysk Rejsebureau tilbyder både Camino Francés og Camino Portuguese. Fælles for alle ruter er slutmålet ved apostlen Jakobs grav ved den verdensberømte katedral i den spanske by Santiago de Compostela.
Ryd filter

Viser 2 oplevelser

Camino Portugues

Camino Portugues - den portugisiske rute

Vi begynder vores vandring ad Camino Portugues i Baiona. De første dage vandrer vi langs kysten og herefter går det ind i landet mod Santiago de Compostela. Vandredagene byder på små stier, smukke views, strande og mindre fiskerbyer, inden vi ankommer til Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
12-10-2024
fra 10.995,-
Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder

Pilgrimsvandring på Caminoen

Gå den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela på denne vandretur på Caminoen. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.
Læs mere
8 dage
14-09-2024
fra 10.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

jama|jr.dk
Carsten Banke Hansen, Rejseleder og guide

Carsten B. Hansen

Rejsekonsulent

cabh|jr.dk

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
07.09.24 - 14.09.24
12.995,-
07.09.24 - 15.09.24
13.995,-

Værd at vide om vandring på Caminoen

Få info og fakta om vandring på Caminoen lige her!

Pilgrimsvandring på Caminoen: Træd ud på en idyllisk vandretur

Drømmer du om en aktiv rejse med mange kilometer og historiske ruter? Så bør du gå en del af Caminoen, hvor du får det hele. Caminoen er en oldgammel pilgrimsrute, der ligger langs den nordlige del af den Iberiske Halvø. Glæd dig til maleriske landsbyer, storslåede katedraler og fantastiske landskaber undervejs. Du kan gå Caminoen ad flere smukke ruter, blandt andet Camino Francés, Camino Finisterre og Camino Inglés. Alle fører til den spanske by Santiago de Compostela i Spanien. Derfor bliver pilgrimsruten også kaldt for Camino de Santiago. Går du hele ruten, vil den være cirka 825 km lang, men du kan også vælge at gå dele af Caminoen.

Vandring på caminoen helt til verdens ende

Tag med på pilgrimsvandring på caminoen i Spanien

Her er både noget for naturelskeren, nybegynderen og den garvede vandrer. Vandreturen går gennem kuperede grønne landskaber, bøgeskov og hvedemarker, kastanje- og egetræer. De små landsbyer, romanske og gotiske stilarter, historier om tempelriddere og benediktinske munke gør Camino de Santiago til en unik oplevelse. Vi går en strækning på ca. 114 km på ”Camino Francés” - ”Den Franske Vej”- hvor alle de vigtigste ruter fra Frankrig - og hermed resten af Europa - løber sammen. Denne rute på knap 900 km betegnes som hovedruten, og den kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1993.

Udforsk den smukke portugisiske Camino

Camino Portugues er fantastisk for dig, der ønsker en naturskøn vandretur til Santiago de Compostela. Imødekommende beboere i de små landsbyer har både velsmagende lokaliteter og vin. Den portugisiske Camino er kendt for sin smukke natur. Forestil dig frodige vinmarker, bølgende bakker, imponerende katedraler, gamle broer, livlige markeder. Der er god tid til at nyde de mange indtryk. Alt sammen er med til at gøre denne Camino-rute til en sand fornøjelse.
Camino Portugues, Padron, Spanien

Få et uforglemmeligt eventyr på Camino Francés

På den franske Camino er der rig mulighed for at overnatte på herberger, ligesom ruten har talrige steder, hvor du kan tanke op med mad og drikke. De fleste vælger at gå, men du kan også opleve den franske rute på cykel. Se vores rejseforslag her: Den Franske Camino på cykel.
Camino på cykel
Til top