Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Mongoliet igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer omkring Mongoliet. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Læs mere om Mongoliet

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mongoliet her

Bedste rejseperiode

Mongoliet har udpræget fastlandsklima, nedbøren er sparsom, og temperaturen svinger fra 30 grader på de varmeste sommerdage til mere end 30 minusgrader på de koldeste dage i vintermånederne. De fleste foretrækker derfor at rejse til Mongoliet om sommeren. Mest attraktiv er perioden fra slutningen af juni til og med august, og hvis man vil besøge Gobiørkenen, også september. Det mongolske vejr er omskifteligt og kan overvælde én med pludselige og store temperatursvingninger. En rejse til Gobiørkenen i september kan byde på 20 graders varme den ene dag, og snestorm den næste. Temperatursvingningerne kan også være store mellem dag og nat, så det er altid vigtigt at have noget varmt tøj ved hånden, specielt hvis man rejser nordpå eller ud i bjergområderne.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra København mod Ulan Bator, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Ulan Bator, Mongoliet
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i Mongoliets hovedstad, Ulan Bator, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Mongoliets hovedstad, hvor du kan gå på lokale markeder eller besøge de spændende muséer, der findes i byen.
3. dag: På opdagelse i Ulan Bator
På egen hånd i Ulan Bator. Lad dig fascinere af denne støvede hovedstad, som ikke er som andre byer i verden. Her kan man stadig nogle steder se nomadetelte side om side med sovjetisk inspirerede betonkomplekser.
4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Mongoliet.

Overnatninger

Overnatning i dette rejseforslag foregår på guesthouse. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):
 • Danmark - Ulan Bator // Ölgii - Danmark
 • Danmark - Ulan Bator // Beijing - Danmark
 • Danmark - Ulan Bator / Ulan Bator - Moskva / Moskva - Danmark
Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Nepal. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

MAJ - september

Pakkeliste

 • Rygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Badetøj og let håndklæde
 • Toiletsager
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke
 • Let lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og myggebalsam
 • Medicin
 • Fotoudstyr
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Ulan Bator t/r
 • Lufthavnstransfer
 • 2 overnatninger på guesthouse i Ulan Bator

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top