At opleve Nepal fra toppen af en cykel er en fantastisk inspirerende oplevelse, så lad Jysk Rejsebureau hjælpe dig med at sammensætte en cykelrejse i Nepal og kom ind under huden på dette kulturrige og naturskønne land.

Tager du på cykel- eller mountainbiketur i Nepal, går det hurtigt nok til at adrenalinen pumper rundt i kroppen, men samtidigt langsomt nok til at du kan nyde den natur, du hurtigt bliver en del af. Denne kombination tiltaler os på Jysk Rejsebureau.

Viser 1 oplevelser

På cykel gennem Bhutan

På cykel i Bhutan og Thailands strande

Denne rejse byder på en spændende cykeltur gennem ét af verdens mest isolerede lande, Bhutan, hvis natur, kultur og menneskesyn vil fascinere enhver. Herfra går turen til skønne Thailand med et besøg i Bangkok og på paradisøen, Koh Samet. Du får lov til at snuse til Bangkoks charme, og du tager et velfortjent hvil på Koh Samets kridhvide sandstrande. Cykelturen i Bhutan er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
18 dage
MARTS - APRIL OG OKTOBER-NOVEMBER
fra 45.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top