14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med to dage i Kathmandu. Her har du mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur og meget mere. Din danske rejseleder vil tilsikre, at du har alt nødvendigt udstyr til turen i samarbejde med vores servicekontor i Kathmandu, som også vil komme med en briefing på turen inden afgang fra Kathmandu.

Ved afgang fra Kathmandu sætter du dig på lokalbussen mod det smukke trekkingområde Langtang. Her venter dig et fantastisk vandreeventyr de næste ni dage. Turen starter med, at du vandrer gennem små landsbyer og grønne risterrasser. Langsomt bevæger du dig længere ind i bjergene, hvor du snart vil befinde dig i det storslåede smukke Himalaya med sneklædte tinder.

Langtang var tidligere et af de mest yndede områder for trekkingturismen, men efter jordskælvet i 2015 – som ramte Langtangområdet særligt hårdt – har der været et markant dyk i antallet af turister. Alle stier og tehuse er igen fuldt operationelle, men området har endnu ikke fået turisternes opmærksomhed. Det gør, at du kan nyde et af landets fineste trekkingområder, men uden at der er mange andre turister omkring dig.

Din tur slutter tilbage i Kathmandu, hvor du efter en fantastisk oplevelse i bjergene kan slappe af eller opleve de mange spændende templer og gamle kongebyer, der er i byen.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og særligt de smukke rhododendron, der blomstrer på bjergskråningerne på denne årstid.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere, eller dem der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er særligt berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Nepals hovedstad Kathmandu.
2. dag: Ankomst til Kathmandu
I dag ankommer du til Kathmandu. Husk at medbringe cirka 30 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse i Kathmandu, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Kathmandu.
3. dag: På opdagelse i Kathmandu
Dagen har du på egen hånd til at udforske Kathmandu. Vi anbefaler, at du tager på en byrundtur, mountainbiketur eller raftingtur.(M)
4. dag: Kathmandu - Dhunche
I dag kører du fra Kathmandu til Dhunche med lokal transport. Nyd de smukke udsigter og det lokale liv, som du kan følge ud af bussens vinduer, mens du passerer terrassemarker og små lokale landsbyer. Ved ankomst checker du ind på dit tehus. Køretid: 7 timer med lokal bus. Højde: Dhunche 1.960 m.
5. dag: Dhunche – Thulo Svabru
Dette er din første dag med trekking. Den første time vandrer du langs den brusende Trishuli-flod. Undervejs nyder du flere gange den flotte udsigt over Langtang-området og de Tibetanske bjerge. Fra Bharkhu forlader du vejen og begynder opstigningen mod Thulo Syabru, og undervejs ser du æbleplantager og nåleskove. Stien går hovedsagligt opad, men den er ikke stejl. Når du er kommet forbi et par små lokale landsbyer, ankommer du til Thulo Syabru. Trekkingtid: 5 timer. Højde: Thulo Syabru 2.250 m.
6. dag: Thulo Syabru – Lama Hotel
Dagen begynder med en længere nedstigning, indtil du når en hængebro, som giver dig mulighed for at krydse Langtang-floden. Stien går gradvist op ad den næste times tid, og du vil kunne få et glimt af Langtang-bjergkæden. Herfra går stien stejlt ned til Pairo Besi, som er en lille landsby, der befinder sig ved Langtang-flodens bred. Turen fortsætter langs floden og gennem tæt skovbevoksning. Dagens sidste stræk er op ad en lang og stejl trappe til Lama Hotel, hvor du sover for natten. Trekkingtid: 6 timer. Højde: Lama Hotel 2.340 meter.
7. dag: Hotel Lama – Langtang Valley
Dagens vandretur går via Ghore Tabela til Langtang Valley. Undervejs kan du glæde dig til at opleve den fantastiske udsigt til Langtang Lirung. Området er stærkt influeret af den tibetanske buddhisme, så du trekker forbi vandmøller, bedemøller, stupaer og hellige stentavler med buddhistiske inskriptioner. Stien fortsætter med let stigning, og dalen åbner sig op, mens du passerer et par midlertidige bosættelser, der bliver brugt af hyrder, som bringer deres dyr op til højlandet for at græsse i sommermånederne. Trekkingtid: 6 timer. Højde: Langtang 3.430 meter.
8. dag: Langtang Valley – Kyanjin Gompa
Stien stiger gradvist, mens du passerer de små landsbyer, marker med yakokser, stupaer og bække, indtil du når frem til landsbyen Kyanjin. Dagens trek er kort og giver din krop tid til at akklimatisere, ligesom du også har tid til at udforske området. Omgivelserne er fantastiske og dramatiske med snedækkede tinder i alle retninger. Herfra har du panoramaudsigt til bjergene Dorje Larpa, Langtang Ri, Langtang Lirung og mange andre. Du kan besøge byens kloster og den lokale ostefabrik, hvis du har lyst. Trekkingtid: 4 timer. Højde: Kyanjin Gompa 3.837 meter.
9. dag: Hviledag i Kyanjin Gomba
Dagen er en såkaldt hviledag, men har du lyst og overskud, kan du bruge dagen på at trekke til Tserko Ri - det højeste punkt på hele trekkingturen. Denne trekkingtur tager en hel dag (8 timer), men belønningen for den hårde tur er den magiske og utrolig smukke udsigt. Vandretid: Højde: Kyanjin Gompa 3.837 meter. Højde: Tserko Ri 4.984 meter.
10. dag: Kyanjin Gompa - Lama Hotel
Fra Kyanjin Gomba går du tilbage ad samme rute, som du kom fra. Du følger Langtang Khola-floden til Langtang-landsby og herfra videre til Lama Hotel. Trekkingtid: 5 timer. Højde: 2.340 meter.
11. dag: Lama Hotel til Syabru Besi
Idag går det igen ned ad bakke, og du følger floden og skoven til Syabru Bensi, hvor du tilbringer den sidste nat på turen. Trekkingtid: 5 timer. Højde: 1.467 meter.
12. dag: Kørsel fra Syabru Besi til Kathmandu
Tidligt om morgenen påbegynder du din køretur tilbage til Kathmandu i lokalbus. Nyd synet af de smukke og dramatiske bjerge på vejen. Køretid i bus: Cirka 8 timer.
13. dag: Kathmandu på egen hånd
Denne dag i Kathmandu er på egen hånd. Efter din trekkingtur vil du kunne nyde storbyens muligheder for massage, et stort restaurantudvalg, flotte templer og meget mere.(M)
14. dag: Fly fra Kathmandu og ankomst til Danmark
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag i Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatninger

4 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
8 overnatninger i tehuse undervejs på trekket

Pga. de få antal hoteller i området kan det f.eks. ved Lama Hotel blive nødvendigt at sove i dormværelser.

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse - eller "teahouses" som de kaldes. Det var - og er - steder, hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere, men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i dobbeltværelse, og der er fælles toiletforhold.

Bemærkninger

Husk at medbringe et pasbillede og en kopi af dit pas til trekkingtilladelsen. Derudover skal du fremvise bevis for, at du er dækket af en rejseforsikring undervejs på trekket. Dette skal afleveres på vores servicekontor i Kathmandu, senest 24 timer inden trekket starter.

Vær opmærksom på, at man kun kan have én taske med per 2-3 deltagere pga. det antal bærere, som er med på trekket. Det er muligt - mod ekstra betaling - at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk at deltagelse i trekking og øvrige ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (for yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende f.eks. overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge, f.eks. hovedpine, åndenød og opkast. Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og høre ind til muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke treks, der bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Denne trekkingtur anbefales ikke til børn under 10 år.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 og maksimum 18 deltagere.

Næste: 08-10-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Dagsrygsæk
 • Sovepose (anbefales at have med hjemmefra)
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Let håndklæde
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke eller skaljakke
 • Lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og solhat/kasket
 • Myggebalsam
 • Evt. lagenpose
 • Evt. egen vandflaske og lommekniv
 • Vandtætte pakkeposer
 • Skiundertøj

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode08.10.23 - 21.10.23 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist07-08-2023
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode31.10.23 - 13.11.23 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist04-09-2023
19.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kathmandu t/r (inkl. bagage)
 • Dansk rejseleder
 • Lokale guider og portere på trekket
 • 12 overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer ifølge program
 • Trekkingtilladelse
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Drikkepenge på ca. 80 USD i alt pr. person på trekkingturen
 • Visum (søges lokalt ved ankomst og koster ca. 50 USD)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge og måltider på trekket (ca. 30 USD pr. dag)
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Tillæg for enkeltværelse 450 kr. (Kathmandu). Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling
 • Ved bestilling af rejsen er det er muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn, f.eks. Billund eller Aalborg for 1.495 kr. per person, dog med forbehold for pladssituationen ved flyselskabet

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 1.000kr. er ikke refunderbart.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christopher Levy

Christopher Levy

Rejsekonsulent

chle|jr.dk
Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Rejsekonsulent

kbh|jr.dk

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
06.07.24 - 17.07.24
25.995,-
18.03.23 - 25.03.23
9.995,-
08.04.23 - 12.04.23
7.495,-
Til top