Søg
Søg
Abel Tasman National Park, New Zealand
Abel Tasman National Park, New Zealand
Onetahuti, Abel Tasman, New Zealand
Udsigt over Abel Tasman, New Zealand

Oplev Abel Tasman til fods

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.795,-

Varighed: 3 dage

Tre dages vandretur i Abel Tasman, hvor du overnatter på gode lodges og din bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne.

Denne vandretur i Abel Tasman National Park er for dig, som gerne vil vandre men samtidig vil forkæle dig selv og bo på nogle af de gode lodges, der findes i nationalparken. Abel Tasman er New Zealand mindste - men måske smukkeste - nationalpark.

Der vandres i tre dage i den smukke natur, og du skal blot tænke på at nyde den! Din bagage fragtes hver dag til nattens overnatningssted, så du kun skal bære din dagsrygsæk med plads til vandflaske og kamera. Du overnatter på to forskellige lodges, som begge ligger vanvittigt smukt midt i naturen. Alle måltider er også inkluderet - på lodgerne venter der naturligvis en lækker hjemmelavet middag efter dagens vandring. Har du ikke mod på helt så megen vandring, er det på nogle af strækningerne muligt at tage med en vandtaxa eller en færge til nattens overnatningssted. Du behøver ikke engang besluttet dette hjemmefra - det finder du bare ud af fra dag til dag.


Sæson

Turen afgår dagligt året rundt.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Nelson/Motueka - Torrent Bay
Du bliver hentet fra morgenstunden i Nelson eller Motueka - alt efter hvor du har overnattet. Herfra kører du vil Marahau, hvor vandreturen starter. Denne første del af turen er en fin introduktion til de næste dage - her er relativt fladt med smukke udsigter til hvide sandstrande. Undervejs spises der frokost og der er god tid til fotostops og til at nyde naturen. Natten tilbringes ved Torrent Bay. (M,F,A)

2. dag: Torrent Bay - Awaroa
Fra Torrent Bay fortsætter du mod Awaroa. Ved Falls River krydser du en hængebro inden du når frem til Bark Bay, hvor frokosten nydes. Er vejret, formen og lysten til det, er det muligt, du fortsætter helt til Onetahuti ved Tonga Bay allerede om formiddagen og istedet tager en lidt længere frokostpause ved Onetahuti, hvor du både kan nå at bade og nyde solen på den kridhvide strand. Fra Tonga Bay krydser du ind gennem landet til næste bugt; Awaro Bay og Meadowbank Homestead. (M,F,A)

3. dag: Awaroa - Nelson/Motueka
Det er kun muligt at krydse flodmundingen ved Awaroa ved lavvande. Når vandet trækker sig tilbage, belønnes fuglene til gengæld med et sandt tag-selvbord at fisk og muslinger, så du kan være heldig både at se østersfangere, hejrer osv. Ved Totaranui hopper du ombord på en båd og sejler hele vejen tilbage langs kysten. Der gøres stop ved Anchorage Beach, hvor du kan bade, tage på en gåtur eller bare slappe af på stranden inden sejlturen fortsætter mod Kaiteriteri og videre mod Motueka eller Nelson. (M,F,A)

Overnatning:
2 overnatninger på lodges


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk at turen sommetider gennemføres i modsat rækkefølge.

Din bagage transporteres mellem de to forskellige lodger, så du skal kun bære en dagsrygsæk med det nødvendige.

Det er visse steder muligt at korte vandreturene af og istedet tage en færge eller vandtaxa. Dag 2 er den “hårdeste” vandredag - her er det muligt at vandre op til 18 km.

Afrejsedatoer

Der er flere ugentlige afgange - tag en snak med din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.795,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Guide på hele trekkingturen
  • Overnatninger i delt dobbeltværelse med eget bad og toilet
  • Måltider ifølge program
  • Transport af bagage
  • Sejltur

Prisen er eksklusiv

  • Lommepenge
  • Drikkevarer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: