Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
En rejse på flere niveauer! Tag med kendt profil på en ny type rejse...

Lothar Friis er tidligere jægersoldat og aktuel kendt TV profil bl.a. fra TV2 programmerne ”Ingen kære mor”, hvor han er med en flok forkælede piger i junglen, og ”Langt ude på prærien”, hvor han rejser med sin søn og kæreste, Puk Elgård, i USA. Han er desuden intuitiv/life coach.

Jysk Rejsebureau har indgået samarbejde med Lothar Friis, der skal være rejseleder på en helt ny type rejse. Rejserne går til Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, og bliver 11 dages kombination af trekking og selvudvikling.

- Deltagerne på denne rejse kan i princippet være hvem som helst. Det, der er vigtigt er, at man har en nysgerrighed på verden, naturen og på sig selv som menneske. Det bliver nemlig ikke en ordinær tur op ad bjerget – det bliver en selvudviklingsrejse, og man kommer hjem med ny viden og nye redskaber til at leve livet mere bevidst og i overensstemmelse med den man er, fortæller Lothar Friis.

Ud over at gå den smukkeste rute op ad Kilimanjaro, Machameruten, med de spektakulære syn og udsigter, der følger med, er der hver dag fokus på selvudvikling.

- Jeg formulerer forskellige opgaver og spørgsmål, som deltagerne måske skal reflektere over på dagens vandring, måske i stilhed, og når dagen er slut, og vi har slået lejr for natten, samles vi for at snakke om, hvilke oplevelser, spørgsmål, tanker eller følelser, der er opstået i løbet af dagen. Man deler, det man vil, og der er ingen tvang, men min erfaring er, at alle bliver klogere og bedre udgaver af sig selv, efter sådan en rejse, siger Lothar.

Første afgang er 10/2 2016.
Hør Lothar Friis fortælle om rejsen, og bliv inspireret på gratis foredragsaftener hos Jysk Rejsebureau:

København d. 19/11 kl 18.30
Århus d 26/11 - UDSOLGT

Læs mere om turen her.
Kilimanjaro
Til top