At trekke i Portugal byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen, og der er lagt vægt på de anderledes oplevelser i Portugal. Oplev den storslåede natur på de kendte levadavandringer på Madeira, vulkantrek på Azorerne, vandreture i vinmarkerne i det nordlige Portugal og ved Atlanterhavets kyst på vandring på Fishermen’s trail i det sydlige Portugal. Trekking er for alle - se sværhedsgraden under hvert enkelt trek.

Viser 2 oplevelser

camino portugal

Caminovandring på Den Portugisiske Kystvej

Oplev den betagende portugisiske kyst og de små, hyggelige kystbyer på denne vandring fra Portugals charmerende havneby, Porto, til den historiske by, Baiona, i Spanien. En pilgrimsvandring, hvor du kan nyde den nordportugisiske og nordspanske kultur, og samtidig få en pause fra den travle hverdag, hvor der er tid til refleksioner, at møde andre pilgrimsrejsende og være i ét med naturen.
Læs mere
9 dage
MAJ-OKTOBER
fra 8.995,-
Fishermens trail

Trekking på Fishermen's trail

Oplev den storslåede natur langs kyststrækningen Rota Vicentina, når du vandrer i de lokale fiskeres fodspor på små stier, som går helt ud til klippekanterne, med smukke udsigter over det imponerende og betagende Atlanterhav. Du passerer øde sandstrande, stejle klipper, flotte blomster og planter, og overnatter i de små fiskelandsbyer langs ruten på Fishermen’s trail.
Læs mere
11 dage
SEPTEMBER - JUNI
fra 12.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top