Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
SIDST OPDATERET 28/9 2022
Særlige indrejseregler i Filippinerne i forbindelse med Covid-19


Indrejseregler i Filippinerne:
Filippinerne har indført to forskellige regelsæt, som afhænger af, om man er færdigvaccineret eller ikke-vaccineret. Nedenstående regler gælder for færdigvaccinerede:
  • Alle rejsende skal fremvise dokumentation for gennemført vaccinationsforløb. Det danske og EUs coronapas anerkendes ikke som dokumentation. Man skal have print med at sit internationale vaccinecertifikat. (Børn under 12 år er undtaget fra vaccinationskravet når de rejser med en færdigvaccineret voksen)
  • Alle rejsende over 11 år skal fremvise en negativ RT-PCR-test taget inden for 48 timer før afrejse eller en antigen-test taget 24 timer før afrejse. Færdigvaccineret med 3. stik (booster), børn i alderen 12-17 år med 2 stik, samt børn under 12 år ledsaget af en færdigvaccineret voksen, er undtaget dette testkrav.
  • Der er ingen obligatorisk karantæne og rejsende er kun påbudt at selvmonitorere symptomer i 7 dage efter ankomst. I tilfældet af oplevede symptomer, er det påkrævet at rapportere det til den lokale regeringsafdeling ved sit opholdssted
  • Alle rejsende skal have tegnet en rejseforsikring for COVID-19 behandlingsomkostninger fra et anerkendt forsikringsselskab med en minimumsdækning på USD 35.000,-
  • Alle rejsende skal downloade og registrere sig på TRAZE Contact Tracing App før ankomst
  • Alle rejsende, inklusiv børn, skal registrere sig og få et Bureau of Quarantine e-Health Declaration Card (e-HDC) via dette link indenfor 72 timer før ankomst til Filippinerne og først når du har svaret fra din coronatest

For ikke-vaccinerede gælder andre regler – med blandt andet karantæne. Se mere om regler for ikke-vaccinerede, klik HER.

Seneste information og opdatering vil fremgå af Filippinernes myndigheder, klik HER.

Tidligere smittet med Covid-19:
  • Rejsende som tidligere har været smittet med Covid-19 er ikke undtaget kravet om at skulle medbringe en negativ PCR-test, som er max 48 timer gammel ved afrejse. Men skal dog stadig i karantæne ved indrejse.

Lokale restriktioner:
  • Der er krav om brug af mundbind i det offentlige rum
  • Der kan forekomme andre lokale restriktioner såsom forsamlingsforbud mm.
  • For interne rejser i Filippinerne skal du anvende følgende hjemmeside S-PaSS, hvor du kan tjekke de gældende restriktioner for den provins eller by du planlægger at rejse til. Det er en nem proces at ansøge om passet og det påkræves ikke i alle provinser eller byer

Mellemlanding på flyrejsen:

Se alle vores spændende rejseforslag til Filippinerne her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top