Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter på hovedøen Oahu, som bl.a. er hjem for den berømte strand Waikiki, historiske Pearl Harbour og krateret Diamond Head. Hawaiis hovedstad Honolulu huser desuden Ala Moana, der er verdens største udendørs shoppingcenter, samt massevis af gode spisesteder.

Bagefter flyver vi videre til tropeparadiset Kauai. Øen byder på de smukkeste vandreruter ved Waimea Canyon, Na Palis betagende kystlinje og frodig natur som i Jurassic Park-filmene. Ved de skønne strande sydpå kan man bade og måske spotte den fredede munkesæl, der ligger og soler sig.

Vi rejser videre til honeymoon-øen Maui, der er særlig kendt for sin sceniske rute Road to Hana. Her er rig mulighed for at bade i vandfald, og i vintersæsonen kan man være heldig at spotte pukkelhvaler fra land.

Big Island er, som navnet antyder, den største af Hawaii-øerne. Øen huser den aktive vulkan Kilauea, og vulkanparken er en oplagt destination til vandreture. Til vands har man mulighed for at snorkle eller dykke med Mantarays (djævlerokker). Man kan også se de enorme havskildpadder sole sig på den sorte sandstrand Punalu’u. Trænger man til at blive luftet og få et adrenalin-kick, så tag med på en helikoptertur eller prøv svævebane (ziplining) i trætoppene over vandfald i den frodige regnskov.

Jeg glæder mig til at inspirere jer til spændende rejseeventyr i Hawaiis smukke ø-rige.

Med venlig hilsen
Louise Schouboe Andersen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Louise Scouboe Andersen, rejsekonsulent

Louise Schouboe Andersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top