Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Fra Nepal vises der indledningsvist billeder fra den støvede, men charmerende og fascinerende, hovedstad Kathmandu. En by stærkt præget af det spirituelle med mange hellige steder for både buddhismen og hinduismen.

Jeg tager dig med til de fantastiske trekkingområder Langtang, Mount Everest og Annapurna - alle i det majestætiske Himalaya. Hør om forskellen på disse trekkingområder, hvor jeg også fortæller om den smukke Bhairav Kunda telttrekkingtur, som kombinerer sneklædte bjergtinder og mødet med en meget unik befolkning i bjergene.

Næste store oplevelse er Royal Chitwan National Park, hvor vi ser de fascinerende næsehorn, og oplever flere at nationalparkens vilde dyr.

Slutteligt vil jeg fortælle om de mange andre spændende oplevelser, der ligger og venter i Nepal. Her fortæller jeg om “The Last Resort”, som er kendt for bl.a. god afslapning, river rafting i Bhote Khosi floden og verdens tredje højeste bungy jump. Men jeg kommer også ind på spændende oplevelser som mountainbiking og klosterophold.

Som en lille krølle på foredraget vil jeg også ganske kort komme ind på trekking i Indisk Himalaya, som sæsonmæssigt er rigtig godt i Nepals lavsæson.

Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer og inspirere jer til jeres eget eventyr i Nepal.


Med venlig hilsen
Lasse Brockdorff Therkildsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-10-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top